luni, 11 noiembrie 2019

INVITATIE LA VOT ! SOLUTIA ESTE LA BRUXELLES !


                                                  11 Noiembrie 2019,ora 5,22 !

                                     Dragii mei, 

În aceasta dimineata dragilor, m-a trezit un glas care spunea asa:
     "În momentul acesta,vă invitam la Vot !
       Daca exista solutii....
Iar un alt glas adauga :
        Da,la Bruxelles !"
Dragii mei, eu ce pot sa mai spun? Cred ca ultimele cuvinte,au spus tot !
Sa mergem la Vot!!! Pe 24 Noiembrie 2019,sa mergem la Vot si sa ne alegem Presedintele Romaniei.
Cu cine sa votam?
Fiecare va vota ,după cum îi dicteaza inima si sufletul!
Sa alegem de astadata cu inima si cu sufletul,si nicidecum cu jigniri si cu ură!
Mai mult nu doresc ca sa comentez!
Doamne Ajuta ,ca sa fie bine si pentru Poporul roman greu incercat! 
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.
                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.
Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 
suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 
caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !
Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 
cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru
 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze
BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic si sa vi-l înmulteasca. 
Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !
Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307

Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL
 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 
că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 
ADEVARUL DUHULUI SFANT !
              Imagini pentru duhul sfant imagini
Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 
gratuit toate CARTILE ,toate volumele.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 
apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va
 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea
 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!

                                   Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.

                                  20 Lei                  20 Lei


                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.



54 de comentarii:

  1. Asta e grav, inseamna ca votul conteaza doar ca mascarada cind rezultatul se ia in alta parte-la Bruxell,ca si in cazul Basescu unde solutia a fost data prin o parte minora din Curtea Constitutionala.
    Asta inseamna' Dictatura' vorba Vioricai sau' Stat Mafiot'-vorba lui Basescu-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dintotdeauna votul a fost o mascarada, si inainte de 89 si dupa 89. Si totusi, dirijorul are nevoie de mascarada asta pentru a se justifica. Sa nu uitam ca Dancila sta foarte bine la Bruxelles si s-ar putea sa fie aleasa. Ceea ce este un minut de respiratie mai libera. Atat. Dar mai putina urta gratuita, feroce care se revarsa asupra noastra in acest moment si pe care o vom avea, cu toate efectele ei, inca 5 ani.

      Ștergere
  2. Nu va fi bine PENTRU noi ca popor. Cu nici unul dintre ei ca presedinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevarat, dar cu Dancila lucrurile vor veni mai incet, cu celalat, distrugerea va veni in secunda doi. De altfel, a si inceput, desi multi inca nu realizeaza. E la fel ca alegerea dintre Trump si madam Clinton. Amandoi merg in aceeasi directie, cu acelasi stapan. Dar daca iesea madama, in aceasta clipa noi nu mai existam, rasi intr-un razboi teribil. Cu Trump mai respiram si cine stie, gasim o cale.

      Ștergere
  3. Dacă noi suntem atat de prosti încât sa mai acceptam mizeria de stat, care ne i a jumate din salar și ne oferă doar moarte prin spitale infecte și lipsa de infrastructura atunci bafta ...sunt tanara și am încetat sa lupt...dacă România nu va merge mai departe fără ciuma asta de 30 de ani,plec și eu și tot tineretul ...pt ca România e pătată cu prea multă corupție care face victime zi de zi! Nu avem nici canalizare în 2020 ...o viata am de ce sa o traiesc primitiv când o pot trai civilizat ?! Îmi pare rau dacă am exagerat cu vorbele mele iartă mă Doamne...dar când ești tânăr vrei sa faci ceva pt părinții tai care regreta ca nu au plecat și te au crescut cu vorba MAI BINE ITI PLANG DE DOR,DECÂT DE MILA FATA MEA! Mă doare, mă doare pt bătrânii care au impresia ca sticla de ulei și făina cu care sunt cumpărați le ajunge un mandat, îmi e sila...am văzut Europa și daaaa vreau sa traiesc in ea,îmi pare rau pt tara mea ca o abandonez dar sa ne fure astia zilnic și sa muncesc ca sa le dau jumate din salar și sa nu primesc nimic in schimb ca nu sunt fonduri nu. Medicamente compensate stit ce imseama ? Câțiva lei reducere și pot continua mult mult mult. Iartă mă din nou Doamne dar e prea mult .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No meri linistita ca nu-i bai. La buna vedere!Viorica te saluta!

