duminică, 19 ianuarie 2020

FOSTA UNIUNE EUROPEANA ???

              Imagini pentru STEAGUL UE.

                                    27  Ianuarie 2019,ora 13,56 !

                                    Dragii mei,

Se pare ca ne apropiem cu pasi repezi spre DESTRAMREA  UNIUNII EUROPENE.
Cred ca, nu peste mult timp, vom putea vorbi despre UNIUNEA EUROPEANA la trecut,asa cum se graieste in Mesajul de mai jos.
Deci, astazi la pranz in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas bucuros care spune asa:
                "Bine ai venit !
Iar un alt glas adauga imediat:
                Fosta Uniune Europeana....."(si nu mai continuă ).
Si iata dragii mei, cum o parte din oameni se va bucura ca au ajuns acasa,iar o alta parte ,vor fi tristi si ingrijorati pentru familia lor, pentru grija zilei de mâine. Acestia din urma, nu vor sti cum o sa-si poata creste copilasii,cum o sa poata intretine familia.
Dar ceea ce ce trebuie sa se intample se va intampla, si sa nu uitam dragilor faptul că,in tot răul exista si un bine.Familiile se vor reuni,copiii isi vor putea strange parintii si fratii in brate, mamele si vor putea strange la pieptul lor, Pruncii pe care nu-i mai vazusera de mult timp.Iar copilasii vor fi fericiti sa simta caldura mamei ,in patul ce pana mai ieri era gol si rece ,si nu avea cine sa-i mangaie pe capsor atunci cand erau bolnavi,atunci cand se simteau extrem de singuri.
Sa faceti un exercitiu si sa va intrebati copilasii,ce vor,daca vor bani sa aiba de toate,sau vor ca mama si tata sa fie langa ei zi si noapte.
Va las pe voi Prieteni ,ca sa trageti concluziile de rigoare.
                          Cu dragoste,Maria.
4

23 de comentarii:

 1. Merkel a anuntat oficial, esecul TOTAL al globalismului-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da,ca e greu sa duci in spate tarile nedezvoltate,poate ca nici nu e posibila bunastarea generala. UE este,deocamdata,o utopie,ca si comunismul. Normal era ca UE sa fie un singur stat,cu aceleasi legi,cu cetateni egali

   Ștergere
 2. Mai exact Merkel spune ca multiculturalismul german ,parte a globalismului,e un esec intrucit cei 4 milioane de musulmani refuza sa lucreze si sa invete limba germana,mii au identitati multiple si organizeaza atentate si refuza integrarea alt oficial spunindule'Culturi extraterestre'.
  Pe de alta parte Merkel a convenit cu Putin ca regiunile Ucrainiene'Separat-e-iste' sa primeasca statut special,deci un nou Tratat dupa modelul Hitler -Stalin-craciun

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte bine, ca mult am fost si suntem jegmaniti de toti acesti farisei !!!

  RăspundețiȘtergere
 4. e simplu de zis dar UE ne tine pe toti pt ca avem datorii imense si atunci ni se cer resursele naturale-si asa sunt luate fortat-ca sa nu spun de banci adevarati vampiri

  RăspundețiȘtergere
 5. Anuntati-l pe Basescu sa nu-l ia prin surprindere zburatacirea UE. Sa-si caute si omul loc de munca din timp.

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu se va destrama UE aici existind mai multe revelatii intre care si una despre faptul ca Iisus la a dpua venire cind va primi prerogative de conducere ecopolitica mondiala (Noul Pamant ca organizare binecuvibtata) va fi totodata si Presedibtele UE.
  UE va fi schimbata mult in bine Duhul Sfint facind toate lucrurile noi un nou inceput ..noi reguli noi abordari noua legislatie. Si nu numai in UE.
  Astfel ca vor fi reguli meritocrate in prvinta alegerii conducerii reguli socialiste nu capitaliste in economie tot patrimonil apartinind lui Dumnezeu care il lasa in administrare si folosire colectiva ..UE va fi ca o mare familie de natiuni ca un stat federal. O alta federatie se va forma in jurul Israelului cel nou din care va face parte si Egiptul Siria probabil si Iranul.
  Federatia SUA va ingloba treptat si Canada Mexic si apoi Cuba.
  Portugalia va face parte din Spania . America de Sud va deveni o alta Federatie . Iugoslavia se va reunifica. Federatia Rusa va deveni pe bune o federatie doar cu unele din fostele state URSS. Africa va deveni o alta Federatie fiind continentul care va suferi cel mai mult de depopulare. Deasemenea in orient se vor forma alte federatii.
  Singura tara din lume care se va repopula complet va fi Romania desi prin absorbtie de cetateni straijni atent selectionati. Va fi bataie pe forta de munca in lume si lumea va merge acolo unde sint zone mai bogate mai dezvoltate si mai fertile sau cu oferte promotionale atractive Franta fiind campioana la oferte pt ca va crea un program prin care va asigura locuinte la cheie tuturor si chiar autoturism pt prima serie. Dar prima optiune a celor intelepti va fi Romania tara de pelerinaj mondial in dezvoltare rapida si binecuvintata suplimentar pe tot teritoriul extins si unitar.

