miercuri, 20 noiembrie 2019

AM TRAIT INTRAREA MAICII DOMNULUI IN SFANTA BISERICA ,DE ACUM 2000 DE ANI !

 INTRAREA  MAICII  DOMNULUI, ÎN  SFÂNTA  BISERICĂ !
                   21 Noiembrie 2019!

Asa s-au petrecut toate acum 2000 de ani, precum am scris mai jos, de la DUHUL CEL PREA SFÎNT :

                          Image result for DUHUL SFANT IMAGINI


            11 Noiembrie 2015, ora 22,52 !

                           Dragii mei, 

În această noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad ceva uimitor.
Văd dragilor un Cer senin bleu stralucitor spre Apus, iar jos pe Pământ, văd o lumină aurie ca de Soare.
În această Lumină ca de Soare ce s-a asternut pe Pământ, văd Cete ,Cete de Sfinţi ai Lui Dumnezeu.
Aceste Cete de Sfinţi prinse în Lumina aurie si transparenta, erau asezate în asa fel incât ,formau niste scări interioare deasupra Pământului.
Vad cum se deschid două Usi precum Cele ale Sfantului Altar, iar pe aceste Usi, vad cum vine păsind peste Sfintii din lumina aurie, Sfanta  Ana și Prunca sa MARIA care ,nu avea mai mult de trei anisori.
Sfanta ANA îsi îndruma copila ,pe MARIA, cum sa paseasca pe cele câteva trepte, formate din trupurile Sfintilor Lui Dumnezeu care,stateau culcati cu faţa lor la Pămant.

                           ..

Prunca MARIA alerga cu piciorusele-I sfinte peste cele câteva trepte ( 3- 4 trepte ) formate din trupurile Sfintilor,trupuri vii.
Mama Pruncii MARIA, SFANTA  ANA ,o tinea usor din spate ca nu cumva să se împiedice si sa i se intample ceva rău.
Sfanta Ana cu Prunca Maria  au mai facut câţiva pasi, si au ajuns în faţa USILOR  SFANTULUI  ALTAR.
Aici, văd un Preot în vârstă care se apleaca ,si o ridică de jos în braţele Sale pe Prunca Maria care, era luminată si ocrotită de un Soare nevazut .
Sfânta Ana  isi tine copila care este jos în picioare, o tine de pe la spate, si-o indrumă cu dragoste cum sa coboare peste Sfintii care se facuseră trepte.
Copila Maria, aleargă peste capetele Sfintilor si ajunge în Sfanta Biserică, unde ,în faţa Usilor Sfinte larg deschise, o asteapta un bărbat în varstă, în vesminte preotesti. 
Preotul întinde mâinile sale spre copilă, iar Prunca îi sare în brate pur si simplu de parca l-ar fi cunoscut dintotdeauna, si astfel ,intrau amândoi în Sfantul Altar.
Dragii mei, stim cu totii că in fiecare an la 21 noiembrie, sarbatorim INTRAREA  MAICII  DOMNULUI  în Sfanta Biserică.
Dragii mei, nu va pot spune in cuvinte  ce inseamna pentru sufletul meu aceasta MARE  MINUNE, ca sa calatoreasca in timp, inapoi cu 2000 de ani si sa vad, sa traiesc live aceasta mare Minune.
Inima-mi se bucura, sufletu-mi plânge de bucurie, iar ochii mei sunt pe acest monitor, unde ,cu mare dragoste sufletească am scris pentru voi toti ,cei care, iubiti pe Dumnezeu si pe Maica Domnului, pentru ca si voi sa cunoasteti cum s-a petrecut MAREA  MINUNE a INTRARII  MAICII  DOMNULUI în Sfanta Biserică.
Iata dragilor,am adus aici mai jos,o alta MARE MINUNE traita de mine cu îngaduinta DUHULUI SFANT si a SFINTEI  ANA,mama MAICII LUI DUMNEZEU.
Iata:
                                        19  Ianuarie 2015 ,ora 20,45 !