      Ștergere
    2. 22:20, de ce nu iti faci o grupare cu care sa incepi o schimbare in aceasta tara decat sa pleci?

      Ștergere
    3. Si in alta parte impozitul e la fel,chiar mai mare,ca d-aia fac strainii "investitii" aici. Doar ca productivitatea e mai mare la ei si 70% din productie merge la salariati iar 30 la patroni,in Romania e invers(30 la salariati). E de vina PSD ca a marit salariile? Du-te sa slugaresti acolo!

      Ștergere
    4. Aonim 22.20, ti se pare ca este o diferenta intre tine si batranii care voteaza pentru ulei si faina? Da, e adevarat, exista o diferenta-acesta este criteriul lor, hranirea trupului. Stii care e trocul pe care il faci mergand "dincolo"? E unul mult mai grav si se pare, ireparabil. Nu e o problema sa mergi sa castigi si sa te intorci. Problema este daca ramai si vrei sa fii parte din acea lume. Dar nimeni nu poate dirija viata altcuiva, chiar daca asa ti se pare. Alegerea apartine fiecarui om si raspunde pentru ea. Mai devreme sau mai tarziu. Si eu am vazut si Europa si SUA. Si pe dinafara si pe dinauntru. Eu cred ca nu ai vazut cu adevarat nimic. Domnul cu tine!

      Ștergere
    5. Nimeni nu poate intra in "papucii" altuia. Fiecare trebuie sa-si traiasca viata asa cum doreste. An.22.20., traieste-ti viata asa cum doresti tu. Nimeni nu are dreptul sa aleaga in locul tau, gura lumii nu-ti plateste facturile, nu-ti da de mancare, nu te ajuta cu nimic...Asculta-ti inima si fa asa cum e mai bine pentru tine. Din pacate , Romania mea e o tara trista...o iubesc, asa cum ii iubesc si pe romanii mei dragi, asa cum or fi ei, cu bune, cu rele, dar pot sa te inteleg si pe tine...Empatie se numeste... Drum bun, copila draga, sa fii fericita...

      Ștergere
    6. Diferența sta in puterea minții . Poporul roman e un popor cald, tara e frumoasa dar distrusă...mai bine sa traiesc printre straini dar civilizat ca o viata am . Da vreau sa fac parte din lumea lor de oameni educați,civlizati m am saturat de smecherii,pitipoance și hoți. Cei care mai spera bafta și noroc la iarna cu toaleta in gradina asta e crudul adevăr . Eu nu concep cum de mai aveți atata speranța chiar nu vedeți ca nu avem spitale,drumuri,infrastuctura nimic ...chiar asa oribi sa fiți !? Colectiv ...s-a făcut ceva de atunci dacă Doamne ferește se mai întâmpla o tragedie !? Nuuuuu,dacă e cutremur ce facem unde ne baga...Treziți-vă odată la realitate .

      Ștergere
    7. Mulțumesc Anonim 20:36 pt intelegere :) umilințele au fost prea mari, am făcut o școala, lucrez intr o companie mare cu toate astea simt cu toată inima ca nu am ce caută aici ...nu mai aparțin locului fiecare face cum simte, poate va fi o lecție pt mine alta tara...dar voi lupta cum am luptat și in România sa ajung sus pe propriile puteri . Am doar 23 de ani ...cred în Dumnezeu și in fiecare lecție a vietii :) deci cu el merg înainte pt tot restul vietii !

      Ștergere
  4. Fructul Pasiunii-vorba dulce,'Moartea Pasiunii'=Iohannis-vorba lui Paleologu.Cum era si cu sondajele gomflate ca Iohannis cu intre 42 si 45 procente.
    Asa-i 'profesore'? Noi Neologisme.

    RăspundețiȘtergere
  5. SFANTA TREIME DECIDE,nu cei straini,noi nu credem in oameni mincinosi,nu vrem sfatul lor,noi dorim ajutorul DIVIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha! Sfanta Treime nu-ti baga in traista. Daca tu nu muncesti nimic prin stupul romanesc, vei muri de foame.