  RăspundețiȘtergere
 7. Ce crezi ca o sa fie bine ? . Totdeauna imperiile ne-au furat si guvernantii au furat si mai mult .

  RăspundețiȘtergere
 8. Daca se va destrama U.E. va fi jale in Romania!Si o zic pentru ca tara e distrusa.Unde au fost fabrici si uzine comuniste, acum este loc viran sau s-au construit malluri.Si daca va veni razboiul ,situatia la fel va fi dezastruoasa pentru ca multinationalele vor pleca si atunci bani la buget ioc.Asta in atentia autoritatilor locale care se umfla in pene ca le merge bine datorita firmelor straine care si-au facut sedii aici la noi.Sa vedeti atunci nenorocire!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce nenorocire 16.20? Da de sapat nu mai putem? Animalele de hranit si de muls nu mai putem? Da de pescuit nu mai putem? Da fructe nu mai putem sa culegem? Lasa multinationalele sa plece la fel cum pleaca si banii din tara din cauza lor! Da sa va vad eu ce nenorocire pt multi daca nu mai aveti telefoane si internet������
   Sunt crescut la oras dar ceausescu ne trimitea la facut munci agricole, asta era practica pe atunci ... sa ne lase in pace sa ne m7ncim pamantul, asta ne tine in viata.

   Ștergere
  2. Aveți dreptate!

   Ștergere
  3. 17.42., adică tu vrei sa te întorci în Evul Mediu ? Succes ! Dar poate că mulți dintre noi nu vrem. E sec.21., totuși...

   Ștergere
  4. Cu ce sa muncesti,nici carute,nici cai nu mai avem

   Ștergere
  5. 23.11 mai bine asa decat sclav microcipat. Dar din cauza multora ca tine aceasta lume va fi stearsa, exceptie cativa supravietuitori. Sec. 21 va fi si ultimul, oamenii cred in tehnologie, au uitat de Dumnezeu.

   Ștergere
  6. 23.11 nu vrea nimeni ca in evul mediu,vom fi obligati. Oricum,multi traiesc si acum ca in evul mediu,sau si nai rau,ca atunci avea o valoare mai mare produsul muncii lor,acum nu mai sunt competitivi,dispar ciobanii ,apicultorii,cizmarii,croitorii

   Ștergere
 9. Buna ziua. Foarte bine, sa se destrame, ca doar rau a facut, tarilor Est-Europene, pe care le-a /le jefuieste de resurse si forta de munca, si nu numai. ...
  Sfintii Parinti,au prezis de mult, destramarea Uniunii Europene...

  RăspundețiȘtergere
 10. In Noul Cer si Noul Pământ condus de Dl Isus Hristos, va fi numai Pace, bucurie, fericire, nu vor fi lipsuri si nici boli pentru nimeni, va domni Legea Paradisului adică toti vor gândi și acționa numai din iubire, altfel pământul nou îi va voma afara, cred că răii nu vor avea compatibilitate emoțională(adică vor fi incompatibili cu frecventa noului camp energetic de pe Pământ Nou)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Noul Pamint va fi tot aici,dar,din cauza raboiului atomic sau a unui cataclism cosmic,axa planetei se va schimba,iar pozitia (relativa) a stelelor pe cer va fi alta. Planeta va fi populata cu clonele celor alesi in urma judecatii,cam 144000,cum zice biserica. Ca sa fii ales,trebuie sa faci ce a zis Isus: sa te botezi la virsta maturitatii( adica sa fie alegerea ta,nu a parintilor) si sa ai niste calitati: frumos,bun,destept si moral. Botezul care se face acum nu are nici o valoare

   Ștergere
 11. Noi cind ne-o "bagat "Basescu in UE,nici nu am fost intrebati in 2007,populatia,daca vrem sau nu vrem...Tara vecina ,Ungaria a facut referendum in 2005 ,inainte sa intre,si populatia a raspuns cu DA,numai 56%!!Asta v-o spun,fara sa mintesc,ca traiam si lucram acolo!!

  RăspundețiȘtergere