vineri, 21 august 2015

SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, ÎN GRADINA RAIULUI ŞI TOTODATĂ LA CĂPĂTÂIUL MEU !

                                             19 - 20 August 2015 , ora 1,15 noaptea !

                                                Dragii mei,

În această noapte, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, citind dintr-o Cărticică de Rugaciuni, văd dragii mei, ca şi cum aş fi avut încă un ochi la ceafă, văd un câmp verde dumnezeiesc de frumos, sub un Cer senin ,bleu stralucitor.
În mijlocul acestei privelisti dumnezeiesti, stătea în iarba mare până la brâu, Sfântul Părinte ARSENIE BOCA !
 
                                           MĂRTURIA PĂRINTELUI PANTELIMON DESPRE PĂRINTELE ARSENIE BOCA
 iarba verde si catzelFoarte repede se pierde,.
Era mai tânăr, aşa ca în aceste poze, avea vesminte negre cu dunga rosie la marginea de pe dedesupt.
Asa stând în picioare, în iarba mare si verde ,înaltă până la brâu, SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, privea spre mine si spre noi toti. 


 Prorociri despre Romania – Parintele Arsenie Bocaarsenie boca avea chef de joacă aceasta a fost găsită a doua zi.

Sfântul Părinte Arsenie Boca era viu ,în carne şi oase, desi părea bucuros ,totusi chipul său ,era tare trist si îngandurat.
Ochii Sfantului Părinte Arsenie Boca, se asemănau izbitor de tare, cu ochii Mântuitorului nostru Iisus Hristos. 
Sfântul Părinte Arsenie Boca dragilor, face parte din Ceata Domnului nostru Iisus  Hristos, chiar daca BISERICA  ORTODOXĂ ROMÂNĂ, încă nu l-au facut Sfânt printre Sfintii din Calendar.
Sunt sigură dragii mei, că aparitia Sfantului Părinte ARSENIE  BOCA  la căpătâiul meu, cu tot cu Gradina Raiului, are o însemnătate deosebita, pentru toti românii. Cred ca astfel, a voit ca sa ne prevină de ceva ce va urma. 
Si era singur în Gradina Raiului, acopeit până dincolo de brău de iarba verde si foarte înaltă. 
Sfântul Părinte Arsenie Boca, era usor înclinat de spate pe partea dreapta, ca atunci când, parca vrei sa cosesesti iarba .
Sa îl chemăm dragii mei  pe Sfântul PĂRINTE ARSENIE BOCA în ajutorul nostru , căci cu adevărat ne este noua grabnic ajutător si mijlocitor la Domnul nostru Iisus Hristos si la Maica Domnului, pururea Prea Curata Fecioara Maria, Cărora Li se cuvine toata cinstea, slava si închinarea, AMIN !
                                        Cu dragoste,ca intotdeauna...Maria. 

Minunile lui Arsenie Boca - Vazute si nevazutearsenie-boca-libertatea.jpg

3 comentarii:

  1. Mare este Puterea lui D zeu si ma uimiti prin ceea ce postati , de acuratetea mesajelor , ne intariti convingerea ca exista un D zeu , O Maicuta si Sfintii din ceruri si nu in cele din urma Sfintul nostru Arsenie Boca care cu siguranta se roaga ptr noi. Va citesc doar de 4 luni, imi doresc din suflet sa o iau pe calea credintei , sa fiu mai milostiva , mai rabdatoare, mai inteleapta , mai cu spor la rugaciune atit cit ma pricep , sa fie spre mintuirea sufletului meu si a celora ptr care ma rog. Felicia Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult draga mea, că ai descoperit acest Blog pentru suflete, si vei vedea singura, cum iti va vindeca Sufletul tau, si cum te vei apropia cu fiecare zi ce trece, de Bunul Dumnezeu si de Măicuţa Domnului. Aici ,pe acest Blog, nu vei gasi minciuna, nu vei gasi inventii, nu vei gasi nimic care sa altereze Cuvantul Lui Dumnezeu. Pentru că eu, nu rmaresc nici lauda oamenilor, nici averile banesti sau materiale, si nici nu doresc sa devin vedeta. Eu doar sunt Condeiul Duhului Celui Prea Sfânt. Cine va crede si nu se va indoi de toate cate va citi pe acest Blog, pot spune ca este fericit Sufletul Său, căci asa va sti sa mearga pe CALEA DUHULUI SFÂNT.

      Ștergere
  2. Trebuie sa te uiti in oglinda ca sa stii ca Dumnezeu Este, si nu ca Exista, fiindca El este, caci daca nu ar Fi fost, tu nu ai mai fi si nimic din tot ce este nu ar exista. Trebuie sa stii ca Dumnezeu este si nu trebuie sa crezi caci El exista, fiindca in credinta exista urma de indoiala, in stiinta exista confirmarea. Asa cum stii ca tu esti, si nu crezi (adica nu stai sa te gandesti daca tu existi), asa si Dumnezeu sa stii ca El este. Roaga-te pentru cei pe care nu ii cunosti, pentru cei pierduti, pentru cei saraci, flamanzi, fara acoperis deasupara capului, goi, bolnavi, oropsiti si prigoniti si ajuta-i pe cei in nevoie si pe cei ce iti sta in putinta si Dumnezeu iti va mantui sufletul. Caci de vei da familiei si neamurilor, acestia iti vor da inapoi fiindca se vor simti obligati si rusinati sa-ti returneze favorul, iar mantuirea sufletului nu sta in asta. Da celui ce e in nevoie si nu te cunoaste, ca sa nu-ti dea inapoi ceea ce ai dat, si sa nu astepti sa ti se dea inapoi ceea ce ai dat, ci sa dai din inima totul si vei primi mantuirea sufletului si imparatia Tatalui, caci asa a grait Domnul nostru Iisus Hristos, si asta este voia Lui si invatatura Sa pentru noi pacatosii. Dumnezeu sa ne ierte si sa fie bland si milostiv cu noi robii si pacatosii.

    RăspundețiȘtergere