      Ștergere
    2. Daca ai cunoaste puterea LUI DUMNEZEU,nu te-ai plange,eu stiu ca EL,are foarte mare grija si de pasarile cerului,ca ele nu au provizii pe timp de iarna,si tot traiesc.Cine are sufletul curat,DUMNEZEU,are grija sa-i ofere o coaja de paine si o cana cu apa,are suficient sa supravetuiasca.Ce daruim,aia primim.

      Ștergere
  6. Am votat mereu bărbați,sa mai fie si o femeie.
    O iubesc pe Doamna Dănicila,este cumpătată si cu credința în Dumnezeu.
    DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI să ne ajute.

    RăspundețiȘtergere
  7. Purtatorul de vorbe al PNL-ului;Nu vor fi dezbateri si confruntarea ceruta de Dancila,caci Democratie inseamna discutii cu cetatenii.
    -CUM?/cum?/ Cum??Cum facea Iohannis audiente cu cetatenii la SIBIU??
    Adica NICODATA.
    .Pai daca are multe de ascuns..

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am mai fost plecat din tara vreo 10-15 ani,dar daca astia asa vor continua ca pina acuma,cu certuri si zero inbunatatire trai,am plecat de aici...

    RăspundețiȘtergere
  9. Barna si Ciolos au ramas fara cuvinte si dau doar din miini ca dirijorii.
    Ati incurcat-o 'baietilor ' va papa si toaca frantuzoaica CHICHIRAU.

    RăspundețiȘtergere
  10. Avem o mizerie de stat, pentru că asta vor cei care conduc Bruxelles-ul din umbră, oligarhii Europei, care sigur nu sunt români.
    Ei, au condiționat intrarea în UE prin privatizarea industriei, a agriculturii și a băncilor, pe care le-au cumpărat la preț de nimic inclusiv terenurile.
    Ei, obligă statul să facă proiectele finanțate de UE cu firme agreate de ei, cu firmele lor.
    Ei vor ca salariile să fie sub cel vest european pentru ca să aive profit maxim în România și o forță de muncă ieftină în țările lor de origine, ca să pună presiune pe forța de muncă proprie.
    Ei sunt cei care vor ca fondurile europene comunitare, la care participă toate statele din UE, să se repartizeze nu după prioritățile statelor comunitare, ci după contribuție, uitând că după războiul a doilea mondial, în timp ce țările din blocul comunist erau vandalizate de ruși, occidentul era subvenționat de americani.
    Toate acestea se întâmplă pentru că ne lăsăm prea ușor manipulați de ziariști plătiți de occident, pentru că alegem conducători agreați de occident și pentru că nu vedem binele comun decât numai prin prisma binelui propriu (dacă mie îmi este bine, de ceilalți nu mă interesează).
    Așa că votați fraților după cum vrea Bruxelles-ul și lacheii lor, că o să ne fi bine, la anul și la mulți ani răbdare.

    RăspundețiȘtergere
  11. 22:20, in Europa si nicaieri in lume nu vei gasi caini cu colaci in coada....peste tot e asa...

    RăspundețiȘtergere
  12. chiar daca votam-BUTOANELE o iau razna acolo unde este interesul-asa ca suntem in deriva-n-avem nici o putere

    RăspundețiȘtergere
  13. Tara nimănui este România.pleaca tot tineretul rămîn doar pensionarii.o populație îmbătrînită fără viitor.ce sa ales de tara asta mare păcat.


    RăspundețiȘtergere
  14. Tara nimănui este România.pleaca tot tineretul rămîn doar pensionarii.o populație îmbătrînită fără viitor.ce sa ales de tara asta mare păcat.


    RăspundețiȘtergere
  15. Nu inteleg de ce doamna Maria este atat de mult interesată de politica.Sustineti PSD-ul si nu publicati mesajele cu alte opinii decat ale dvs.
    Este corect asa ?
    Este un blog politic?

    RăspundețiȘtergere
  16. Este foarte interesant mesajul.
    Ne invita la un vot PROEUROPEAN .Facem parte din Europa si trebuie sa ne mandrim cu asta !
    PSD este un partid cu influente COMUNISTE si orientare catre Asia, respectiv Rusia....
    Să ne vedem cu bine la vot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe unii chiar v-a tampit propaganda asta securistoida.. Toata planeta are linii de productie, pe orice domeniu, in Asia... bolovane.. Daca ai scris de pe telefon dejectia asta din putul gandirii probabil ai facut-o de pe un telefon fabricat in Asia sau cu componente fabricate in Asia. Reteaua de telefonie mobila pe care o folosesti are componente facute in Asia.. bolovane.. Sa folosesti Asia ca un bau bau ca vezi Doamne e ceva gresit sa colaborezi cu asiaticii este culmea prostiei si a ignorantei... bolovane..

