vineri, 18 iulie 2014

SĂ SE OPREASCĂ RĂZBOIUL ! RAZBOI TERESTRU ÎN FÂŞIA GAZA !

                                            17  iulie  2014 , ora 0,00 !

                                  A început Războiul  terestru !
Israelul , atacă Fâşia GAZA !
Şi iată ce scriam ieri 16 iulie 2014 ! 
Am copiat articolul mai jos.
  1. Libertatea ‎- 41 minutes ago
    Israelul a lansat joi seară o operațiune terestră în Fâșia Gaza, după zece zile de raiduri soldate cu 240 de morți, a anunțat armata într-un ...


    1. razboi ma scursura, nu omori civilii ca represalii, nu distrugi case in mod ...
    2. 23:14 A inceput razboiul! Israelul a lansat ofensiva terestra in...

      www.wowbiz.ro/a-inceput-razboiul-israelul-a-lansat-o...Translate this page
      2 hours ago - Israelul a lansat o operațiune terestră în Fâșia Gaza, a anunţat armata, ... Israelul a lansat joi seară o operaţiune terestră în Fâşia Gaza, după zece zile .... 19:45 Alina Eremia nu se bucura de mare anul a

    miercuri, 16 iulie 2014


    SĂ SE OPREASCĂ RĂZBOIUL !!! DUMNEZEU POATE FI VĂZUT, DE NOI OAMENII !

                                5 Aprilie 2003 ,ora 5,46 dimineaţa !
                                        
                                                  
    Dormeam când auzeam aceste cuvinte. Dar glasul le spunea atât de tare in tampla mea dreapta, că era cu neputinţă ca sa nu ma trezesc. Deci treaza fiind, stau cu ochii închişi si aud un glas,mcare striga si spune ceva înspăimântător . 
                                               Citez :
                                 

                  "Să oprească  ! Să oprească războiul !
                           Să oprească "! 
                   Ceva pluteşte în aer . 
                   În aer, pluteste ceva !
                  Aici  e termen ! 66 % "!

    Clipă în care văd în faţa ochilor închişi, un Cer senin şi sub Cer ,in aer ,vad scris cu roşu : 66 % !
    Acest 66 % plutea in aer, precum plutesc frunzele-n vânt.
    Un alt glas dragilor continuă :  
                  Întâi Poporul ,să intervină
                                   pentru Creaţia Lui "!
                  Îs foarte îngrijorat din cauza Continentului ! 
                   Acum nu mai este, nu le mai dau, dar îs îngrijorat din cauza Continentului.
    Moment în care, glasul se opreste ,ca sa de voie celuilalt care voia sa adauge ceva :
                        A unui Război măreţ. 
                   Există declanşarea , a unui război nuclear.
                   Hai repede ! 
                   Simt focul ! Focul schimbării vieţii "!
                    Vaiii ! Îi război Maria ! 
    Iar Maria ,sunt eu ! Mi-a transmis ceea  ce trebuia sa stiu si...a dispărut ! Iar eu răman uimită de toată conversaţia pe care am ascultat-o, si pe care o scriam, chiar in momentele cand mi se descoperea de acele glasuri.
    Cand aproape sa termin de scris totul, iată dragilor că aud un alt glas bucuros foarte, care face o afirmatie : 
      
                          " Forţă ! Forţă spirituală !
                       Este o adevărată Forţă spirituală !
                       Să-I mulţumim Lui Dumnezeu "!

    Acum nu ştiu dragilor, dacă era vorba despre mine ! Nu stiu despre cine era vorba când se spunea că.... 
                                     "este o adevărată forţă spirituală "!

    Cert este  că , mie mi-au dat mult curaj şi multă putere aceste Cuvinte, care m-au făcut sa ma dedic trup si suflet pentru aceasta MINUNE , pe care o traiesc de mai bine de 16 ani ! 
    Mai ales că, altădată (am scris pe blog la timpul respectiv ), spunea la fel de bucuros aşa :

