duminică, 9 august 2015

MARE ATENŢIE !!! FURTUNĂ PUTERNICĂ PE MARE !

                                                9 August 2015, ora 7,10 dimineaţa !

                                              Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă trează fiind , mai stateam în pat si admiram Cerul albastru cu ochii închişi.
Brusc, am în faţa ochilor închişi Plaja si apa Mării Negre.
Pe plajă dragilor, văd multă lume şi multi copilasi, care se bucurau de caldura, de nisip si de apa foarte calda.
La marginea apei , care avea vreo circa 10 cm, vad o fetiţă de circa 7 -8 anisori, care priveste spre plaja, din apa mica, când brusc, se porneste un vânt purernic, o furtuna mare, care era cât pe ce, sa dea fetiţa jos, si s-o ia cu valul care s-a spart la mal.
Apa era doar până la gleznele fetiţei, dar vântul extrem de puternic, era s-o fure cu tot cu valul care s-a spart la mal. 
Fetiţa nu putea sta in picioare dreapta, din pricina vântului foarte puternic.  
                         Fotografii Nite & Day in Statiunea Mamaia:
Asadar dragilor, daca vă aflati la MARE, trebuie sa aveti mare grijă, deoarece ,în orice moment se poate isca o Furtuna mare din senin. plaja mamaia nord vila on
Concendiu plăcut ,celor care se afla la MARE sau la MUNTE, si sa aveti zile frumoase si binecuvantate.
                                        Cu dragoste,Maria. 

3 comentarii:

  1. http://adevarul.ro/locale/constanta/ziua-cea-mai-neagra-litoral-mai-multe-persoane-murit-valurile-marii-zeci-copii-fost-pierduti-plaja-1_55c6f7b2f5eaafab2c620faa/index.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua. Zilele acestea au fost valuri mari si vant puternic,s-au inecat 8 oameni in diverse statiuni. Ati recunoscut cumva plaja pe care se gasea fetita,in ce statiune de la Marea Neagra? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fetiţa avea perisorul scurtuţ, ondulat si blonduţ ! Era singura, si privea spre nisip, de parca ar fi vrut sa vada pe cineva. A intins mânuţele lateral, ca si cum ar vrea sa se echilibreze,deoarece vantul o dadea jos. Nu pot spune pe ce plaja se afla, eu am mers intotdeauna numai la MAMAIA. Deci ,vedeam doar 3 metri de plaja langa apă, fetita în apa pana la glezne, era dezorientată, si lume mai la distanta de fetita. Nu vedeam cladiri, sau orice altceva, din care sa pot deduce ce plaja era. Cel mai probabil aceasta fetiţă,urmeaza ca sa se piarda de familie. Dumnezeu si Măicuţa Domnului, s-o aiba in paza.

      Ștergere