      Ștergere
    2. Sa nu va amagiti, ca Europa nu are nevoie de Romania, doar de resursele ei are nevoie sa le ia prin toate caile. UE nu cauta decat sa profite de Romania. Pacat ca exista slugi UE care joaca impotriva romanilor si Romaniei.
      Un presedinte bun este cel care este pentru romani si Romania, nu un presedinte care linge bocancii celor de la UE ca o sluga.

      Ștergere
  17. De ce magnatii bogații țări casă regală romana clasa politica nu isi donează o parte din banii lor salariile de parlamentari de președinte de tara pentru cei săraci.de ce nu fac baluri de caritate de strîngere de fonduri pentru a
    ajuta pe săraci?.căci acum în România sînt doar două paturi distincte săraci și bogati clasa de mijloc muncitorimea a dispărut odată cu uzinele și minele.iar la mămăliga ca în primul și al doilea r
    război mondial am ajuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ROMANIA,nu ar fi saraci daca ar disparea minciuna si manipularea.Si cei plecati au loc in tara si lucram cu totii si cu salarii mai mari decat alte tari,daca am fi foarte uniti,si sa scoatem MINCIUNA din tara,voi ce credeti???.

      Ștergere
  18. Dupa revolutie , Romania nu a avut niciun presedinte patriot . Iliescu, Basescu, Iohannis au fost fie comunisti , fie slugi la portile U.E. si ale Americii .

    Resursa umana este terminata , intelectualitatea toata a emigrat si nu se prostitueaza politic .

    Romania s-a golit de romani este pe mana bandelor mafiote care au vandut tot . Cineva a postat la articolul cu Bagdadul depre cum baza 57 de la Kogalniceanu devine teatru de razboi prin Hotararea de guvern data de Dancila . Romania joaca la doua capete , si cu UE si cu americanii , nu avem coloana vertebrala sa spunem NU la neamestecul altor popoaRE IN IDENTITATEA NOASTRA NATIONALA .

    Votul este doar de fatada , in rest se stie deja ca aici comanda altii .

    RăspundețiȘtergere
  19. Incercati sa apreciati ce avem,o tara foarte frumoasa,asa cum e, e tara in care vreau sa traiesc,am vazut occidentul da,sigur,e civiliztie,dar sunt precum imparatul care e gol,dar unii din noi il vedem imbracat,iar in partea cealalta vad tari intr-o saracie mau mare decat a noastra,duceti-va intr-o vizita,sigur nu ati sta acolo nici o luna,am vazut si apreciez acum mai mult ce avem,ne-a asezat D-zeu intr-o tara suoerba,dar,e adevarat,se poate si mai bine,ritmul de a se civiliza e prea incet pentru asteptarile noastre.Ar trebui sa fim mai intelepti si sa analizam f bine circumstantele,influentele si ce viitor am putea sa avem ,ce a facut fiecare in anii astia,cum s-a comportat,daca e de bun simt,daca nu,pentru ca de aici se mai poate vedea daca intr-adevar le pasa de noi.Oricum tara asta doar D-zeu o tine,asta e clar si tot el va face ordine.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mesajul spune ca ce ați ales e dictat de la Bruxelles... Mereu a fost aceeași poveste... România a fost și este condusa din afară... Mergeți nu mergeți la vot niciunul din cei 2 nu o să fie președinte... Fiecare o sa meargă pe drumul ce l-au construit pana acum