                        "În sfârşit ,a găsit Dumnezeu un suflet ,care să creadă în toate câte aude şi în toate câte vede "!
    Închipuiţi-vă dragii mei, ce efect au avut aceste Cuvinte asupra mea. Mi-au dat putere şi avânt, ca să nu mai ţin cont ca e noapte sau e zi, si să stau sa scriu. Ba mai mult, m-am separat ca si camere de soţul meu,traind ca si fratii si nimic mai mult. 
    Ni i-am cerut voie ! Ci am procedat, cum am simtit eu de cuviinţă şi nu a avut de ales! 
    Iar în ziua când a fost orânduită de la BUNUL DUMNEZEU şi de la MAICA  DOMNULUI, adică din noiembrie 2012, am început a scrie aici pe Blog!
    Scriu aici cu prioritate cele noi, care se petrec in zilele de acum, după care, rasfoiesc in cele circa 200  de caiete adunate de-a lungul anilor, in care am notat toate cele văzute şi auzite .
    Dragilor, să nu vă îndepărtaţi de CREDINŢĂ ! Oricât de mare vă va fi necazul şi durerea aici pe Pământ, gândiţi-vă că, înmiit vă va fi bucuria Întru Viaţa Veşnică, şi că nimic, dar cu adevărat, nimic nu este întâmplător ! Toate sunt orânduite de Sus, de Bunul Dumnezeu,care le vede pe toate şi le stie pe toate.
    DUMNEZEU, are o ureche mare  (la figurat mare) , şi Mâna Sa dreaptă şi-O face pâlnie, deasupra urechii SALE, iar când noi ne rugăm cu inima, nu numai cu buzele, cu adevărat Rugăciunea noastră ajunge la El, sub formă de cerculeţe mici ca de soare, multe cerculete, care formeaza o punte ca de aur de la noi ,şi până la EL ,.
    precum RAZA  de Soare, sau de Lumina ,care intra in camaruta noastra. Aceste cerculeţe mici ,cat bobul de mazare ,sunt absorbite ca de un aspirator puternic. 
    Eu am văzut această MINUNE, cand ma rugam. Adeseori văd această Minune !
    Dumnezeu dragilor, poate fi văzut !
    De noi depinde,ca să ÎL putem vedea ! De Credinţa şi de faptele noastre !  
                                       
    Aşadar dragii mei, lăsaţi-vă cu totul în Voia şi în Mâinile Lui Dumnezeu şi ale MAICII  DOMNULUI, şi ÎL veţi vedea, şi veţi cunoaste DRAGOSTEA LUI  INFINITĂ , precum şi Dragostea  MAICII  DOMNULUI, pentru noi FIII  SĂI !
                                            Cu dragoste, Maria. 
                           


     

12 comentarii:

  1. Ai nevoie de psiholog, dar nu unul oarecare ! Toate articolele astea aiurea sunt rezultatul halucinatiilor. In mintea ta, femeie buna se afla toate viziunile si toate prostiile care le spui, creierul iti joaca feste. Ce face obsesia din om !! Ai luat-o razna ai nevoie de tratament si de terapie urgent !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După cum vezi Delia, am publicat randurile tale. Si iti multumesc pentru recomandarile tale făcute mie, dar as dori cu toata dragostea sufleteasca sa ti le daruiesc si sa ti le însuşeşti !
      Nu ma deranjeaza ceea ce crezi tu sau altii ca tine despre persoana mea. Dar ai mare grija, ca atuni cand vei primi O Palma de la Dumnezeu, sa-ti amintesti c ai hulit împotriva Cuvantului Său, si nu a mea. Eu te iert si ma rog la BUNUL DUMNEZEU sa te ierte si EL,,căci habar nu ai ce vorbesti !
      Saracuta de tine ! Mi-i mila de sufletul tau incatusat si plin de mandrie si orgoliu, care nu a cunoscut pe DUMNEZEU sau pe MAICA SFANTA ! Cauta draga mea, un Psihiatru sau un PSIHOLOG, sau un Preot bun, căci ai mare nevoie ! Tine pentru tine recomandarile, cu adevarat ai nevoie de ele !

      Ștergere
    2. Doamna Maria, Cuvantul lui Dumnezeu e Biblia si Delia Cureu nu a hulit Biblia.
      Aveti grija ce afirmatii faceti.
      Pana una alta, nicio viziune nu vi s-a indeplinit, nici macar aia cu avionul.

      Ștergere
    3. Va recomand sa cititi mai atent articolele de pe Blog. Apoi,tot ce eu scriu este CUVANTUL LUI DUMNEZEU, nu este de la mine. Si BIBLIA fost scrisa tot de oameni, de Sfintii Părinti ai Bisericilor. Asta nu inseamna ca, in zilele noastre nu se mai pot intampla MINUNI. Nu inseamna ca, oamenii simpli ,femei sau barbati nu pot auzi CUVANTUL LUI DUMNEZEU, si ca numai atunci cand s-a scris BIBLIA, auzeau numai Sfintii Părinti Cuvantul Lui Dumnezeu. Se intampla si in zilele noastre ca multe persoane sa auda CUVANTUL LUI DUMNEZEU. Printre care sunt si eu. Da, aud CUVANTUL LUI DUMNEZEU si nu trebuie sa fii Preot ,ca sa auzi CUVANTUL LUI DUMNEZU.DUMNEZEU, nu alege după câta carte are persona,sau după cat de bogat este material, sau după rangul social. DUMNEZEU cauta un loc curat in sufletul fiecăruia dintre noi, si acolo unde gaseste Îşi face Locaş. Eu PORUNCA am primit ca sa scriu al Său CUVANT, si nu fac decat sa îmlpinesc PORUNCA SA. Dar si atunci ca si acum, sunt si persoane care urăsc sa audă ca exista oameni care au o legatura stransa cu DUMNEZEU, si atunci îi etichetează. Inteleg, nu vrea sa creada...nu-i nicio problema, dar nu arunca cu noroi si cu venin, in necunostinta de cauza. Asta e tot !

