miercuri, 13 noiembrie 2019

S - A ÎNTAMPLAT ÎN ROMÂNIA !!!


                12 Noiembrie 2019,ora 23,30 !

                               Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici la articolul anterior,aud un glas care repeta de doua ori consecutiv asa:
                 "S-a întamplat in România !
                  S-a întamplat in Romania!"
Iar ceea ce am auzit dragilor, vad si scris cu negru pe un fond alb,chiar la 2 metri inaltime faţă de pămant.
                    "S-a întamplat in Romania!"
Dragii mei, ce se va intampla in Romania,atât de răsunator ,eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu dragilor, ceea ce simt in sufletul meu,este faptul că, se va intampla ceva despre care va afla o lume-ntreaga.
Sa nadajduim fratilor si chiar sa ne rugam pentru aceasta,  ca nu va fi ceva rău.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa ne dea conducatori care sa iubeasca Romania si Poporul român, si prin venele carora sa curga sânge romanesc;sa ne rugam pentru pace si liniste in Tara;sa ne rugam pentru ca ai nostri copii si nepoti sa se intoarca in Romania sfanta, si sa fie respectati si pretuiti la adevarata lor valoare.
Sa ne mai rugam fratilor ,pentru ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi păcatosii,si sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Sa multumim Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu ,si pentru aerul pe care il respiram, si pentru faptul ca ne trezim dimineata si mai vedem un rasarit de Soare, si pentru toate cele bune si mai puţin bune din viata noastra cea de zi cu zi,Amin!
                             Cu dragoste,Maria.
P.S.
                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.
Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 
suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 
caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !
Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 
cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru
 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze
BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic si sa vi-l înmulteasca. 
Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !
Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307

Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL
 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 
că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 
ADEVARUL DUHULUI SFANT !
              Imagini pentru duhul sfant imagini
Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 
gratuit toate CARTILE ,toate volumele.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 
apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va
 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea
 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!

                                   Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.

                                  20 Lei                  20 Lei


                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.





28 de comentarii:

  1. Guvernul Maia Sandu proeuropean din R .Moldova cazut in urma votului de neincredere-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Da un conducator de stat patriot care sa nu lase scaunul Romaniei liber la Bruxell si Romania fara Sengen in timp ce el facea ce a facut toata viata,Turism pe banii romanilor,iar pe sibieni cu statuia lui Avram Iancu din banii lor sacunsa sa nu o poata vedea.

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a adeverit cu hepatita undeva pe la Turda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spunea Doamna Maria că bolile vor secera vieți,și iată că la granița României bântuie difteria care este o boala periculoasa.Stiu că nu are legătură cu ce este scris aici la acest titlu dar am vrut sa spun că totul se adevereste in timp.

      Ștergere
  4. Cazurile Dinca. Oameni omorati si dati la caini. Televiziunile din intreaga lume vor arata aceste cazuri. Asa este si normal. Institutiile statului ce au ca prima atributie siguranta cetatenilor, vor fi taxate drastic. Poporul s-a trezit, actioneaza in felul lui. Degeaba se steaduieste Cumpanasu si ,,fratii,, lui sa distorsioneze adevarul, i-a convins chiar si pe parintii copiilor omorati ca au fost duse din tara. Ceea ce s-a intamplat pe teritoriul Romaniei, ani in sir, este dincolo de ceea ce poate suporta mintea unana. Lumea intreaga trebuie sa stie

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. N-ai ce auzi de bine in Ro din cauza prostiei si ignorantei romanesti,fara masura nicaieri in lume. Romanii au iesit cu zecile de mii in strada pt puscarii si pt ca mafia numita justitie sa prospere 🤣🤣🤣 in Ro astea merg bine de 30 de ani : securistii,puscariile, procuratura ANAF ul astia-s bisnitarii care au ruinat si ruineaza romanii dar cine sa reactioneze ? Un popor alcatuit numai din tradatori si pupincuristi ? Caci un popor care voteaza straini este un popor de tradatori . Nu mai poti face nici macar un scaun in Ro ca vin distrugatorii neamului si-ti face dosar de evaziune ca n-ai platit 10 lei in timp ce justitia politicul serviciile anaful numai mismasuri,escrocherii,spagi si furaciuni de miliarde de euro fac.
      Asta-i Ro, un popor de ignoranti,adormiti,tradatori de neam si tara,pupincuristi. Sa nu cumva sa-mi zici ca nu-i asa, ca asa este,dovada sunt cei 30 de ani din rau in mai rau.
      Romanii si-au ucis singurul presedinte care a construit totul in Ro, singurul presedinte nationalist, sa faca loc javrelor care au ruinat tara si au distrus tot ce a construit Ceausescu. Iar acum... da si sâ faşim noi???? Sa privim. La asta-s buni romanii. Cata scarba ....

