luni, 31 august 2015

INCENDIUL LA BLOC , A AVUT LOC ÎN ARABIA SAUDITĂ !


                                                                  Dragii mei, 

Din păcate Incendiul despre care scriam astăzi, si pe care l-am văzut în zorii zilei, s-a produs în Arabia Saudită, intr-un Complex rezidenţial.
Exact ca in aceste linkuri, arăta Blocul mare in lungime, din care iesea mult fum negru.
Iată:
  1. Incendiu devastator in Arabia Saudita. Cel putin...

    stirileprotv.ro/stiri/international/imcendiu-devastator...Cached
    Ultimele stiri Incendiu devastator in Arabia Saudita. Cel putin 11 persoane au murit, alte 219 sunt grav ranite August 30, 2015 



    1. Cel putin 11 persoane au murit si alte 219 au fost ranite, unele aflandu-se in stare critica, intr-un incendiu care a distrus duminica o…

    11 oameni au murit, iar alte 219 au fost rănite (FOTO/VIDEO)

    Incendiul a izbucnit duminică în subsolul acestei clădiri de șase etaje din orașul Khobar, folosit ca parcare și depozit de mobilă, după care s-a extins la etaj, a precizat Apărarea Civilă.
    Unii dintre răniți sunt în "stare critică", iar victimele sunt de diferite naționalități.
    Compania a precizat că nu se cunoaște deocamdată cauza incendiului, dar că a fost deschisă o anchetă.
    În imagini publicate pe Twitter de Apărarea Civilă se văd coloane de fum ieșind pe ferestrele clădirii și elicoptere care participă la operațiunile de stingere a incendiului. Autoritățile au evacuat celelalte imobile aflate în respectivul complex rezidențial. Apărarea Civilă a precizat că incendiul este sub control.
    Aramco este cea mai mare companie din lume în termeni de producție și export. Ea are peste 61.000 angajați de diferite naționalități în întreaga lume.
    Compania nu a precizat deocamdată naționalitățile victimelor, dar se pare că respectivul complex rezidențial găzduia expatriați.
    © KSA_998


                                           31  August 2015 ,ora 3,45  zori de zi !

                                             Dragii mei, 

Astăzi 31 august in zori de zi, ca intotdeauna Lumina alba stalucitoare, de la Dumnezeu venită, mă trezeste si-mi arată la Est,o strada cu multe blocuri.
Mai la capătul strazii ,pe partea stânga cum vedeam eu, mi se arată un Bloc lung, dar nu cu foarte multe etaje.
La acest Bloc mare in lungime, văd cum de la mai multe ferestre ,de la jumătate in sus, iese mult fum negru.


                                        Incendiu devastator la complexul rezidenţial Confort City                                                                                    Incendiu DEVASTATOR în Arabia Saudită: 11 oameni au murit, iar alte ...           .

Dragii mei, din păcate vom auzi de un Incendiu care va afecta un Bloc intreg spre Est, si Doamne fereste să facă si victime.
Blocul  dragii mei, era vopsit în  gri si cărămiziu la partea din faţă,iar fumul negru răsfirat pe toata lungimea blocului, iesea ca la furnal, acoperind toata partea din faţă pe lungimea lui,incepând cu jumătatea de sus a Blocului.
Unde si când anume se va produce acest Incendiu dezastruos, eu nu stiu dragii mei.
Dar stiu că ,vom auzi de aceast INCENDIU, care nu va trece nicidecum de neobservat, datorita intensitatii si extinderii lui. 
                                      Cu dragoste, Maria.

Un comentariu:

  1. http://istrategeorgeta.blogspot.ro/ ptr cei care vor sa analizeze si alte informatii de acest tip primite channeling le recomand si blogul lui Ioan Istrate si al GFlorea. Eu am discutat personal cu IoanIstrate prin anii 2000-01cind publicase o carte destul de controversata , Romania in Spatiu si Timp reeditata mai tirziu putin...Fiecare si poate face insa o impresie daca are rabdare sa inteleaga anumite lucruri.

    RăspundețiȘtergere