    RăspundețiȘtergere
  21. Solutia e la Bruxelles nu la Moscova inseamna ca nu ar trebui sa iesim din UE cum vrea Dragnea pt varianta Rusia preferata de el si altii direct interesati cea mai paguboasa pt tara dar buna pt dictatori si corupti.
    Ca sa insibuezi ca UE ar fi asa un fel de vrajitoare care actioneaza impotriva vointei alegatorilor impotriva propagandei psd atit de puternica la Tv chiar si pe net impotriva celor care numara votul scapind chiar si filmarilor numaratorilor e doar o propaganda desantata antioccidentala care face si jocul intereselor Rusiei.
    Legat de plecarra tinerilor si nu numai in tari straine este doar o solutie pt ei una imediata dar pt tara pe termen lung nu este. O solutie individuala care nu cere prea multa unitate si strategie nici indelunga rabdare si eforturi inclusiv financiare asa cum cere o buna guvernare a tarii din partea celor buni uniti contra celor corupti veniti la ciolan din toate colturile tarii la centru si in teritoriu. A fi nemultumit de ceea ce face tara pt tine trebuie pus in balanta cu ce faci tu pt tara si cei ca tine. Continuarea depopularii tarii datorita iresponsabilotatii celor care nu se pot uni din egoism grabit va duce inevitabil la desertificarea economiei la dictatura si minciuna cu pierceri teritoriale va domni legea banului mafiotard tradator saracie si feudalizare si chiar sclavagizare inclusiv prin aducerea de forta de munca din orientul mai sarac care va ajunge sa inlocuiasca si sa inglobeze populatia locala genetic vb. O populatie saraca sclava baronilor in cirdasie cu interese straine capitaliste de oriunde si cu mati datorii bugerate facute pe generatii de boieri pe spinarea lui.
    Diferenta dintre Romania si Polonia ambele in aceeasi UE dar cu traiectorii de dezvoktare f diferite o face tocmai unitatra si responsabilitatea fata de tara a celor buni care la ei nu.si tradeaza familia natiunii prin nepasare dar la noi nici macar la vot nu au venit cind trebuia mai mult darmite sa si intre strategic in politica sa aleaga candidati interni din partid si chiar sa candideze. De aceea cei care intra se simt tradati nu doar de multimea de corupti dar si de cei carora nu le pasa care nu sint alaturi de ei acolo.
    Deci ne meritam soarta

    RăspundețiȘtergere
  22. daca in turul doi va iesi iar iohanis,sa-i vezi pe cei care l-au votat cul platesc concediile si deplasarile lui iohanis la sibiu ne meritam soarta

    RăspundețiȘtergere
  23. Bruxell.a devenit un stat dictatura in europa.esti membri.esti obligat sa dansezi cum cinta ei.uitate bine cum Sau comportato cu Grecia.Englejii de treni ani vor sa iasa.Su iesit????.

    RăspundețiȘtergere
  24. Posibil sa se ajunga la rezolvare baraj la Bruxelles, probabil vor fi contestatii. Sa ne rugam mult ca Dumnezeu sa ne dea presedintele care sa simte cu neamul romanesc si cu tara noastra Romania. Sa ne rugam mult!

    RăspundețiȘtergere
  25. Să vedem, în primul tur am votat cu Dan Barna de obicei votez reprezentanții dreptei. Nu mai locuiesc în țară de mult timp. Am votat la precedentele alegeri cu Iohannis și nu sunt mulțumit de el de ce a făcut în primul mandat. Adevărul este că nici nu mă mai interesează cine va ieși președinte că nu mă mai întorc niciodată în România. Așa că de ce să mă plictisesc iar cu Iohannis cinci ani când pot să mă tăvălesc de râs și cinci ani să fie o distracție votând Viorica Dăncilă? Am să merg la vot în turul doi și am să votez Viorica Dăncilă ca să mă distrez cinci ani, România merită o Viorica Dăncilă președinte! Sper ca Viorica Dăncilă să fie noul președinte al României mi-am luat popcorn cinci ani nu mai plătesc bilete la spectacol îl voi primi gratis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:59, de ce iti place sa faci psihologie inversa?

      Ștergere
  26. Eu tot nu cred ca Duhul Sfant se ocupa cu politica !!Toti proorocii spuneau despre schimbarea sufleteasca a poporului.aici se vb mai mult de politica si mai ales despre o politica psd.Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti .

    RăspundețiȘtergere
  27. Fiecare face ce vrea, acest bloc de de credinta ori de politica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „blocul” asta e al PSD, ce n-ati inteles? Madam maria primeste bani grei de la Putin ca sa faca propaganda impotriva UE si pentru PSD.

      Ștergere

    2. Anonim12 noiembrie 2019, 21:38
      Sa-ti daruiasca tie BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI toti banii despre care spui ca as primi eu, si sa-ti traiesti viata toata cu acestia !

