miercuri, 27 noiembrie 2019

S - A ADEVERIT ! AFRICA SI CUTREMURELE DIN ALBANIA ! AFRICA CHIAR SE VA RUPE !


                                              Dragii mei,

Scriam in 14 Ianuarie 2019,un articol cu titlul din linkul de mai jos:



Dragii mei, ce se va intampla in Africa,eu nu stiu sa va spun. Cert este ca vom auzi de AFRICA altfel ca pana acum, iar locuitorii ei vor fi in pericol. ... Publicat de Maria Ghiorghiu la 22:03 ...

Atunci cand am publicat acest articol dragilor, nu stiam ce se va intampla, nu stiam ce rol are acest Mesaj:

                "Intram in Africa !

             Din Africa mică ,in Africa mare.

             Se schimbă schimbarile Marii !"
Dar după Cutremurul devastator din Albania, dl Gheorghe Marmureanu vine cu precizari.
Iata:



Acum 1 zi - Africa se rupe în două. Este o acţiune directă a Africii, pentru că deja acum toată lumea este acum convinsă că Africa este responsabilă de ...

Cutremurul din Albania a avut peste 500 de replici. Echipajele de salvare lucrează fără oprire După cutremurul puternic care a lovit Albania, marți dimineața, echipele de salvare continuă operațiunile de căutare a supraviețuitorilor sub dărâmăturile clădirilor prăbușite. Bilanțul a ajuns la 29 de morți și peste 650 de răniți, potrivit presei albaneze.
Citeşte întreaga ştire: Cutremurul din Albania a avut peste 500 de replici. Echipajele de salvare lucrează fără oprire
După cum stim deja dragilor, toate se adeveresc in timp.A trecut aproape un an de zile,si iata ca acum se vorbeste despre AFRICA si despre MAREA ADRIATICA.
Dar iata si articolul meu mai pe larg, in care se spune ca :
"Se schimba, schimbarile Mării"
Aici fiind vorba fireste, de Marea Adriatica.


                                           14 Ianuarie 2019,ora 6,33 !

                              Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,aud glas care spune asa:
                   "Intram in Africa !
                  Din Africa mică ,in Africa mare.
                   Se schimbă schimbarile Marii !"
Dat fiindca acest CUTREMUR devastator din Albania a fost urmat de 

                    Imagini pentru AFRICA HARTA.
Apoi ,un alt glas adauga asa:
              Se schimbă schimbarile Marii !"

Imagini pentru AFRICA HARTA.

Dragii mei, ce se va intampla in Africa,eu nu stiu sa va spun.
Cert este ca vom auzi de AFRICA altfel ca pana acum, iar locuitorii ei vor fi in pericol.
Sa ne rugam pentru Semenii nostri africani, pentru toti Semenii nostri de pe oriunde s-ar afla,si sa dam dovada de mila si de iubire fata de Aproapele.
                            Cu dragoste,Maria.
Iata si articolul cu Informatia ingrijoratoare:





ACTUAL

Val de cutremure în 

Europa. Gheorghe 

Mărmureanu spune că

 Africa se rupe în două !



Maria Ionescu

Gheorghe Mărmureanu, preşedintele onorific al Institutului Naţional
 de
Fizică a Pământului, a comentat cu privire la recenta activitate
seismică
 în Europam şi la puternicul cutremur din Albania, care a avut
magnitudinea 6,6.
BUCUREŞTI, 26 nov – Sp

Potrivit lui Mărmureanu, Africa ar urma să se rupă în două, partea dreaptă a Africii, împreună cu
 Madagascarul, urmând să formeze un nou continent.
„O parte din ea s-a rupt deja şi acţionează prin sistemul Adria, care înseamnă Marea Adriatică.

Asta va fi o acţiune de lungă durată. Partea dreaptă se rupe şi o ia către India. Partea dreaptă a Africii,

împreună cu Madagascarul vor forma un nou continent, care se va depasa către India”,

a spus preşedintele onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului.



Peste 30 de cutremure au avut loc, în cursul zilei de azi, în Albania, iar intensitatea acestora a fost foarte mare. Primul a fost înregistrat la ora 3.47 şi a avut 4,6 grade pe scara Richter. Cel mai puternic a fost înregistrat la ora 4.54 şi a avut intensitatea de 6,6 grade pe scara Richter.
Din păcate, în urma cutremurelor cel puţin 14 persoane şi-au pierdut viaţa şi câteva sute au fost rănite.
Nu doar în Albania au fost înregistrate astăzi cutremure puternice, ci şi în Grecia, Croaţia, Bosnia şi graniţa cu  Herţegovina, dar şi  graniţa cu Serbia şi Muntenegru.
În urma tuturor acestor cutremure, Gheorghe Mărmureanu, președinte onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului a lansat un avertisment clar.
Potrivit Romaniatv.ro, Gheorghe Mărmureanu a analizat toată situația din lume pe plan seismologic și a anunțat că Africa este responsabilă de marile cutremure care au loc în Europa în această perioadă.
Este important de reținut că România nu va fi afectată de această acțiune directă a Africii. În Vrancea sunt de obicei cutremure de mare adâncime, iar aceste seisme generate de Africa sunt mai mult de suprafață.
„Africa se rupe în două. Este o acţiune directă a Africii, pentru că deja acum toată lumea este acum convinsă că Africa este responsabilă de marile cutremure care au loc în Italia, de o parte şi de alta a Mării Adriatice, în Albania şi alte ţări care sunt acolo, inclusiv Serbia, Macedonia.
Africa împinge către nord, se rupe… O parte din ea s-a rupt deja şi acţionează prin sistemul Adria, care înseamnă Marea Adriatică.
Asta va fi o acţiune de lungă durată. Partea dreaptă se rupe şi o ia către India. Partea dreaptă a Africii, împreună cu Madagascarul vor forma un nou continent, care se va depasa către India. Vom vedea ce se mai întâmplă pe partea stângă”, a declarat, Gheorghe Mărmureanu pentru Romaniatv.ro
Foto: Romaniatv.ro


16 comentarii:

  1. Africa preseaza sub sudul Europei generind cutremure ,dar poate fi si o salvare a Europei de la cresterea nivelului oceanic urmare incalzirii globale si Topirii ghetarilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. https://m.mediafax.ro/social/familia-luizei-melencu-chemata-la-intalnire-cu-presedintele-iohannis-18624960
    Nu mai primiti mesaje despre bietele fete? Ce s-a intamplat cu ele ? Apar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor aparea daca va dori SRI-ul si "hotul de case"...

