luni, 27 ianuarie 2020

ALERTA ? PADURILE ROMÂNIEI , RASE DE PE FAŢA PĂMANTULUI ! ANIMALE MOARTE !

                                         27 Ianuarie 2020,ora 5,08 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,aud un glas care striga pur si simplu:
              "Pădurile României !"

Clipă în care ,vad o intindere mare de pămant, parea ca e la munte,dar copacii lipseau cu desavarsire.
Doar cioatele (buturugile ) copacilor au ramas,iar printre aceste buturugi,erau multe animale moarte.
Asa precum cad oamenii in China din cauza Virusului mortal, asa stateau intinse peste tot animalele salbatice.
Ca de exemplu:cerbi, caprioare, ursi,lupi, tot ce era viu odinioar prin padure, odata cu taierea (uciderea) copacilor au murit si animalele salbatice.
Stim cu totii dragii mei, despre PĂDURILE ROMANIEI;stim ce s-a intamplat si ce se intampla cu PADURILE ROMANIEI,cu aerul curat pe care ar trebui ca sa-l respiram;cu animalele salbatice care ataca oamenii in curtile lor,deoarece,nu mai au paduri.
Vedeam buldozere,vedeam masini pline cu lemne din padure; erau copaci lungi de cativa metri, vedeam macarale care incarcau lemnele; vedeam si auzeam cum striga padurea cu toate vietatile ei:salvati-ne!
Cine e de vina? Noi toti că tăcem din gura si acceptam sa traim astfel,acceptam ca sa fie omorati pădurarii,  in timp ce PADURILE ROMANIEI trec multe granite ,imbogatindu-i pe deja bogatii Planetei.

Ikea a cumpărat 33.600 de hectare de pădure în România ... SEMNATURILOR PENTRU INTERZICEREA PRIN LEGE A VANZARII SI TAIERII PADURILOR NOASTRE DE CATRE CEI DE LA PUTERE! ... Opriti distrugerea chimiei romanesti!

Ele au o stare incertă a proprietății și astfel sunt în pericol de a fi deteriorate sau chiar distruse complet. Majoritatea acestor păduri se află în zona râurilor, ...

Defrișarea pădurilor din România este un proces economic care s-a manifestat din cele mai vechi timpuri, fiind una din principalele resurse ale populațiilor ce ...

Imagini pentru PADURI TAIATE.
Dragii mei, am mai spus-o si o mai spun:
Numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne mai pot salva de la autodistrugere.
Imagini pentru PADURI TAIATE.

Rezultate Căutare

Rezultate de pe web

Dezastru de proporţii: cum au fost distruse pădurile României. 21. 28 Dec 2013 17:12:41. Autor: Sorin Ghica. Defrişările ilegale s-au amplificat de la an la an ...
Alătură-te mișcării #SUMALnou și cere acum Ministerului Mediului să nu mai închidă ochii la distrugerea pădurilor României! Cere-i să repare SUMAL fără ...
Ceea ce urmeaza ca sa scriu in articolele urmatoare, ne va convinge (din păcate)de faptul că:Romania se prabuseste, mai mult ca niciodata!
Sa ne rugam Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului, ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit si sa aiba mila de noi.
                                Cu dragoste,Maria.
P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi           Anul acesta vom lansa inca doua 

volume, si anume :

                  Volumul 4 si 5 din 

       ADEVARUL  DUHULUI  SFANT !
                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta 2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: 

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Contul pentru România:

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 


            

17 comentarii:

 1. Romania ca o prada,pregatita de Alogeni sa fie slaba si Prada Usoara-craciun

  RăspundețiȘtergere
 2. o mana criminala poate da foc-nu-i exclus si de la un fulger-dar data nu este in mesaj asa ca e greu de pesupus!

  RăspundețiȘtergere
 3. Maria,ne ramane doar rugacounea la bunul Dumnezeu...te rog fi cu initiativa de a stabili o ora cand sa ne rugam titi care citim blogul tau, sa ne rugam pentru Romania asa cum ne-am rugat cand ardea Australia. Casa noastra Romania trbuie sa ne rugam pentru ea, te rog.
  Doamne ajuta !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte corect! Stabiliti o ora si toti cei care cred in acest blog,sant sigura ca,se vor ruga! Doamne ajuta si apara aceasta TARISOARA!Maria H

   Ștergere
  2. Asteptati mult si bine ca admin-ul blogului sa stabileasca o ora pentru rugaciune.Mai bine luati d-voastra initiativa!

   Ștergere
 4. S-au ratificat contracte pe doi bani,se cunosc autorii semnatari ai contractelor,au primit spaga grasa,plangeti padurile si lichelele de conducatori cu partidul sant votati repetitiv si nederanjati de nimeni.In toate domeniile se practica aceeasi metoda .Prostul popor roman latra,semnatariii contracelor au luat spaga milioane si apoi se stabilesc in strainatate.

  RăspundețiȘtergere
 5. suntem condusi de psihopati si inconstienti lacomi. abia astept declansarea marii revolutii care sa inlature hotia din tara.

  RăspundețiȘtergere
 6. Corupția este peste tot să lăsăm la o parte tot și să ne rugăm.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dumnezeu ne da dar nu ne baga si-n traista. Asadar, romanii sunt cei care trebuie sa opreasca javreala asta din politica, justitie,etc peste tot doar mafie si coruptie
   Dar ca de obicei romanii nuse trezesc sau se vor trezi cand deja e prea tarziu.deja este prea tarziu. Mare parte din paduri au fost rase iar populatia Ro doarme somnul prostiei si al mortii

   Ștergere
 7. Admin blogului respectiv Maria cu ajutorul Domnului să hotărască o zi- seara Rugăciune pentru țară.

  RăspundețiȘtergere
 8. Avea dreptate cineva de pe blog când spunea că pădurile vor fi defrișate și cu scopul de a rămâne fără refugiu pe timpul lui anticrist celor care nu vor accepta pecetea.

  RăspundețiȘtergere
 9. Va rog mult mai postați din când în când petiția cu oprirea defrișărilor, poate sunt persoane care nu știu că se poate semna aceasta, iar din cei care știu va rog transmiteți mai departe. Trebuie sa fim activi și să nu renunțăm la această țară. Trebuie sa ne trezim toți la realitate și să luptăm pentru ceea ce Dumnezeu ne-a dat. Cei care ne vând sunt puțini, noi suntem mulți, dar nu reprezentăm din păcate o singură voce. Doamne ajută!

  RăspundețiȘtergere
 10. Treb sa ne rugam pt cauza pt care noi am lasat sa se ajunga aici ..pt cauza si nu doar pt efect. Dar deja Dumnezeu are un plan dar aplicat odata cu Judecata. Mai devreme ..e deja prea tirziu pt mai devreme.

  RăspundețiȘtergere
 11. Maria nu cred că te superi ca, în fiecare seară la ora 20 să ne rugam 15' sau cît ăi pune Domnul pe inimă fiecaruia o rugăciune pentru țară, pentru pace, pentru o conducere responsabilă și asumată. Începem din această seară de marți și urmărim din marți în marți ce observă fiecare, ce imbunatiri vin. Vă rog acordați atenție , seriozitate iar cei care obișnuiesc să aibă limbaj suburban AUT!!( mulțumim Maria)

  RăspundețiȘtergere
 12. viziunea Mariei este publicata pe b1 tv cu 9 ore in urma-care 9 ore ca a fost publicat pe blog pe 27 ianuarie!?

  RăspundețiȘtergere