miercuri, 23 iulie 2014

IISUS HRISTOS , SUS ÎN CER , CU SFÂNTA EVANGHELIE PE MASĂ ! MESAJUL FECIOAREI MARIA , REFERITOR LA UCRAINA !

                         Noapte de 20 -21 Iulie 2014 ora 1,40 !


Dragii mei, în timp ce încă scriam aici pe Blog, ochii mi se închid pentru o clipă şi astfel ,văd Un  Cer de noapte albastră şi pe Cer, chiar deasupra mea, sub plafonul camerei mele, s-a format sub privirea ochilor mei închişi, s-a format Un Romb de stele aurii, mari si foarte stralucitoare.
Fondul Rombului, cu laturi de Stele aurii ca de Soare, era de un albastru violet şi catifelat.
Aici în Rombul de Stele, pe fondul albastrului violet ,ca si pe un alt Cer, din inima Cerului obisnuit, văd o masă maronie, şi la masa pe un scaun mai înalt ,stătea  Însuşi  Mântuitorul.  
                                                   mm

Cu veşminte precum acestea din Iconita de mai sus, IISUS  HRISTOS, ţinea Mâinile Sale pe masa din faţa Sa, cu degetele-I pe Cartea Sfântă, ce era deschisă şi care se asemăna foarte tare, cu O Sfântă Evanghelie. 
În dreapta Lui Iisus  Hristos, mai era cineva tot cu vesminte lungi, si colorate, care stătea tot pe un scaun, dar mai jos decât al Mântuitorului. 
Aud glasuri multe ,ca de Îngeri, dragii mei, care cântau dumnezeiesc de frumos aşa :
                        "Cu chipul Maicii ,
                    Cu chipul Maicii, 
                   Ca  O fericită, Maică  Marie "! 

Iar Rombul de stele, cu Iisus  în mijlocul lui si cu cealalta persoana din dreapta Sa, a fost absorbit, de  Cerul albastru violet din romb.
Iar eu dragilor, m-am cutremurat la propriu, am revenit în corp, am deschis ochii, şi mi-am notat cat am putut de repede ,toate detaliile acestei trăiri.
Dragii mei, după cum vedeti cu totii, odată cu toate aceste cumplite tragedii ,care au loc în toată lumea, şi Mântuitorul apare tot mai des ,ca o mângâiere a tot ceea ce traim.
Să ne rugăm fratilor Mântuitorului ,ca să ne fie aproape ,să fie cu noi, întru noi, în fiecare clipă a vieţii noastre. Prezenţa Sa ,în sufletul şi-n inima noastra, ne va întări în Credinţă, si vom putea trece mai uşor ,peste atâtea necazuri din viaţa noastra.
Să ne rugăm şi Maicii  Domnului, ca să ducă Rugaciunea noastră, la Fiul Ei mult Prea Iubit, şi să ne acopere pe noi, cu marea Sa Milă şi cu neţărmuita Sa dragoste, pentru noi copiii Săi.
                                  Cu dragoste, Maria 

P.S.  MESAJUL  FECIOAREI  MARIA, referitor la RUSIA  şi UCRAINA ! !


Implicit Fecioara Maria si profetiile Apocalipsei

Fecioara Maria si profetiile Apocalipsei
In 1914, cu trei ani inainte de Fatima, Fecioara Maria a aparut in Ucraina, unde a revenit in aprilie 1987, cand i-a aparut unei fetite de 12 ani, careia i-a spus ca vremurile din urma au venit si ca, daca Rusia nu se va intoarce la crestinatate, va avea loc si un al treilea razboi mondial, si ca intreaga lume se indreapta catre ruina.


Ucraina era cruciala in convertirea Rusiei si in instalarea pacii in lume.
Sora Lucia, intr-o perioada in care Vaticanul inca iimai permitea sa se exprime, i-a declarat parintelui Fuentes ca am intrat deja in perioada vremurilor din urma, amintind de mesajul apocaliptic al Sfantului Ioan.

In mod paradoxal, nimeni nu pare sa fie interesat de miracolele si mesajele contemporane ale Fecioarei, precum acele statui care plang si care se intalnesc aproape peste tot in lume, in Columbia, in Italia, in Statele Unite, in Japonia si chiar si in Bangladesh. Peste tot, mesajul pare sa fie acelasi: amenintarea cu pedeapsa, o pedeapsa "mai mare decat potopul", "asa cum nu s-a mai vazut", "foc va cadea din cer si va distruge o mare parte din omenire, nescutind pe nimeni", "iar supravietuitorii vor fi atat de inspaimantati, incat vor regreta ca nu au avut soarta celor morti".

