duminică, 17 noiembrie 2019

CUTREMUR ÎN ROMA ?


                     17 Noiembrie 2019,ora 7,20 dimineata !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,aud un glas care spune asa:
             "Iar cand imi spui de Roma,si după cum simtim Cutremurul ..."
Clipa in care, vad un grup de oameni ce erau pe langa masinile lor  si brusc incepuse un Cutremur ,iar oamenii incercau sa se sprijine de masini sau unii de altii.
             Imagini pentru seismograf
Ceea ce auzisem dragilor, am vazut si scris in primele randuri ca pe un articol de ziar,doar ca ,existau circa 20 de randuri scrise.Eu am reusit ca sa citesc doar cat mi-a grait acel glas.
Dragii mei,este foarte posibil ca sa auzim de un Cutremur in Roma -Italia.
Sa ne rugam insa,Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca sa ne ocroteasca atat pe noi toti ,cat si pe cei de la Roma care sunt fratii nostri ,dar si pe toti Semenii nostri de pe pămant.
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.
                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.
Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 
suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 
caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !
Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 
cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru
 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze
BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic si sa vi-l înmulteasca. 
Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !
Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307

Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL
 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 
că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 
ADEVARUL DUHULUI SFANT !
              Imagini pentru duhul sfant imagini
Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 
gratuit toate CARTILE ,toate volumele.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 
apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va
 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea
 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!

                                   Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.

                                  20 Lei                  20 Lei


                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.              

6 comentarii:

 1. Asasinarea lui Bergolio Francesco actualul PAPA...

  RăspundețiȘtergere
 2. DUMNEZEU sa fie cu Italia si cu toata lumea

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu va fi asasinat. Dar Vaticanul se va scinda iar socul va fi produs in pare parte de revenirea cit se poate de viu a papei Ioan Paul2 care se va pretinde Iisus el fiind a saptea fiara pt a fi a 8.a E posibil chiar sa aibe loc si un cutremur fizic dar despre asta nu sint f sigut decit ca in general cutremurele din Italia au loc ca pedeapsa pt fanatismul religios si antireligios dar si etnic cum ar fi ura impotriva tuturor romanilor numiti romi din cauza etniei tiganilor romani cu care italienii au inca probleme.
  Aceasta ura etnica nu va permite Italiei sa ramina tara de pelerinaj mondial decit extrem de putin timp. Asa ca va fi cautata alta tara si la final stabilita Romania in cadrul anumitor conditii si un concurs intre noi si noua Rusie evident tot dupa urgie.

  RăspundețiȘtergere
 4. sunt ANONIM 5 si repet duhovnicul meu spunea-ITALIA SE VA RUPE IN DOUA CHIAR MAI SUS DE ROMA-sa dea DOMNUL sa nu se intample-sanatate si pace in suflet si in lume

  RăspundețiȘtergere
 5. Italia se află într-o zonă cu activitate seismică extreme de intensă, pentru că se află la intersecţia plăcilor tectonice africană şi eurasiatică, iar numărul mare de clădiri vechi face ca seismele care zguduie ţara să fie extreme de distructive.
  Oamenii de stiinta avertizeaza ca zona centrala a Italiei risca sa se confrunte cu noi cutremure puternice in viitorul apropiat. Regiunea - in centrul Italiei, la nord de Roma - a fost afectata deja de 3 cutremure puternice in ultimii 3 ani, iar seismologii spun ca ele au fost provocate de modificari geologice ale caror efecte nu vor inceta .
  Cutremurele sunt provocate atunci cand cantitati enorme de energie sunt eliberate ca urmare a unor miscari bruste a unor sectiuni de roca aflate sub presiuni intense.


  In Europa occidentala, regiunea cu cel mai mare risc seismic este zona montana a peninsulei italiene, Apeninii. Are o istorie veche de cutremure, documentata inca din perioada Imperiului Roman.

  Cercetatorii stiu acum ca regiunea este predispusa la cutremure pentru ca este intinsa, cu 3 mm pe an, pe directia nord-est / sud-vest. "In linii mari este circa a zecea parte din viteza cu care cresc unghiile" .

  O parte din aceasta intindere geologica se datoreaza placilor tectonice pe care este asezata Italia si care de departeaza usor una de alta. In plus, se crede ca mantaua Pamantului impinge in zona de sub crusta terestra, contribuind la aceasta deplasare.

  Aceasta deplasare a scoartei terestre in zona Italiei dupa ce acumulari de energie elastica, eliberata periodic prin cutremure.

  "Din pacate, nu stim exact momentul in care asta se va intampla", a adaugat Walters

  Seria recenta de cutremure este una dintre cele mai dramatice inregistrate in Italia. Pe 24 august 2016, s-a produs un cutremur cu magnitudine 6,2 in apropierea de Amatrice, provocand moartea a peste 250 de persoane. A urmat un cutremur de 6,1 grade, care a lovit Visso pe 26 octombrie. O persoana a murit.

  Patru zile mai tarziu, satul Arquata del Tronto a fost distrus de un cutremur cu magnitudine 6,6. Doua femei au murit in urma unor atacuri de cord suferite in timpul cutremurului.

  Cele trei evenimente geologice sunt strans legate, spune Walters. "Un cutremur se produce atunci cand o falie aluneca, fapt ce elibereaza energie. Insa transfera stresul asupra unei falii invecinate. Acest efect poate declansa alte evenimente".

  Seismologii cred ca seismul din august de la Aquila a afectat doua falii invecinate, cunoscute cu numele de Laga si Vettore.

  Cutremurele recente au rupt si mai mult din falia Vettore. Pana acum, doar partile superioare ale acestei falii par sa fi fost afectate, insa ar putea fi afectate si regiunile din adancime. "Deschide posibilitatea ca partile profunde ale faliei Vettore sa alunece si atunci am avea un alt cutremur mare", spune Walters.

  Seismologii nu au indentificat insa indicii la suprafata care sa arate unde si cand se va produce aceasta alunecare subterana. "Stim ca exista un risc real de producere a unui alt cutremur, insa nu putem spune exact cand va lovi, sau unde".

  RăspundețiȘtergere
 6. falia f activa din Mediterana porneste de dincolo de ANATOLIA ,GRECIA ITALIA pana in SPANIA

  RăspundețiȘtergere