                                                                   Dragii mei, 

În această seară, în timp ce scriam aici pe blog, văd dragilor, ca si cum as fi avut un al treilea ochi în crestet, vad Cerul senin ca de noapte, iar pe Cer, ca dincolo de plafonul invizibil, văd ca o punte lată  de stele albe,orbitor de stralucitoare, punte ce stătea chiar deasupra mea, deasupra capului meu.                             
Era mare cât jumătate din camera mea.
Desi eram cu ochii în monitor, totusi, vedeam CERUL albastru violet, precum  si puntea de stele albe, orbitor de stralucitoare .
Era uimitor ceea ce vedeam deasupra mea. Stiam si simţeam in suflet, că este Mâna Lui Dumnezeu , că este Puterea Duhului Celui Prea Sfânt. 
În clipa următoare fratilor, desi eram tot in faţa monitorului, vad holul casei mele care ,este la distanta de doua camere faţă de camera in care sunt acum. 
Vad dragii mei, pe peretele de la Rasarit, apariţia miraculoasa a unei SFINTE ICOANE, de dimensiuni mari.
Circa, 80cm /40cm. 
Este asezata exact pe locul unde eu am deja O Iconita micuta, cu MAICA  DOMNULUI cu PREA CINSTITUL  BRÂU pe mâinile Sale.  
Această Icoana Sfanta,apăruta pentru câteva clipe din Cerul Sfant, pe peretele din hol, arăta aproape aşa :

                            
          Image result for sfintii si dumnezeiesti parintiImage result for sfintii si dumnezeiesti parinti

 Am spus aproape dragilor, deoarece, înfăţişa numai pe Mama Maicii Domnului, pe Sfanta Ana, care avea in faţa ei, in picioare si lipita de Dânsa, pe Copila Sa Maria care, nu avea mai mult de vreo 3 - 4 anisori.
Sfânta Icoana Cerească era înconjurată de jur împrejur, de crenguţe de Brad verde si de luminiţe de Stele aurii.
Stelele  aurii pulsau si straluceau de jur împrejurul Sfintei Icoane, printre crenguţele de Brad, precum stralucesc si clipesc instalaţiile noastre pentru pom. 
Numai că, aici în jurul Sfintei Icoane se afla un adevărat lanţ de Stele aurii care ,clipeau si se roteau de jur împrejurul Sfintei Icoane cu o stralucire dumnezeiască.
Aud un glas dragii mei, un glas care ,spune cu multa dragoste :

                    "Mama!
                 Mama Sfintei Fecioare! 
                Mama !"

După  circa 5 -6 secunde totul dispare, iar eu rămân cu ochii în monitorul din camera mea, si-mi dau lacrimile de bucurie si de fericire.
Vazusem in Sfanta Icoana  pe Sfânta  Ana care ,o ţinea pe Copila Sa de circa 3 - 4 ani în faţa Sa, ţinându-şi mâinile sale pe micuţii şi gingaşii umeri ai Copilei  care, avea să devină Mama Lui Iisus  Hristos,Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor.

                            Image result

Dragii mei, eu nu am gasit pe net O Iconita in care sa fie reprezentată doar Sfanta  Ana si Copila  Maria ,de circa 4 anisori.  Si am adus aici Iconiţa de mai sus in care ,SFANTA  ANA îsi ţine Copila în braţele sale, si astfel ,o veti cunoaste mai bine.
Sfanta Ana, în Sfanta Icoana Cereasca din holul casei mele, avea vesminte rosii catifelate si un Soare stralucitor deasupra capului său, iar în faţa Ei, doar până mai sus de genunchii săi, văd O Copilă atât de frumoasa si de fragedă, cu vesmant alb luminos pe căpşorul ei şi care ,era îmbrăcată  cu vesminte lungi tot rosii, dar şi cu albastru. Stătea în picioare ,lipită de Mama Ei si trecea ca
înălţime ,cu puţin deasupra genunchilor mamei Sale ,Sfanta Ana.
Mama Sfintei Fecioare îşi ţinea mâinile sale pe umerii copilei.
Totul era lumina, totul era stralucire, totul era bucurie dumnezeiască.  
Dragii mei, DUMNEZEU  si MĂICUŢA  DOMNULUI mi-au arătat prin această trăire ,ce Icoana Sfanta sa pun pe peretele din hol si asa o sa fac.
O să-mi cumpăr O Sfântă Icoană cu Sfinţii si Dumnezeiestii Părinţi Ioachim şi Ana, alaturi de Copila lor si Maica noastra, Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Asa sa faceti si voi dragii mei. 
În general, credinciosii au în casa doar Icoane cu MAICA  DOMNULUI si cu IISUS  HRISTOS.
Si este minunat sa aiba fiecare dintre noi asemenea Sfinte Icoane.
Dar totusi ,nu trebuie ca sa-I uitam pe Sfinţii şi Dumnezeiestii Părinţi Ioachim şi Ana, a căror Zi o sărbătorim în fiecare an la 9 septembrie, după Nasterea Pruncii lor, MARIA care ,este sarbatorita la 8 septembrie.
Să ne rugăm dragii mei, la Sfinţii si Dumnezeiestii Părinţi Ioachim şi Ana ca sa ne ajute cu ale lor Rugaciuni la Fiica Lor si Maica noastra a tuturor, Pururea Prea Curata Fecioara MARIA, Mama Domnului si Mântuitorului nostru Iisus Hristos, ca sa ne fie noua spre bucurie si spre mântuirea sufletului nostru.
Sa aducem închinare, cinste si Slavă , Prea Sfintei Născătoarei de Dumnezeu  şi Maicii Sale Sfanta  ANA!
                                    Cu dragoste, Maria. 