Genialul parinte Malachi Martin este insa acela care ne va da (o data in plus) raspunsul final, in cadrul unui interviu-fluviu realizat pentru site-ul de internet dedicat operei sale literare, iar aceasta cu foarte putin timp inainte sa moara. In ciuda oboselii si a sanatatii sale subrede, de data aceasta parintele a fost mai clar, iar ceea ce a declarat nu are nimic de-a face cu dezvaluirea oficiala facuta de Vatican:

"Parintele Malachi Martin: In 1917, trei copii au afirmat ca au vazut-o pe Fecioara Maria, aceasta transmitandu-le anumite mesaje specifice pentru crestini si pentru Papa, mesaje mai mult decat ingrozitoare despre pedeapsa dumnezeiasca pentru omenire. Ele preveneau oamenii cu privire la o mare nenorocire care se va abate asupra lor in cazul in care vor continua sa pacatuiasca. Au fost trei revelatii divine, insa ultima a ramas secreta, nefiind inca dezvaluita oamenilor, dar fiind consemnata pe o coala de hartie.

[Fecioara Maria] prevesteste [in cadrul celui de al treilea secret] ca vor fi razboaie, boli, canatiuni intregi vor disparea, ca vor fi trei zile de bezna, epidemii care vor sterge intr-o singura noapte tari intregi de pe harta si ca suprafete de uscat vor fi inghitite de ape, devastate de tornade si de furtuni.

Acesta nu este deci un mesaj prea placut, iar lui Ioan Paul al II-lea nu-i convenea deloc aceasta. Asa ca el a lasat dintr-o data toate acestea intr-un plan secund, deoarece, in opinia lui, omul este binecuvantat si tocmai de aceea el va reusi si trebuie sa fie ajutat sa-si construiasca asezarile si comunitatea. Este o filosofie cu totul diferita.

Intrebare: Care este rolul Rusiei in viziunea de la Fatima?
MM: Rolul Rusiei este unul foarte important. Daca dam crezare viziunii de la Fatima, atunci lucrarea de mantuire a lumii si de vindecare de toate relele acesteia trebuie sa inceapa cu Ucraina si cu Rusia [atat de marcate de experienta comunista]. Tocmai de aceea, Fecioara Maria a vorbit atata despre Rusia, care trebuie sa fie cea dintai vindecata de pacatele sale, ceea ce va permite apoi mersul spre mai bine si indreptarea restului lumii. Este un mesaj foarte straniu, intrucat noi, occidentalii, am fi putut crede ca mantuirea lumii va veni dinspre Vest, dar se pare ca nu este asa. Conform viziunii de la Fatima, salvarea noastra va veni dinspre Est, si in special din Ucraina si dinRusia, ceea ce este in sine un fapt extraordinar".

Din tot ceea ce a aparut in ultimele doua decenii si din toate cartile despre Fatima publicate in ultimii 70 de ani, cartile si interviurile parintelui Martin sunt singurele care ofera cheile acestui foarte apasator si incomod secret, si intelegem astfel de ce Biserica Romano-Catolica nu l-a facut public: ierarhii au considerat ca nu avea niciun rost sa-i sperie pe credinciosi, care oricum sunt din ce in ce mai putini. Sa examinam mai indeaproape cuvintele folosite de catre parintele Martin pentru a explica "secretul". Dispunem de trei elemente:

1) "Epidemii care vor sterge de pe harta tari intregi intr-o singura noapte";

2) "Suprafete de uscat vor fi inghitite de ape, devastate de tornade si de furtuni ";

3) "Trei zile de bezna".

Epidemiile capabile sa ucida intr-o singura noapte populatia unei tari pot fi, de exemplu, generate de centralele nucleare, aflate in pana din cauza unei canicule foarte puternice sau a unui eveniment care provoaca in serie dezastre de tipul celui care s-a petrecut la Cernobal. Al doilea aspect se refera la tot ceea ce oamenii de stiinta spun referitor la incalzirea globala si la modificarea nivelului apelor oceanice. Aproape ca am putea spune "nimic nou", cu exceptia celor trei zile de bezna. Fecioara Maria a anuntat ca, dintr-un motiv sau altul, nu vom vedea lumina Soarelui timp de trei zile (acest aspect va fi abordat intr-unul din capitolele urmatoare).

Revenind acum la Ucraina, nimeni nu a vorbit vreodata despre ea ca avand o legatura cu cel de-al treilea secret de la Fatima. Nimeni, cu exceptia parintelui Malachi Martin.

