miercuri, 19 august 2015

NORVEGIA ! NORVEGIA !



                                                    18 August 2015, ora 7,30 !

                                                 Dragii mei, 

Tot astăzi dimineaţă, când încă nu mă dădusem jos din pat, aud un glas care repetă continuu, doar un singur cuvânt.
Iar acest cuvant era :

                            "NORVEGIA !
                      NORVEGIA !"
Dragii mei, as dori să vă spun că, nu mi s-a spus ce se va intampla în Norvegia, dar după tonul glasului ,care era foarte precipitat, cred că nu va fi ceva de bine. 

Lavorare in Norvegia: si assumono guide turistiche con ottima ...Norvegia aurora boreale,
Stiti cum se spune, nu ?
Vom trăi şi vom vedea !
                                                 Cu dragoste, Maria.
 

6 comentarii:

  1. Ma gandeam la niste profetii ca tarile scandinave se vor transforma in cenusa. Doamne fereste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu Doamne fereste sa spui ci Doamne ajuta sa dispara cretinii din Norvegia si nu numai,adauga si Suedia si Finlanda ,sa dispara cu tot cu tarile lor,cenusa sa se faca!

      Ștergere
  2. Ce suflet urât și rău !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Norvegia, țara care răpește copii pentru "îndoctrinare religioasă" dar organizează paradă pentru "homosexualitatea infantilă"
    DE ȘTEFANIA BRÂNDUȘĂ /

    Miercuri, 13 ianuarie 2016, 19:51
     


    În Norvegia, poliția copilului intervine și răpește copii sub acuzații ca "îndoctrinare religioasă și creștinism radical". Aceeași instituție barbară nu are însă nimic împotriva paradelor gay pentru copii, manifestări de stradă care i-ar învăța de mici "toleranța" și "respectul între minori și adulți".

    Țara occidentală în care mii de copii sunt răpiți anual de lângă familii sub cele mai absurde acuzații, prevalându-se de "interesul superior al copilului" nu pare deloc deranjată când limitele depravării ating cote inimaginabile. Și când așa ziși părinți "toleranți" își aduc copii la manifestări destinate adulților, așa cum sunt paradele gay.

    O dovedește un festival al homosexualilor din orașul norvegian Bergen, din 2014, organizat sub sloganul "Gay Pride Parents", la care au luat parte copii.

    Site-ul italian Imolaoggi.it, care a publicat informația în mai 2014, preciza că organizatorii paradei gay din Bergen au argumentat că festivalul are loc pentru a pune bazele "securității, toleranței și respectului între copii și adulți". Slogan care sună bine pentru necunoscători. În realitate, copii care au luat parte la acea paradă au fost instruiți să fredoneze cântece despre cât de frumos e să trăiești cu doi părinți de același sex.

    Intr-un anunț publicat pe site de organzatorii festivalului se preciza că parada are loc pentru susținerea unui studiu privind homosexualitatea infantilă. Studiu devenit carte, ale cărui idei principale au fost și ele prezentate amatorilor sub titlul "Copii homosexuali". Cei care au decis să promoveze cartea susțin că adulții, în special părinții și profesorii, pot avea multe de învățat din ea. Pentru că aduce în prim plan experiențe acumulate în ani buni de cercetare în domeniul homosexualității din Norvegia.

    În filmulețul postat pe Youtube, un copil cântă o melodie despre cei doi tați ai săi:

    RăspundețiȘtergere
  4. http://m.ziare.com/diaspora/in-prezent-exista-11-familii-de-romani-in-norvegia-cu-copiii-luati-de-barnevernet-1404579


    http://m.activenews.ro/externe/Norvegia-tara-care-rapeste-copii-pentru-indoctrinare-religioasa-dar-organizeaza-parada-pentru-homosexualitatea-infantila-128878


    http://m.click.ro/news/national/presa-norvegiana-nu-scrie-despre-cazul-bodnariu-care-e-motivul


    RăspundețiȘtergere
  5. Home » Dezvăluiri » EXPLOZIV! Ambasador norvegian: „Norvegia ia copiii imigranților pentru a-și împrospăta sângele”
    EXPLOZIV! Ambasador norvegian: „Norvegia ia copiii imigranților pentru a-și împrospăta sângele”
    Posted on 10 ianuarie 2016 by Madalina Diaconu in Dezvăluiri, Știri // 38 Comments


    Emisiunea „O oră cu Ruta”, care s-a difuzat pe canalul de televiziune independent LNK săptămâna trecută în Lituania, a susținut un adevăr care nu mai poate fi ținut în secret: copiii imigranților și ai celor din familiile mixte sunt luati și dați părinților norvegieni pentru a consolida țara din punct de vedere al „materialului genetic.”

    Un expert norvegian care își dorește anonimatul a transmis realizatoarei emisiunii mai sus menționate, Rūta Mikelkevičiūte, că țara sa are nevoie de sânge proaspăt pentru a combate ratele de endogamie care au dus la un număr foarte ridicat de copii ce se nasc cu malformații congenitale.

    Rūta Mikelkevičiūte – Emisiunea „O oră cu Ruta”

    Neringa Ozolina din Lituania, stabilită în Norvegia în orașul Ålesund, a declarat după ce i s-a luat copilul: „Rata natalității este cea mai scăzută în Norvegia”, potrivit unui raport al ziarului The Local.

    Ambasadorul Norvegiei în Lituania, Dag Malmer Halvorsen, a recunoscut că problema copiilor luați de la părinții străini care locuiesc în Norvegia devine o preocupare majoră și în Lituania.

    „Există o mare problemă de ani de zile în Norvegia pentru că există o incidență mare a sindromului Down în rândul copiilor norvegieni”, a declarat Ambasadorul Norvegiei în Lituania, Dag Malmer Halvorsen, pentru canalul de televiziune norvegian NRK. „Prin urmare, este important ca autoritățile norvegiene să recurgă la aceste soluții pentru a obține copii proaspeți, străini, cum ar fi cei de la lituanieni, pentru a consolida materialul genetic al țării.” (nota traducătorului: cuvintele ambasadorului sunt clare: fresh, foreign children – copii proaspeți, străini).

    La începutul acestui an, Președintele ceh Miloš Zeman a acuzat serviciile norvegiene ca fiind „naziste” pentru că nu au permis unei mame de origine cehă să le vorbească celor doi băieți in limba maternă, drept pentru care copiii au fost „confiscați” de Barnevernet.


    Autoritățile ruse au atacat de asemenea Norvegia pe motivul „confiscării” copiilor din familiile de imigranți ruși din același motiv: folosirea limbii materne în familie.

    Acestor abuzuri incredibile li se alătură și cazul familiei Bodnariu și mii de alte cazuri care par să facă parte din domeniul literaturii științifico-fantasctice și nu dintr-un prezent al omenirii secolului 21. Și noi care credeam că Norvegia este o țară civilizată!

    „Vigelandsparken”- Statuie în Oslo, Norvegia: un bărbat lovește 4 bebeluși (edificatoare operă de artă!!!)

    traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

    surse: The Local, LNK, NRK, dailymail.co.uk






    RăspundețiȘtergere