4 comentarii:

 1. In crestinatate expresia Sfinta Sfintelor nu este destul de detaliata ci doar camaruta templului de piatra cea mai de jos si mai dinapoi este numita asa si la fel Fecioara este numita Sfinta Sfintelor care a locuit in fostul Templu in o camaruta cea mai de jos si mai dinapoi dar ..cine sau ce este Sfinta Sfintelor in templul nostru launtric fiind si noi temple si la fel cine sau ce este Sfinta Sfintelor in Templul interior al lui Dumnezeu dupa al carui model zis chip am fost si noi si templul de piatra facuti?
  Sfinta Sfintelor este de fapt Duhul Sfint un alt tip de Spirit manifestat polimorf deci din mai multe spirite cumva legate care locuiesc cite unul in fiecare din noi dar nu in inima ca spiritul nostru identitar sa ii zicem de tip patern ci intro alta camaruta cea mai de jos si mai dinapoi numita osul nu intimplator Sacrum care tine de primul centru energetic. Si de acolo se manifesta telescopic in diferite puteri care merg la nevoie chiar si in exterior de ex. sa o vindece pe femeia care s.a atins de poala lui Iisus etc inclusiv sa ajute la primirea botezului altora simbolizat de luarea luminii lumina din lumina ca de la o flacara aprinzind alta inca neaprinsa.
  Acesti centrii sint mumite cerurile imparatiei din noi fiind numite si Stele daca se refera la starea lor de sfintenie desavirsita. Puterile Duhului Sfint corespund cel putin cite unei calitati din caracterul nostru fara de care in f mare parte lucrarile harice nu ar fi posibile inclusiv depinzind de masura sfinteniei caracterului si a starii de curatie de moment.
  Si Duhul Sfint are o calitate in 3 fatete care cumva o reprezinta si care trebuie si ea desavirsita aceasta fiind dorinta de desavirsire. Cele 7 Duhuri ale lui Dumnezeu sint grupurile de puteri ale Duhului Sfint care tin de cite o chakra dintte primele 7.
  Exegeti care cunosteau cum necum arhetipurile centrelor au apreciat din exterior despre Fecioara ca ar fi ca sfintenie in al 3-lea cer dar in realitate era desavirsita. Desigur Iisus a avut secundar misiunea sa reprezinte sfintenia omeneasca dar El o depasea cu citeva trepte asa incit in privinta celorlalte de pina la 9 a binecuvintat-o ulterior dupa cum sint descrise cele doua minuni in Evanghelia Mariei.
  Ea a avut misiunea sa reprezinte aceste 7 Duhuri ale lui Dumnezeu asa incit este perfect adevarat cind se spune ca Iisus atunci cind binecuvinteaza din puterea Ei ia si ca Ea este facatoarea Cerului si a Pamantului.
  In Ioan 14 in originale cele doua fraze despre Mangaietorul Duhul Sfit sint prezente dar in succesiune inversa incit logica frazeologica ne trimite si la varianta in care de fapt Iisus sa referit mai intai la aspectul interior si apoi la cel viitor intrupat care ne va vorbi si ne va calauzi in tot adevarul so va ll va marturisi stiind ce zice fara sa vb asa de la el ca omul.
  Fie a fost modificat sinodal din necredinta fie din porunca lui Dumnezeu care oricum urmareste incercarea credintei inclusiv pt o noua alegere a Ierusalimului componenta umana a unei noi religii ca si data trecuta formata din cei scrisi la acel moment.


  RăspundețiȘtergere
 2. Te iubesc. Mărioară surioară a noastră,că ne înveţi numai de bine.Introduceți comentariul dvs...

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce bucurie mai mare pentru un om sa trăiască, aceste minuni?
  Nimic nu este mai dumnezeiesc si mai minunat decat legatura intre divinitate si om.
  Doamna Maria numai ce am citit si stiu ce mare bucurie ati simtit.
  BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa fie cu noi cu toți.
  Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc

  RăspundețiȘtergere
 4. multi au trait evenimente din timpul MANTUITORULUI-dar nu toate se aseamana cu cele descrise in biblie-DUMNEZEU e prea mare pentru mintea omului-nu se poate imbraca in hainele si culorile de pe pamant-sper in publicarea mesajului

  RăspundețiȘtergere