Dintr-un anume punct de vedere, un mister marial este, analogic vorbind, precum o papusa Matriosca; un mister poate sa ascunda un al doilea mister, si tot asa. Gratie acestei fraze-cheie rostite de acest preot remarcabil, putem indrazni sa credem ca am gasit calea de urmat. In 1914, cu exact trei ani inainte de Fatima, Fecioara Maria a aparut in Ucraina in satul Hrusiv. Satenii au vazut-o plutind deasupra cupolei micii biserici din lemn care poarta hramul Maicii Domnului a Sfintei Treimi, biserica renumita totodata pentru o icoana si pentru un izvor miraculos al Fecioarei Maria. Ceea ce ea a spus la aceasta aparitie ne da fiori: "Timp de 80 de ani, credinta voastra va fi atacata si voi va trebui sa suferiti aparand-o". "Pentru credinta voastra, veti fi persecutati de bolsevici". Parintele Romaniuk de la biserica ucraineana din Paris afirma la un moment dat, in treacat, ca de la instalarea comunistilor la putere, mai mult de 3.000 de preoti au fost deportati in Siberia. Parintele Martin, la randul lui, nu a ezitat sa spuna lucrurilor pe nume: "Este un lucru foarte greu de spus, insa nu exista o Biserica mai corupta decat Biserica Ortodoxa rusa. Incepand din 1928, Biserica rusa a fost mana dreapta a guvernului sovietic, acceptand exterminarea a milioane de ucraineni, de catolici, cat si exterminarea tuturor episcopilor si a tuturor preotilor din Ucraina, iar acest lucru s-a petrecut si pe intreg teritoriul Rusiei. Toti cei care nu semnau manifestul comunist erau ucisi, iar aceasta nu i-a deranjat absolut deloc pe prelatii tradatori. Mai mult decat atat, ei chiar au spionat Biserica in favoarea comunistilor.

Exista o lege a dezvoltarii umane: daca este aplicat un astfel de regim la doua generatii succesive, principiile morale si spirituale vor fi aproape complet dezradacinate si oamenii nu isi vor putea reveni de pe o zi pe alta doar pentru ca li se spune: «gata, acum sunteti liberi». Sufletul lor este deja corupt. Au acceptat si au trait intr-o minciuna. Ei s-au luptat cu cel mai rau dintre dictatorii pe care lumea i-a avut vreodata, dictator care poate sa revendice uciderea a cel putin 66 de milioane de compatrioti. Cati oameni se pot «lauda» ca au ucis 66 de milioane de oameni, ca acest lucru nu ii ingrijoreaza si ca sunt adorati in calitate de «Tatuci ai popoarelor»"?

Cele revelate in aparitia Fecioarei din 13 februarie 1914 s-au adeverit. Ceea ce este si mai surprinzator este ca Fecioara Maria nu a uitat acest mic satuc din Ucraina, intrucat a revenit in acel loc la exact un an de la accidentul de la centrala nucleara de la Cernobal, si anume pe 27 aprilie 1987! Ea i-a aparut atunci unei fetite ucrainene in varsta de 12 ani, pe nume Marina Kizin si a plutit deasupra bisericii, exact la ora cand se petrecuse explozia cu un an in urma. Ortodocsii, musulmanii, protestantii, evreii si catolicii care au avut privilegiul de a o vedea in aceasta misterioasa lumina divina argintie, avand o inaltime de 200 de metri, care plutea deasupra bisericii (fapt care s-a petrecut pana in 15 august), au descris-o purtand o minunata rochie sobra, asemanatoare cu cea din icoana Maicii Domnului de la Kiev. Dupa cateva saptamani de aparitii succesive, autoritatile comuniste au trimis soldati rusi (asa cum s-a petrecut si la Fatima) pentru dispersarea multimii, insa cum soldatii vedeau si ei aparitia, acestia au ramas nemiscati, fiind fascinati de aceasta.

Mesajul Fecioarei este raspunsul direct la intrebarea de ce mantuirea lumii trebuie sa inceapa cu Ucraina. Jurnalistul Roy Abraham Varghese noteaza, intr-un articol din revista saptamanala Maica tuturor popoarelor, consacrata Fecioarei Maria: "Aproximativ 500.000 de persoane au asistat la aparitiile Fecioarei Maria pana la data de 15 august. Fecioara Maria a spus: «Am venit in mod special pentru a-i multumi poporului ucrainean, deoarece voi sunteti cei care au suferit cel mai mult pentru biserica lui Hristos in ultimii 70 de ani. Am venit ca sa va linistesc si ca sa va spun ca suferintele voastre se vor sfarsi in curand. Ucraina va deveni un stat independent»".

