miercuri, 27 noiembrie 2019

RĂZBOI ??? ALARME, GLOANTE,EXPLOZII SI FOARTE MULTE OZN -URI !

5
                                    27 Noiembrie 2019,ora 5,29 !   

                                                               Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-au trezit multe glasuri care ţipau ingrozite,dar si zgomotul asurzitor al alarmelor de razboi,zgomotul inspaimantator al exploziilor multiple,zgomotul gloantelor.
Vedeam dragii mei, cum de undeva dinspre Rasarit se tragea inspre Sud.
Vedeam doar teava tancurilor din care iesea foc, vedeam si cativa soldati in uniforme mai verzi care se asezau pe un genunchi,infingadu-si suportul pustii in pămant.Imagine similarăImagine similară.
Acolo unde rachetke expolodau, acclo unde tot ce se punea pe teava tancurilor si trageau,acolo unde cadeau se forma o mare de foc ,iar oamenii fugeau ingroziti.Eram si eu in mijlcoul lor,priveam in jurul meu si nu-mi venea sa cred ce vedeam si ce auzeam.
Ozn, Zona 51, Conspirație, Străinii, ExtraterestreOzn, Zona 51, Conspirație, Străinii, ExtraterestreImagine similară.
Dragii mei,asa precum furtuna zboara tot si toate prin aer,tot la fel, in zgomotul asurzitor al sirenelor si al exploziilor,apar pe Cer,la foarte joasa inaltime zeci si zeci de OZN -uri de toate formele,de toate marimile si de toate culorile.
Farfuriile zburatoare ,predominau in aceasta situatie in care Razboiul era in toi.
Imagine similară.
Aud un glas, care -mi spune asa:
                    "Mai incolo,uite,sunt 3 Extraterestri morti !"
Cum nu aveam nicio sansa ca sa ajung la locul indicat,răman pe loc ,in timp ce oamenii fugeau si ţipau cautand un adapost.
Privesc spre Cer,si la doar cativa metri deasupra mea, vad zeci si zeci de OZN-uri care pluteau in aer,si din care, (din unele)vad cum coborau Prietenii nostri Extraterestri.Pluteau prin aer,cum plutesc frunzele in vant. Ce culoare aveau? Fireste gri deschis ,iar eu ma bucuram enorm la vederea OZN-urilor si Extraterestrilor.
Pot spune dragilor ca ,aceste OZN -uri au aparut cât am clipi din ochi;au aparut in clipa in care, s-au declansat Sirenele ,Exploziile ,iar oamenii ţipau si fugeau care incotro.
Asa precum s-aduna norii pe Cerul senin,doar in cateva clipe, tot asa s-au adunat (au aparut )intr-o clipita,zeci si zeci de OZN-uri care anihilau RACHETELE ce erau trimise dinspre Raarit.
Le prindeau din zbor si dispareau aceste Rachete,asa precum dispare fulgul de nea in palma noastra.
Dragii mei, din nefericire, vom auzi de inceperea unui RAZBOI groaznic. Unde anume sau cand va incepe acest Razboi,eu nu stiu a va spune.
Dar ceea ce stiu cu fermitate, este faptul că, EXTRATERESTRII cu OZN-urile lor vor fi prezenti inca din prima clipa in care s-a dat startul Razboiului.
EXTRATERESTRII dragilor, asa precum se spune si -n acest Mesaj, vor muri si ne vor apăra de RAZBOIUL groaznic ce sta sa-nceapa.
Cand acest Razboi (din Mesaj)s-a declansat,afara era ziua inca.
La prima explozie pe care o vedeam de la Rachetele trimise, la auzul tipetelor oamenilor,la zgomotul asurzitor al Sirenelor,eram si eu ingrozita,era inspaimantata,dar nu pentru viata mea,ci pentru viata celor care fugeau care -ncotro si voiau sa scape din calea gloantelor si a rachetelor.
Si la cat eram de ingrozita, mai mult m-am bucurat la vederea OZN-urilor si Extraterestrilor.
Le facem semn cu mâna ca sunt acolo, si-i chemam mental ca sa intervina cat mai urgent.
Si ei se bucurau ca ma vedeau,dar mai ales de faptul că,puteam comunica cu ei mental.
Prieteni dragi, de vom avea Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,macar cat un graunte de mustar, in astfel de clipe de groaza ce ar putea ca sa vina asupra noastra, nu ne vom teme si nici nu ne vom mai cutremura.
Asadar,sa-ncercam sa fim buni si milostivi,sa avem Credinta tare in PREA SFANTA TREIME si-n PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria, in toti Sfintii Lui Dumnezeu, si cu siguranta vom fi ocrotiti in faţa dezastrelor de orice natura.
                                Cu dragoste,Maria.
P.S.                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.
Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 
suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 
caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !
Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 
cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru
 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze
BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic si sa vi-l înmulteasca. 
Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !
Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307

Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL
 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 
că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 
ADEVARUL DUHULUI SFANT !
              Imagini pentru duhul sfant imagini
Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 
gratuit toate CARTILE ,toate volumele.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 
apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va
 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea
 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!

