luni, 20 ianuarie 2020

EXPLOZII IN LANŢ INSPRE APUS ! REGIMURILE AL -QAEEDA !


                                                20 Ianuarie 2020, ora 4,22 !

                               Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata in zori,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Apus,mai multe explozii in lant,ca la bombardament sau ca atunci cand se pun masini capcana in acelasi timp.
Apocalipsa, Dezastru, Ora De TerminareImagini pentru explozii bombe imagini.
Totul era un adevarat dezastru;parea c-a inceput razboiul.
Dar aud un glas dragilor, care spune asa:

                     "Regimurile Al-Qaeeda!"

Prieteni dragi, daca pana acum teroristii pareau ca s-au mai linistit,nu va fi deloc asa.Acestia vor ataca in acelasi timp, in mai multe locuri din Europa asa precum ne-au si amenintat.
Sa nadajduim insa ,ca vor fi prinsi inainte ca sa apuce sa faca rău oamenilor nevinovati.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, ca sa ne apere pe toti cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
                                 Cu dragoste,Maria.


P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi           Anul acesta vom lansa inca doua 

volume, si anume :

                  Volumul 4 si 5 din 

       ADEVARUL  DUHULUI  SFANT !
                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta 2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: 

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Contul pentru România:

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 
             5 comentarii:

 1. Esecul lui Merkel si a politicii ei de integrare in Germania dar si Franta si unul din motivele Brexit-ului unde englezii au mai multa experienta si ma buna-craciun

  RăspundețiȘtergere
 2. Regimurile Al-Quaeeda''- inseamna ca detin puterea pe anumite zone-teritorii si tari .
  Deci e vorba de un razboi generalizat.Al treilea.
  Cum se intimpla acum in Africa si beneficiaza de multele Arme si propaganda facuta de multi ani de fostele Tari comuniste..-craciun

  RăspundețiȘtergere
 3. Da e vb de razboiul biblic zis si al 3.lea la care insa Turcia si minoritatra turca de cetanie romana nu va participa..nu toare regimurile musilmane vor participa cum nici toti musulmanii ci doar jumatate (din barbati) ..in anumite tari islamice jihadistii vor incerca iar sa preia puterea prin violenta uneori vor reusi si restul doar uneori vor reusi sa o ia inapoi luptind contra lor.
  Atentatele care vor fi ca si razboiul lor jihaditt nu au legatura asa strinsa cu anihilarile de generali comandanti sau facilitati nucleare musulmane criminale din trecut din partea Israelului a Sua sau Nato ci este continuarea la un nou nivel a dorintei de suprematie mondiala cu orice pret a islamului intro inversunare contra lui Cineva Savaot (care tocmai ca incepe sa converteasca si musulmani) in care daca nu reusesc sa cucereasca intreaga lume macar sa o distruga complet cu tot cu ei. In acest sens exista o pounca in Hadite legata de porunca din Coran de converfire a intregii lumi dar prin ea de fapt sint prinsi in capcana cei inutili lui Dumnezeu facind fsra sa stie si o tresba justitiara pt Dumnezeu pt ca porunca nu era cantitadiva ci temporala intrun efort nu militar ci diplomatic care nu e judecat colectiv ci individual . .scopul nefiind de fapt convertirea in sine ci dezvoltarra propriei diplonatii si putere de convingere elocventa respectul iubirea iertarea necesare in efortul ajungerii la inima si mintfa altora. ..lucru la care sta f prost si crestinatatea cu mici exceptii expeerta in ura propaganda defaimatoare minciuni orgolii pt ca si ea a fost la fel trimisa la convertit intreaga lume ..poate mai putin China unde Iisus nu a dat voie apostolilor atunci limitind raspunderea omului.
  Poate nu vor avea toate aceste regimuri doctrina Al Kaeda ci doar unite in actiune cu cedarea autoritatii militare catre planuri deja facute de Al Kaeda intro alianta militara care nu va mai tine seama de diferentele doctrinare musulmane. Dar odata ce vor pune minx pe arne si se vor deda la violenta in scop religios lucru interzis de Coran prin. porunca lui Allah transmisa de Mohamed odata cu declararea ca sfirsit al razboiului armelor atunci nu va mai conta ca unii pretind ca ei cred in Mohamed si in Coran in vreme ce doctrina Al Kaeda si alte mici secte similare care la fel pe fata nu cred nici in Mohamed nici in Coran ci doar in Allah si in Hadite rastalmacite cum vor ei.
  Planul e deja facut din vremea si la "porunca" demonicului Bin Laden (stiu ce zic) atacul asupra lumii masiv era facut sa inceapa cu invazia asupra Indiei dar a fost negociat cu factiunile extremiste tip Hesbolah din jurul Israelului incit a ramas sa inceapa simultan atit cu invazia Indiei cit si cu cea a Israelului "atunci cind se va reusi ridicarea la lupta a intregului islam" lucru pe care ei din interior nu o pot face desi incearca din rasputeri sa asmuta credinciosii promitind suprematia lumii reusita fiind sub procentul scontat.
  Suprematia o vor obtine doar cei nefanatici care se vor lasa convertiti de Mahdi Savaot si nu prin razboi contra Sa.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai mihai35 iar spui scufita rosie? De unde le tot inventezi omule? Acum sa iti spun o mica profetie mai veche - rusia va pune "gheara" si va "conduce", Constatinopolul nu va mai apartine musulmanilor. Asta e raspunsul la primul tau paragraf, restul n-am rabdare si interes sa mai citesc.

   Ștergere
 4. GERMANIA SI FRANTA AU CEI MAI MULTI MIGRANTI MUSULMANI care-si vor drepturile de la cotropirea popoarelor lor-pentru resurse si putere imperialistii calaca pe cadavre-VEZI-I DOAMNE

  RăspundețiȘtergere