      Ștergere
    4. Doamna CUREU , sa-si tina pentru dânsa recomandarile . Daca cineva din ziua de astazi, ar aduce astfel de cuvinte,precum ale acestei doamne, Sfintilor Parinti care au scris BIBILIA, atunci nu ar aduce Hula impotriva Cuvantului Lui Dumnezeu ?
      Atâta timp, cât eu scriu Cuvantul Lui Dumnezeu, este acelasi lucru. Si nu in mine loveste,ci in al Lui Dumnezeu Cuvant ! Doamna sa se gandeasca bine, inainte de a face trimitere la PSIHOLOG,sau mai stiu eu unde. Nu-i place, nu-i convine, simplu : sa nu mai citeasca ceea ce scriu, sau sa se abţina de la Jigniri . Eu nu am jignit pe nimeni, si nici nu voi jigni vreodata pe cineva. Nu-mi sta in caracter. Dar voi apăra CUVANTUL LUI DUMNEZEU de astfel de oameni, care nu stiu decat sa puna etichete.În rest ,DUMNEZEU cu MILA !

      Ștergere
    5. DElia C si Anonim : gasiti-va si voi alt loc in care sa va exprimati frustrarile.Pe alte pagini erati blocati demult. NU statea nimeni sa va dea explicatii...daca nu crezi , nu citi. Cine te obliga sa crezi ?! Voi n-aveti cum sa intelegeti aceste texte ptr ca nu aveti cunostintele necesare si nici constiinta care sa va ghideze.Mai discutam peste vreo 20-30 de ani cind va mai puneti la punct cu ce scrie d-na Maria aici...pina atunci ...cunoastere aprofundata !

      Ștergere
    6. Trebuie sa recunosc, va citesc cu mare emotie si spaima, toate se adeveresc, dar la fel de fiecare data citindu-va , recunosc ca ma trimiteti cu toata inima, cu umilinta si disperare ca nu mai am timp de iertare catre Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului.
      Nu permiteti nimanui sa va opreasca din divina misiune!
      Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ocroteasca!







      Ștergere
  2. Si inca ceva...ptr a intelege astfel de mesaje si texte aveti nevoie si de experiente pe masura. Ceea ce ma indoiesc k ati avut vreodata tangente cu zona mistica sau paranormal...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Matale daca citeai Scripturile ai fi stiut ca in zilele din urma vor veni multi profeti mincinosi.
      Zona mistica si paranormal? Pai asta e domeniul dracilor, nu te supara !

      Ștergere
    2. Crezi oare ca aceste randuri rautacioase, ma vor face sa renunt la mai scrie ? Dimpotriva ! Stiu foarte bine ce vad si aud ! Eu nu ma consider PROFET ! Sunt un om obisnuit cu păcate si necazuri, dar care aud si scriu Cuvantul Lui Dumnezeu ! Dacă nu-ti place ceea ce eu scriu, te rog ignora acest BLOG ! Din momentul acesta , pentru mine acest subiect este inchis ! Din politete ti-am publicat randurile rautacioase, dar din momentul acesta ,daca mai aduci astfel de injurii, o sa aleg ca sa nu le fac publice !

      Ștergere
    3. Doamna, lasati oamenii sa va critice, sau aveti ceva de ascuns?

      Ștergere
  3. Stiu cine va fi acel bărbat, despre care se spune în Mesaj ! L-am văzut ! Va fi împuşcat, exact în mijlocul fruntii ! Dar nu pot spune nimănui! Vom astepta ! O singura persoana mai cunoaste, pe cel care va fi asasinat in acest fel, si aceasta persoana este un Preot. Doar lui i-am spus cu doi ani in urma! Si s-a infricosat de ceea ce i-am spus...si a fugit. Adică nu a mai luat legatura cu mine ! Sunt lucruri dragilor pe care eu le am, dar nu le pot scrie aici ! Cum este si acest bărbat, despre care se spune in MESAJUL FECIOAREI de la FATIMA !

    RăspundețiȘtergere