duminică, 19 ianuarie 2020

COMETE,RAZBOI SI-UN NOR AURIU !


                                           18 Ianuarie 2020,ora 7,10 !

                                    Dragii mei,

In aceasta dimineata,aud un glas care spune asa:
               "Comete,Razboi...!
                 Razboi sindrilanic !"
Iar ceea ce auzeam vedeam si scris in aer,sub Cer de noapte asa:

                                 "Comete,Razboi...!" 
                  Imagini pentru cometeImagini pentru cometeImagini pentru cometeImagini pentru comete.
Clipă în care, vad un Cer roz-portocaliu spre Nord, iar pe Cerul colorat partial parea c-a aparut Luna alba transparenta; dar aceasta Lună alba transparenta a fost inconjurata de Cerul (norul roz-portocaliu )roz portocaliu astfel incat, ramasese alba si la vedere doar mijlocul Lunii,adica ,treimea din mijloc care pulsa continuu in norul roz- portocaliu.
Dragii mei,din păate, nu vom putea evita cel de-al 3lea Razboi Mondial.Nu va fi un Razboi in care ,vom merge cu pusca pe umar; ci va fi un Razboi cu RACHETE,cu BOMBE nucleare...,cu tot ce omul si-a facut cu mâna lui pentru a se autodistruge!
Ce ne este scris fratilor, in frunte ne este pus!
Dar,nu trebuie ca sa deznadajduim ! IMPARATUL Ceresc,Domnul nostru IISUS HRISTOS si MAICUTA DOMNULUI vor avea grija de noi păcatosii.
Trebuie doar sa chemam in ajutor divinitatea,si fara nicio indoiala, vom fi ajutati si salvati.
Insa,sa nu uitam sa fim buni si milostivi cu Aproapele nostru, sa iertam din toata inima si niciodata sa nu dorim răul nimanui.
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi,

                 Imagine similară.

LA MULTI ANI si la inca doua volume noi,

                           ale 

       ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT !


           Anul acesta,volumul 4 si 5 !

                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta,2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 
             


                               8 comentarii:

 1. Sindi oras mic in Estonia la marea Baltica fosta in URSS cu un sfert populatie rusa aparata de Polonia de care aveati o viziune ca va fi cauza unui razboi mondial-craciun

  RăspundețiȘtergere
 2. Acele colete poate anunță pornirea războiului mondial
  Mai ar fi o ploaie cu foc asteroizi sa ne apere Bunul Dumnezeu și Maica Domnului.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cometele amintesc de Avertisment, si e de bine, manifestarea Milostivirii Dumnezeiești, apareSfanta Cruce pe Cer si apoi Dl Isus Cristos, să nu ne speriem de zgomot, privim Cerul, căutăm Sf Cruce, va fi o revărsare de Iubire si Pace sufleteasca

  RăspundețiȘtergere
 4. pt Masinca-COMETE-nu colete-cititi mesajele inainte de postare-si nu MAI AR FI- ci ar mai fi-suntem agramati ce DOAMNE iarta-ne!

  RăspundețiȘtergere
 5. Cind am citit cuvintul "sindrilanic" instant m.a dus cu gindul la efectele colaterale ale furtunii puternice de la urgie si anume antrenarea in aer a obiectelor relativ usoare cum ar fi bucatile de sindrila paie coceni papura stuf frunze nisip etc cele mai mari gaurind sigur celofanele tuturor serelor daca nu chiar si geamurile unor ferestre afectind macar psrtial si flora si fauna . Ugia biblica este partea finala a razboiului (religios) promis Israelului colateral si lumii care va fi jihadist. Jihadistii jumatatii cea mai fanatica din islam intro tabara iar Dumnezeu Cineva Savaot ajutat de Armata Indiei care va contrataca in cealalta ca forte combatante principale. In rest mediatic lumea va fi majoritar impotriva lui Savaot Duhul Sfint aplaudind jihaistii de care se vor si apara (atentate si incentdieri)si se vor teme pt ca ei vor dori distrugerea lumii cu sau fara victoria islamului.
  Dumnezeu se va asigura ca armele nucleare si chimice vor fi folosite inclusiv de inamic cit mai putin sau deloc dar se pare ca unele arme inamice vor polua teritoriul inamic lucru de preferat decit sa ajunga la tinta. Pakistanul desi va reveni la India va ramane nelocuit citeva sute de ani din cauza poluarii dar nu era preczata decit poluarea chimica iar alta profetie spune ca India va fi acuzata eronat ca va fi folosit arme chimice in Pakistan cind de fapt ele fiind ale jihadistilor vor fi o parte folosite impotrica unei parti din populatia civila (nimic nou)/ca sa sporeasca adeziunea celeilalte parti fiind mult mai credibil ca ar fi mina Indiei iar alta paate ca rezultat al distrugerilor preventive de incarcaturi chimice in timpul contraatacului. Atit popularia locala cit si Serviciile cunosc faptul ca de citeva zeci de ani au fost create citeva sute ce depozite de munitie si tehnica de lupta private in Pakistan amplasate linga grabita cu India in vederea unei viitoare invazii asupra Indiei parte dintrun plan de cucerire islamista a lumii pus la punct si ordonat de Bin Laden intro inregistrare video.
  Pakistanul va fi acel loc misterios biblic in care se vor aduna grosul trupelor inamice mai multe decit in valea lui Iosafat. Armata Indii acel cutitas luat cu imprumut de la rasarit cu care va si curata apoi Israelul de cadavre.
  In acest caz nu trebuie sd ne temem de bombe atomice chiar daca vor scapa citeva insa departe de Romania astfel ca cometele simbolizeaza alte tipuri de rachete avioane drone cit si bucati de lava atuncata in aer de exploziile vulcanice in nr. mare. ("ploaie de petre si foc asupra dusmanului" cu tot cu clatinare generals Iez.38 si 39).

  RăspundețiȘtergere
 6. in antichitate si dupa se spune ca aceste comete sunt aducatoare de razboi sau alte probleme nu prea bune-sa ne rugam pt pace dar mai ales sanatate

  RăspundețiȘtergere
 7. ...mai ales pentru mântuire , să ne rugăm, căci nu ne este totuna unde ne vom petrece veșnicia.

  RăspundețiȘtergere
 8. 20 ian 16:05-cine nu-si doreste mantuirea?!-e greu de obtinut-trebuie sa fii destinat acestui fapt-sa ai o viata curata pe pamant

  RăspundețiȘtergere