      Ștergere
  6. Va fi o minune.cade PNL.cade mândrul JOHANIS.CU LUDOVIC.1.ORBAN. MIHA

    RăspundețiȘtergere
  7. Mă copii,lipsește. Kolektiv zwei și dacă urmează kommt heraus oberleiter, că tot avem nevoie de o mare emoţie.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  8. Emotia au facut-o ei cu Colectiv si Dinca,Sorina ,iar romanii dorm in papuci si-l voteaza pe Iohannis-impostorul german,el fiind de fapt Luxemburghez, cu Dez-ORDINEA lui PUBLICA.
    Poate se Trezesc cel putin Femeile ca sint majoritare si ele au fost principalele VICTIME sa-si aleaga primul Presedinte femeie din Istorie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Amin da Doamne ca sa fie minunea asta repede.ce a prorocit d a Maria .amin sa fie ce a văzut.Noua Românie . miha nu se mai poate fff multă răutate pe pământ si crime.sărăcie lucie si mii de scumpiri. 13-11-19

    RăspundețiȘtergere
  10. Iohannis -case fara numar , a tinut in premiera o conferinta de presa la sediul PNL unde a fost intrebat si de problema caselor dar a ocolit problema restituirii promise a celor peste 300 000 Euro din chirie.
    La problema numirii premier a lui Dancila[numita in 2 ore] a spus ca a banuit ca e o solutie buna dar acum regreta hotarirea de atunci,dar ca nu va accepta provocarea acesteia pentru o confruntare electorala.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mă copii ,femeile îs mai corecte și judecă altfel mai ales cu intuiţia . .gândiţi-vă la. Irina. Binder și votaţi-o pe profa. Viorica. Pa,pa,tai,tai.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  12. Se intampla in Romania este o emisiune la antena 3. Dna Maria se vede ca urmariti acest post care dezinformeaza in permanenta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mărioară surioară,tu luai scor mare din primu tur de își lua kwj fusta și o lua la fugă. Auzi bă ce cocoș îi ăla fugărit de găină. Dacă n-o are pe cloșca. Merkel îl fugăre toţi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dancila raspune promt si-l taxeaza pe Iohannis pentru aroganta fata de ea si electorat,l-a facut sah si pentru spatiul Sengen
    Deocamdata Dialog la Distanta pentru ca ea spune ca lui Iohannis ii e teama de o confruntare,i-a dat si temele discutiei .BRAVO.

    RăspundețiȘtergere
  15. Măcar. Viorica o înfiat un copil,el o vândut fără număr. Asta face diferenţa! Luaţi aminte! Pa,pa,tai,tai.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  16. Sorin Rosca Stanescu;Nu suport un barbat caruia ii tremura chilotii in fata unei femei[vizavii de Iohannis si Dancila]-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. La SIBIU Alogenul Iohannis se ascundea dupa fusta la doua secretare..

    RăspundețiȘtergere
  18. "Există forțe ale disonanței în lume. Ei se opun unității vieții. Ei se opun evoluției vieții. Ei încearcă să separe ceea ce trebuie unit și caută să alăture ceea ce trebuie separat."
    (Individul KWI se incadreaza perfect in aceste cuvinte adevarate.)

    "There are Forces of Dissonance in the world. They oppose the unity of life. They oppose the evolution of life.They seek to separate what must be joined, and they seek to join what must be separated."

    https://www.newmessage.org/the-message/volume-2/relationships-higher-purpose/problem-evil

    RăspundețiȘtergere
  19. Vin extraterestrii?! Partea proasta este ca nu vin in "concediu" ci cu interes. Au nevoie de resurse. Iar pamantenii creduli in schimbul unor "jucarii tehnologice" nesemnificative pentru ei si ne mai vazute de om pana acum vor ceda cerintelor acestora. Da multi ani fac aceste schimburi (cum credeti ca omenirea a evoluat tehnologic in asa scurt timp atat de radical), dar acum vor sa faca totul oficial.

    RăspundețiȘtergere
  20. VReau o minune. Numai Dumnezeu face minuni .nu vreau un președinte LGBT. WERNER ASTA NU E NUME ROMANESC ASTA E NUME DE GAY.ASta a vindut mii de copii.la străini.pentru organe.nevastas Carmen la fel.au vândut România. Da fii anatema Klaus.amin pașol na turbinca iepure fricos.ii e frica de viorica huooo ma gay mutule.marsh in afara tarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:11 FELICITARI !!!!! ai pus "punctul pe i" !!!!!!!!!!!

      Ștergere
  21. 20,39 BRAVO,Ai pus punctul pe I,Iohannis-copii si case traficantul fara numar.

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu a sosit ziua hărăzită de Dumnezeu,dar sa avem răbdare,multe si minunate sunt căile DOMNULUI.
    NU dormim numai ca nu a venit timpul.
    Doamne Ajuta Doamne,faca-se voia ta.

    RăspundețiȘtergere
  23. Sa dea Dumnezeu ca zIuă de 17.sa fie .ziua hărăzita de Dumnezeu acea zi in care se va face dreptate in România. De către Creator.amin

    RăspundețiȘtergere
  24. Bravo 20,39 iar ai pus punctul pe i,Iohannis copii si case traficate fara numar..

    RăspundețiȘtergere