Inainte ca ea sa isi faca aparitia, o lumina stralucitoare a acoperit biserica si imprejurimile; aceasta lumina a putut fi vazuta panasi in programele de televiziune. Fecioara Maria "iesea" din aceasta lumina si plutea deasupra bisericii. Cu privire la catastrofa de la Cernobal, ea a spus:

"Nu-i uitati pe cei care au murit in acest dezastru. Cernobal este o chemare si un semn pentru lumea intreaga. Iertati-i pe dusmanii vostri. Prin voi si prin sangele martirilor va veni convertirea Rusiei. Pocaiti-va si iubiti-va unii pe altii.

Au venit timpurile acelea care au fost vestite ca fiind vremurile din urma. Priviti nefericirea care covarseste lumeaa€¦pacatele, lenea, genocidurile.

Rugati-vapentru Rusia. Asuprirea si razboaiele continuasa salasluiasca in mintile si in inimile oamenilor. Cu toate acestea, Rusia continuasa-L renege pe Fiul meu. Rusia respinge viata cea adevaratasi continua sa traiascain intunerica€¦

Daca Rusia nu se intoarce la crestinatate, va avea loc si un Al Treilea Razboi Mondial si lumea intreaga se va indrepta spre ruina."

In cartea sa, "La Foudre de la Justice" ("Fulgerul dreptatii"), Ted Flynn completeaza si intareste citatul de mai sus din cuvintele Fecioarei Maria:

"Vin la voi cu lacrimi in ochi si va implor: rugati-va si va osteniti pentru binele si pentru slava lui DUMNEZEU. Ucraina a fost prima tara care s-a pus sub obladuirea Imparatesei binelui si a Slavei lui DUMNEZEU (inca din 1058) si de aceea v-am luat sub ocrotirea mea. Daruiti-va lui DUMNEZEU, caci fara aceasta nu exista fericire si nimeni nu va ajunge in Imparatia cerurilor fara aceasta daruire.

Trebuie sa ajungeti la Inima lui DUMNEZEU si sa traiti in unitate. Iubesc Ucraina si ii iubesc pe ucraineni pentru credinta si pentru suferintele lor, caci Iisus Hristos si cu mine ocrotim Ucraina pentru slava si viitorul Imparatiei lui DUMNEZEU pe Pamant. Ucrainenii trebuie sa devina apostolii lui Hristos pentru poporul rus, caci, daca Rusia nu revine la crestinism, va avea loc un al Treilea Razboi Mondial.

Atitudinea Ucrainei este cruciala in convertirea Rusiei. Ucraina este cheia pentru instaurarea pacii in lume. Iar Rusia este cea care va converti Occidentul. Insa scanteia care va provoca toate acestea va veni din Ucraina."

"Secretul" de la Fatima incepe sa capete un nou contur gratie acestor doua aparitii din Ucraina, prima cu trei ani inainte de Fatima, iar a doua la un an dupa accidentul de la Cernobal. Simbolic vorbind, nerespectarea cuvantului Fecioarei Maria va aduce moartea (prin iradiere). Din nou, Fecioara Maria a facut o referire la "vremurile din urma"

4 comentarii:

  1. Din păcate, cred ca scânteia Razboiului a fost scăpată deja !
    Râuri de lacrimi ,imi curg în fiecare seara, in fiecare zi, pentru semenii nostri care sunt în razboaie. Sigur ca mă rog, dar nu este după VOIA mea, a noastra a tuturor, ci numai după VOIA TATĂLUI CERESC !

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare ma tem ca textul presupus a privi Secretul De la fatima este devuiant, partinitor si manipulator. Exista si alte versiuni care par la fel de "corecte". Acesta este insa cu ochi si cu sprancene

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu inteleg cum ar putea contesta cineva profetiile despre Ucraina , acestea fiind facute cu mult timp in urma ... cind nici macar nu se punea problema independentei vreunei tari din fosta URSS..?! iata ca au devenit realitate si semnalul de alarma tras inca din acele vremuri se face tot mai auzit !

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca ceva...sora Lucia care o stim din anii '90 si mai ales 2000 care ar fii facut o declaratie cu privire la al 3 lea secret de la Fatima alaturi de papa...nu are nici o legatura cu cea autentica LUCIA de la FATIMA. va las pe voi sa cercetati si sa intelegeti dsp ce a fost vorba. D-na Maria cred k a primit niste detalii mai demult. singurul in masura sa spuna ceva dsp al treilea secret este intr-adev parintele MalachiMartin dar si jurnalistul Pierre Jovanovic care a cercetat acest caz si l-a publicat intr o carte tradusa si la noi : MAICA DOMNULUI a Apocalipsei se numeste cartea !

    RăspundețiȘtergere