                                   Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.

                                  20 Lei                  20 Lei

                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.

28 de comentarii:

 1. De la ei vin toate mesajele tale Maria .Te bucuri tu ca vin extraterestrii noi nu .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si ma rog tu de ce nu te bucuri? Astia vin de mult pe pămînt nu de acum. Daca voiau sa ne faca rau eram terminati de mult. Din contra se pare ca ne mai da cite un deget sa ne dezvoltam mai repede. O data cu dezvoltarea intelectuală a oamenilor mi se pare normal sa vina printre noi mai mascat asa. Da d-na Maria este o femeie deosebita in raport cu noi ceilalti pentru ca are glanda pineala deblocata de acesti extraterestri. Acesti extratereștri sint si ei tot ai lui Dumnezeu si poate ca au sarcina de a proteja pamintul impotriva extinctiei totale.

   Ștergere
  2. Au fost aici inaintea noastra,ei ne-au creat

   Ștergere
  3. Dumnezeu ne-a creeat,nu extraterestrii!

   Ștergere
  4. 14:30, cei ce au creat omul sunt extraterestrii Annunaki, pe urma au venit Elohimii, alti elioti si au mai modificat genetic omul dupa folosul lor. Omul ii numeste Dumnezeu dar ei nu sunt Dumnezeu.

   Ștergere
  5. Care ar fi fost folosul lor?(elohimilor). Nu au nevoie de nimic de aici,doar de femei(atit timp cit au locuit aici si au guvernat lumea)

   Ștergere
  6. 22:02 aste-as doctrinele dracilor sa ne spuna ca nu Dumnezeu ne-a creeat!NU ESISTA EXTRATERESTRII!DUMNEZEU A CREEAT INGERI,OAMENI SI DEMONI,PE LANGA VEGETATIE SI FAUNA!DE FAPT N-A CREEAT NICI DEMONI,INSA EI,O TREIME DIN INGERI S-AU TRANSFORMAT IN DEMONI DUPA DECADEREA LOR CAND S-A RAZVRATIT LUCIFER SI ACUM ACESTI DEMONI NE VAND VERZI SI USCATE CA EXISTA MANTUIRE SI PRIN EXTRATERESTRII;SI PRIN SFINTI,PRIN FECIOARA MARIA,PRIN CRUCI,PRIN MOASTE,ETC!TOTAL FALS,MANTUIREA EXISTA DOAR PRIN DOMNUL IISUS HRISTOS,SINGURUL MIJLOCITOR LA TATAL CERESC!CAND NU MAI MIJLOCESTE IISUS,ADIO MANTUIRE PT ORICE SUFLET PIERDUT VESNIC!

   Ștergere
 2. Doamna Maria ma cutremur la auzul acestui mesaj al dv.
  Spun acest lucru ca toate cate le vedeti se adeveresc mai devreme s-au mai tarziu.
  BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa fie cu noi cu toți.
  Ma uitam ca ati zis cu ceva timp in urma de un tren care a luat foc pe linie,tocmai s-a adeverit,PSD va face implozie s-a adeverit.
  Ma rog la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere de un război,ca nu aduce decât SUFERINTA si durere.
  Cu mult drag doamna Maria.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu este neapărat la noi, poate fi oriunde. Noi nu suntem singuri în Univers, nu cunoaștem ce avem aici pe pământ dar în afara lui. Mulți dintre voi nu credeți în extratereștrii asta nu înseamnă că ei nu exista, exista fff multe lucruri pe care nu le gândiți nici în vise.

  RăspundețiȘtergere
 4. Vom trai si vom vedea,poate sa vina extraterestrii,de ce nu?poate sint chiar printre noi!!!De ce sa fim numai noi singurii,creaturi al lui Dumnezeu,in acest Univers!?

  RăspundețiȘtergere
 5. Extratereștrii umbla peste tot in toate țări umblă sau anumite locuri sta in nava sau merge pe jos cum trebuie sa reacționam noi lumea .D-na Maria Gheorghiu un răspuns vă rog

  RăspundețiȘtergere
 6. Daca hainele militarilor era verde inchis este Vorba de RUSIA,iar razboiul cred ca deocamdata va fi cu slavii lor de Ucrainieni.
  Daca pentru rudele lor nu au mila ce va fii cind se vor lupta cu Altii-craciun

  RăspundețiȘtergere
 7. Vin demonii-extraterestrii Trambitei 5 condusi de Abadon sau Apolion!Tot iadul se va dezlantui pe Pamant asupra tuturor pacatosilor nepocaiti de toate pacatele care n-au toate poruncile Lui Iisus cu pecetea Sabatului Adevarat al Sambetei!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Urmează trambita 6 , apoi 7 ...ups am scris trambita cu t mic.E de rau nu?

   Ștergere
 8. Eu am mai spus inteun comentariu mai demult ca Rusia incepe cu America si chiar pina la sfirsitul anului dumnezeu si maicuta domnului sa ne ocroteasca

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 21:33 îți place să bagi panică!!!Dacă nu va fi nimic ÎȚI CERI SCUZE ?????