      Ștergere
    3. 21:38, sa nu te superi dar esti pe aratura, pierdut in aberatii.

      Ștergere
    4. 23.33 bineinteles ca nu e adevarat dar am vrut sa te fac sa simti cum este cand cineva te acuza de lucruri neadevarate asa cum faci tu cand vorbeste despre Presedinte ca a facut si a dres fara sa fie adevarat doar pe baza minciunilor de la antena 3. Daca esti corecta, publici aceasta relica la blestemul tai. Sa-ti fie insa rusine ca, in calitate de aleasa si crstina fierbiterecurci la astfel de blesteme.Tipic PSD.

      Ștergere
    5. 18:29, tie sa-ti fie rusine. Esti departe de ceea ce se numeste bun simt.

      Ștergere
  28. Mi.am scrutat mai bine menoria profetia fiind de peste 25 ani a cuiva de pe net si intradevar Dancila infra in turul 2 turul are loc dar nu va mai conta Iohannis fiind suspendat si indepartat din tara fiind posibil sa se renunte la finalizarea numaratorii voturilor dupa care pina la urgie va fi doar presedibte interimar seful Camerei Deputrtilor. Deci aceste votari vor avea doar rost de sondaj de opinie. Iohannis fiind acuzat de ingerinta in treburile justitiei pe ideea ca nu ar fi trebuit sa il roage in numrle popirului si al adevarului pe stful dosarului Revolutiei sa trimita in jufecata rezultatele cercftarii eja finalizate pe partea esentiala lucru posibil pron disjungere conf legii cita vreme cele colaterale au sanse prea mici si in scadere cu trecerea timpului. Aceasta disjungee putea fi facuta de ani de zile. Se pare ca desi Iohannis suspendat totusi dosarul va merge in instanta va fi judecag si Iliescu cobdamnat care desi on prima faza va contyinua negarea vinovatiei apoi ii va reveni sinceritarea sicca recunoaste public vina Dar ulterior parca sa zic ca va fi absolvit printro decizie parlanentara sau asa ceva oricum un fel de gratiere.
    El este singurul ramas in viata dintre cei 5 capi ai operaiunilor dupa cum s.a mai anuntat la Tv legat de dosar atit despre cel actual pornit iar de la zero cit si de cel anterior anulat dupa finalizare de o decizie arbitrara judecata si gasita incorecta dar cu efectul deja produs prin distrugerea documentelor din dosar.

    RăspundețiȘtergere
  29. Fratilor asta se încearcă si se dorește, sa plece cât mai mulți,sa DEPOPULEZE tara dar sa lucreze pentru ei,iar la noi in tara sa bată vântul.
    Nu vedeti care vin in tara noastra se îndrăgostesc de ea si nu mai pleacă.
    Ne vor slugi la ei.
    Cei care au dat cât,de cât îi bagă la pușcărie,se fac dosare si ii termina,sa tacă.
    Aici am Ajuns.
    Neamt vreti neamt aveti plângeti copii și tinerii,asta se va întâmpla dacă lăsăm acest om in fruntea tarii.
    Cat dispret are pentru popor doar sa fii chile sau nebun sa nu vezi.
    Nu a facut nimic pentru acest popor,doar rau.

    RăspundețiȘtergere
  30. Ai dreptate Masinca.dragnea a facut mult bn pt tara si popor .de aia a ajuns la puscarie!mai fratilor treziti va ! Nu vedeti cita inselare este in lume !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria, credeam ca sunteti credincioasa dar vad ca recurgeti la un fel de blesteme. Cum se impaca asta cu Dumnezeu?

      Ștergere

    2. Anonim13 noiembrie 2019, 18:34
      Am dat doar un raspuns lui:
      Anonim12 noiembrie 2019, 21:38
      „blocul” asta e al PSD, ce n-ati inteles? Madam maria primeste bani grei de la Putin ca sa faca propaganda impotriva UE si pentru PSD.
      Iata raspunsul:Anonim12 noiembrie 2019, 21:38
      Sa-ti daruiasca tie BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI toti banii despre care spui ca as primi eu, si sa-ti traiesti viata toata cu acestia !
      Acesta nu este blestem! Este un raspuns la acuzatiile lui(ei).

      Ștergere