miercuri, 13 noiembrie 2019

PĂSARILE PLEACA IN MARE GRABA !


                                      12 Noiembrie 2019,ora 23,55 !

                                  Dragii mei,

Tot in aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Vest, Nord-Vest multe păsari migratoare care-si iau zborul de la pamant,se grupeaza pe Cer ,înnegresc Cerul pur si simplu ,după care,isi iau zborul spre Tarile calde.                                

                     Imagine similarăImagini pentru stoluri de pasari.
Niciodata dragilor, nu am vazut atatea pasari migratoare ridicandu-se in acelasi timp de la pămant,acoperind Cerul pur si simplu si formand stoluri imense,transformand ziua in noapte. 
Imagini pentru stoluri de pasari.
Prieteni dragi, iata inca o dovada vie, ca iarna ne bate la fereastra.
Este foarte bine acest lucru,deoarece,fiecare Anotimp are farmecul său.După cum vedem deja, aceasta trecere de la o temperatura de toamna,la alta ca de vara, ne-a adus raceli si chiar gripa.
Asadar,sa vina iarna cu toate farmecele ei, cu toate sarbatorile si bucuriile ei.
Noi o asteptam cu drag ,si speram ca vom fi sanatosi ,plini de viata si de iubire faţă de Dumnezeu si Maicuta Domnului,si faţă de Aproapele nostru.
Ce inseamna iubirea faţă de Aproapele nostru sau cine este Aproapele nostru?Haideti sa aflam impreuna din PILDA SFINTEI EVANGHELII de la Sfantul Apostol si Evanghelist Luca:


Evanghelia de Duminică: pilda Samarineanului milostiv !Luca 10, 25-37

buna-pt-text

     ,,În vremea aceea a venit la Iisus un învăţător de lege, ispitindu-L şi zicând: Învăţătorule, ce să fac ca să moştenesc viaţa de veci? Dar Iisus a zis către el: Ce este scris în Lege? Cum citeşti? Iar el, răspunzând, a zis: „Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta şi din tot sufletul tău şi din toată puterea ta şi din tot cugetul tău, iar pe aproapele tău, ca pe tine însuţi”. Atunci Iisus i-a zis: Drept ai răspuns; fă aceasta şi vei fi viu. Dar el, voind să se îndreptăţească pe sine, a zis către Iisus: Şi cine este aproapele meu? Iar Iisus, răspunzând, a zis: Un om cobora de la Ierusalim la Ierihon, şi a căzut între tâlhari, care, după ce l-au dezbrăcat şi l-au rănit, au plecat lăsându-l aproape mort. Din întâmplare, un preot cobora pe calea aceea şi, văzându-l, a trecut pe alături. De asemenea şi un levit, ajungând în acel loc, venind şi văzând, a trecut pe alături. Iar un samarinean, mergând pe cale, a venit la el şi, văzându-l, i s-a făcut milă şi, apropiindu-se, i-a legat rănile, turnând pe ele untdelemn şi vin, şi, punându-l pe asinul său, l-a dus la o casă de oaspeţi şi a purtat grijă de el. Iar a doua zi, scoţând doi dinari, i-a dat gazdei şi i-a zis: Ai grijă de el şi, ce vei mai cheltui, eu, când mă voi întoarce, îţi voi da. Deci, care dintre aceştia trei ţi se pare că a fost aproapele celui căzut între tâlhari? Iar el a zis: Cel care a făcut milă cu el. Iar Iisus i-a zis: Mergi şi fă şi tu asemenea” (Luca 10, 25-37).
                             Cu dragoste,Maria.
P.S.
                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.
Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 
suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 
caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !
Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 
cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru
 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze
BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic si sa vi-l înmulteasca. 
Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !
Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307

Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL
 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 
că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 
ADEVARUL DUHULUI SFANT !
              Imagini pentru duhul sfant imagini
Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 
gratuit toate CARTILE ,toate volumele.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 
apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va
 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea
 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!

                                   Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.

                                  20 Lei                  20 Lei

                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.





5 comentarii:

  1. Hepatita : s-a adeverit
    www.facebook.com/935939303206679/posts/1740022056131729/?app=fbl

    RăspundețiȘtergere
  2. da am auzit noapte gaste sau lebede-au ele rostul lor-mai grav c-am vazut un link cu un virus mai distrugator ca sida scapat din laboratoare sunt ANONIM 5 si duhovnicul meu de suflet spunea-o sa apara un microb care nu va avea vindecare-sida este mic copil-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://stiri.botosani.ro/stiri/sanatate/este-alerta-la-nivel-mondial-in-china-au-fost-depistate-inca-doua-cazuri-de-ciuma.html?fbclid=IwAR2YGbkSmgpofWfi6tqEfNXVoiyvXgrS6-88RciYmrA6tA1AtYoVvTIifFQ#.XcwQw8oQ5V0.facebook

      Ștergere
  3. Sa ne apere Dumnezeu și Maicuta Domnului.
    De boala,sa fim sănătoși,dacă e sanatate restul le facem.
    Cu mult drag doamna Maria si o zi binecuvântată sa avem.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din cauza pacatelor noastre Dumnezeu S-a maniat,si ne da semne si prin vreme!Anotimpurile nu mai exista!Nu mai vorbesc de falsi pastori,preoti si profeti,de cutremure,boli,foamete,razboaie,vesti de razboaie,eruptii vulcanice,tornade,uragane,ape rosii,soare arzator,asteroizi,semne in soare,luna si stele,persecutie si martiraj global si toate cate se petrec arata 100% ca suntem in vremea sfarsitului sfarsitului inainte de Revenirea Domnului Iisus pt a judeca cu dreptate viii si mortii!Sa ne pocaim de toate pacatele si sa-I implinim poruncile Lui Dumnezeu cu tot cu Sabatul Adevarat al Sambetei lasat neschimbat de la Geneza si una din cele 9 Fericiri explicate de Iisus prin Duhul Sfant,adica sa-L iubim pe Dumnezeu din toata inima mai presus de orice si pe aproapele si vrajmasul nostru ca pe noi insine!Judecata finala a inceput din 2013 odata cu inscaunarea antihristului sau profetului mincinos Francisc la Vatican!Iisus ma invredniceste sa vad demoni in oameni,si ala e 100% demon,si nu doar el e demon sau controlat de demoni,ci miliarde,aproape toti locuitorii Pamantului se inchina Fiarei si cinstesc balaurul Satan!

    RăspundețiȘtergere