   Ștergere
  2. "Rusia incepe cu America"...Ce incepe ? Campionatul de sah, popice, schimb de retete de prajituri ? Ca doar nu crezi ca-si arunca bombe nucleare unul in capul altuia !

   Ștergere
 9. rusii n-au mama n-au tata=bolsevici-sunt neciopliti desi au avut si au capete inteligente-citeam undeva ca un sfant al zilelor noastre spunea-DACA RUSIA NU SE VA INTOARCE LA CREDINTA DUMNEZEU ISI INTOARCE FATA DE LA EI-sunt multi credinciosi inca si vor suferi atacuri dure comuniste

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si americanii trebuie sa se intoarca la credinta! Unicul stat din lume care a lansat bombe nucleare.Mai bine sa ne ocupe rusii,au femei foarte frumoase .

   Ștergere
  2. An.19.00., mai bine te duci tu in Rusia, sa cunosti rusoaice frumoase, te insori acolo, faci copii reusiti si toata lumea e multumita. Lasa-i pe rusi sa se ocupe de ale lor, ca au o tara foarte mare, de ce sa vina pe aici ?

   Ștergere
 10. Acolo unde rachetke expolodau, acclo unde tot ce se punea pe teava tancurilor si trageau,acolo unde cadeau se forma o mare de foc ,iar oamenii fugeau ingroziti.Eram si eu in mijlcoul,, tanti scriitoarea da mare analfabetă mai ești. Era să uit că mai scrii și cărți în timpul liber sau mă rog le colorezi că de scris vai steaua ta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Poate fi chiar vai steaua ta!!! cine te crezi tu sa judeci???

   Ștergere
 11. am retinut ca primii oameni carora li se vor arata extraterestrii suntem noi, romanii, aici, in Romania; asta ar insemna ca aici vor fi atacurile.. faptul ca vom fi ocrotiti de Sus (probabil cu interventia extratestrilor) este in acord cu ceea ce proorocea Sfantul Parinte Arsenie Boca - praznuit astazi la 30 de ani de la mutarea la Domnul - si anume ca focul razboiului va fi de jur imprejurul Romaniei si nu in interiorul ei si cei care vor dori sa revina in tara nu vor mai putea face acest lucru

  RăspundețiȘtergere
 12. Se spune ca se apropie, ca se vor deschide Cerurile (se deschide "culoarul") si ca se vor stabili aproape de Terra. De acolo vor trimite o flotila care va ateriza pe Pamant. Sa fie oare adevarat acest scenariu?!

  RăspundețiȘtergere
 13. In crestinatate exista inca secretizata in cele 4 mari denominatiuni o Revelatie mai lunga cu cel putin 64 de fraze care a fost numita Dogma Adevarului de catre Iisus. Prima data a venit la 3 denominatiuni in 1910. Iar in 2005 si la Bazs. Una din aceste fraze se refera la extraterestrii si spune ca se impart in doua tabere unii buni si unii rai. Ca nu ei se ocupa de desavirsirea noastra ci Dumnezeu insusi nemijlocit. Ca avem protectie divina impotriva celor rai pina vom putda sa ne aparam si singuri. Ca nu au voie sa interactioneze cu civilixatia noastra la nivel public pina dupa 3 generatii de la sfirsitul Judecatii cind civilizatia umana va fi primita aderind in Asociatia Civilizatiilor Superioare. Ca intre cele doua tabere exista un razboi cu lupte atacuri sporadice din partea celor inferioare cistigate intotdeauna de cele Superioare si fara pierderi de vieti mult mai dezvoltate industrial. Ca cele Superioare au asumat si rolul de politie militara pe cit posibil discreta in relatia cu cele dusmanoase. (Interventii cu trupe speciale)
  Alta profetie pe tema detaliaza ca acele 3 generatii au cite 20 de ani.
  Alte profetii si informari arata ca civilizatiile inferioare nu sint toate asociate intre ele ci si in concurenta sau chiar in razboaie existind chiar si o rasa folosita de alta ca sclavi nefiind la fel de inteligenta.
  Deci este f putin probabil ca se vor vedea aceste ozn pina atunci fiind posibil sa nu fie imagine profetica ci pt exemplificare a capacitatilor unora dintre ei sau a tehnologiei lor si pt o apropiere emotionala din partea noastra.
  Exista chiar si o civilizatie superioara in care toti au cel putin prima treapta de sfintenie ..deci noi inca sintem prea barbari si dezorganizati ne luptam intre noi ..de aceea treb sa ni se mai dea un timp de evolutie. La ei nu exista tari sau partide regula fiind omul potrivit la locul potrivit ..la noi "Precum in cer asa si pe Pamant" este inca de domeniul viitorului ..o urare profetica inca ..

  RăspundețiȘtergere
 14. Faca se voia Domnului. Amine .mod ha

  RăspundețiȘtergere