      Ștergere
  3. Nu e chiar asa,familia Melencu a cerut audienta si nu va fi primita de Iohannis ci de un consilier,conform spuselor acestuia care intre noi fie spus uraste audientele,la Sibiu cind era primar nu a tinut nici una pe motiv ca vorbeste cu cetatenii pe strada.
    CUM?Intorcindu-le spatele in mijlocul frazei ca presedintelui Risti de la Ranitii Revolutiei si luind-o in directie opusa fara o vorba sau sa salute..,dar adora Lingusitorii,Lingaii fie ei comunisti,Psd-isti ,ziaristi sau...orice..
    De se crede Zeu. Arogantul..

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim 10:31 Si 11:54 esti obsedat de casele lui Iohannis. Dacă ti-ai pune mintea la contribuție la valoarea ,,caselor" nu o întrece pe Viorica Dăncilă!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. 15,55 Unul cu studii superioare care si-a si riscat viata cu armata pri tari straine spunea in seara asta in Sibiu ca el cu salar mare de peste 4ooo de lei nici nu poate visa la o casa si a dat si meditatii si daca nu ar avea familie ar fi plecat dar vrea sa plece in Franta si ca numai prostii stau sa-l voteze pe Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 17:53 Pe cuvântul tău că tipul are peste 4.000 lei umblă cu armata prin țări străine și în același timp dădea și meditații??? Ai uitat să spui că a fost și primar în orașul Sibiu !!!! De ce nu te uiți la averea lui Dragnea case în Teleorman și Brazilia,clădirea cu 4 etaje din mijlocul Bucureștiului, averea băiatului lui Dragnea, fosta soție (toți bugetari) conturi în Israel ....

    RăspundețiȘtergere
  7. 20,36 Bugetarul Iohannis-case fara numar, tocmai a hotarit prin CSAT majorarea pentru Mercenarii sai sustinatori platiti din banii firavilor cetateni, care se vad si aici pe internet cum incearca sa-l acopere gasind vinovati de serviciu in intreprinzatori de profesie ca familia lui Dragnea scosi de mult din joc de bugetarul cu protectie care tocmai si-a reinoit mandatul dat de Dorneanu de la Curtea Constitutionala pentru cel ce ar fi trebuit de fapt suspendat pentru numeroasele incalcari ale CONSTITUTIEI si hotaririlor Curtii Constitutionale si judecat pentru tradare nationala cum merita ca si Iliescu.
    De aceea'' n-are ursul coada'' in Romania pentru ca fondurile Uriase se duc la cheltuiala aiurea cu mercenarii cu grade mari,procurori si militieni Pupincuristi ca acel Cristian de la Caracal ce a dormit in poarta traficantilor de carne vie ca Dinca si Iohannis -traficantul de copii din Rasinari nepoti ai doamnei Iliut predati prin minciunile sotilor Iohannis canadianului Lalande gasit in America pe lista traficantilor de organe.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un nou cutremur in Albania,s-a saturat si Pamintul de atitea jigodii care ''fac legea junglei' pe scoarta lui.
    Specialistii apreciaza ca marea Neagra si Mediterana sint aproape moarte in intregime si ca incalzirea globala va creste nivelul oceanic planetar cu 10 metri,Deocamdata,dar estimarile sint depasite an de an iar Pamintul se Revolta ca si Oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Basescu il critica dur pe Iohannis pentru pasivitatea care a dus la departajarea intre Romania si Bulgaria la UE pe motivul MCV-ului

    RăspundețiȘtergere
  10. 600 din cei 5000 citati in procesul pentru crime impotriva umanitatii al lui ILIESU stau la coada la Curtea Suprema de justitie din Bucuresti.
    V a urma peste citiva ani aceleasi cozi la procesele lui Iohannis si al lacheilor lui.

    RăspundețiȘtergere
  11. Arabia Saudita incepe constructia unui oras de 33 de ori mai mare ca New Yorkul la marginea de nord a Marii ROSII in apropierea Africii,el va fi independent din punct de vedere energetic cu energie regenerabila dar si administrativ si are 2025 termen de finalizare pentru prima etapa.
    Dar seismele in crestere s-ar putea sa-i opreasca sau sa modifice proiectele pentru care statul a acordat sute de miliarde de dolari,avind in vedere ca Marea Rosie face parte din Marele Rift African lung de de 10 000 km-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. 20,36 Era sa uit,militarul sibian cu studii superioare care a si luptat prin tari straine pentru Romania si a dat si meditatii mai spunea ca ii pare rau ca si-a riscat viata pentru o tara condusa de unul ca Iohannis si ca cu nici un pret nu vrea sa o mai faca si in viitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.02 of,of, ce sa ne mai facem noi? Craciun, tu incerci sa te convingi pe tine insuti postand atatea citate din ziare de scandal? Ca prea perseverezi in propria prostie! Te plateste bine partidul?

      Ștergere
  13. 00,49 Capitolul de aburire si Diversiune

    RăspundețiȘtergere