miercuri, 23 iulie 2014

DOUĂ RACHETE SOL - AER , VOR FI LANSATE DINSPRE EST !

                               Noapte de 22- 23  Iulie  2014, ora 0,10 !

Dragilor, dacă la AVIONUL doborât în Ucraina, spuneam ca nu am văzut nimic de la sol, ci doar o explozie deasupra Avionului, iata că acum în această noapte, in timp ce scriam pe Blog, ochii mi s-au închis o clipă, si vedeam spre Est , un Cer ca un amurg, si cum de jos de la Pământ, Două Rachete au fost trase de la sol, în aer ,precum aceasta din poză.
                                      
                                                          .......................

Am văzut cu ochii închişi ,cum prima urca în înaltul Cerului, apoi la cateva secunde, 3 - 4 secunde , o altă RACHETA sol-aer era trasa exact în acea directie ca si prima.
Nu mi s-a arătat obiectivul de unde a pornit Racheta, ci doar momentul în care urca de jos de la pământ, sus în aer.
Prima RACHETA  lăsa în urma ei O  DÂRĂ  rozie, precum aceasta din poză, iar a doua, nu avea deloc dâra rozie,ci doar un fum alb-dens !
Dragii mei, după cum vedeţi ,aşa cum mi s-a arătat acum aceste RACHETE sol -aer, daca AVIONUL doborât in UCRAINA, ar fi fost doborât, tot de-o RACHETA  sol -aer, mi s-ar fi arătat.
Am mai spus-o şi o mai spun : AVIONUL cu 300 pageri ,a fost lovit de ceva, dar la partea de deasupra lui, în jumătatea  din spate.   
Absolut in niciun caz, AVIONUL nu a fost lovit în burta lui, ci pe deasupra lui. Întâi am auzit bubuitura înfundată , apoi AVIONUL a făcut explozie deasupra lui, la jumătatea din spate.
Ce va fi cu aceste DOUĂ  RACHTE, câte vieti vor mai curma, numai DUMNEZEU ştie.
Cert este însă, că vom auzi de o altă tragedie cumplită.
Să avem grijă dragii mei, ca toate aceste nedreptăţi, toate aceste tragedii ,să nu ne îndepărteze de DUMNEZEU. Ci să fim uniţi, si sa nu ne pierdem Credinţa şi Nădejdea în Dumnezeu şi-n Maica Domnului ,căci vor veni si vremuri mai bune, pentru oamenii cu sufletul bun si plin de Dragoste si Credinţă.
                                       Cu dragoste, MARIA.   .

12 comentarii:

  1. Sunteti nemaipomenita ! Doua avioane de lupta ucrainene tocmai au fost doborate aproape de locul unde a cazut avionul malaezian. Inca nu se stie nimic altceva, dar e evident ca nu puteau fi doborate decat cu rachete ca cele pe care le-ati vazut. Si vi s-au aratat amandoua !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiam ! Va rog frumos daca imi trimiteti si sursa,ca sa o public ! Multumesc din suflet !

      Ștergere
  2. Vad la stiri in strainatate. A fost pe CNN acum cateva minute. Nu am acces la ziare romanesti deocamdata... Daca vede cineva din tara (eventual care stie engleza si are timp), poate da amanunte. Daca nu, vor aparea foarte curand si in presa romana.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum zice la CNN ca cele doua avioane doborate au fost Suhoi-25, au fost doborate cu un sistem de aparare antiaeriana si ambii piloti au reusit sa se catapulteze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am gasit stirea ! Este peste tot ! Multumesc mult ,pentru informatie. Am postat deja, si sper ca acei cititori ai blogului care ma trimit la psihiatru, sa-si retraga cuvintele si sa ia mai bine aminte, la toate cate scriu. Asa cum ne vedem, fiecare cu fiecare,asa vad eu toate acestea, ca si intr.un fulger, ca si intr-o lumina de blitz. Nu sunt de la mine ! Numai DUMNEZEU îmi arata toate,pentru ca lumea sa le vada si sa se convinga de adeverirea lor, intr-un timp mi lung sau mai scurt.

      Ștergere
    2. Să mai spuna cineva ca mint, sau ca manipulez lumea , sau ca nu sunt intreaga la minte ! Îi rog din suflet, pentru binele lor, al sufletului lor, inainte de a împrosca cu venin, sa se intrebe : daca e adevarat ? Nu in mine loveste ! Ci in DUHUL CEL PREA SFÂNT! EL mi le arată si mi le spune pe toate, cate scriu . Si cei care nu cred, nu-i problema atat de mare. Dar sa nu arunce cu pietre, căci isi vor primi pedeapsa de la DUMNEZEU ,când nici nu se asteapta. Si nu neaparat cel care huleste,este pedepsit personal. Ci si prin familia sa, isi va primi pedeapsa, care nu are nicio vina .

      Ștergere
  4. Doamna Maria! In orice tara normala ati fi considerata si tratata ca o resursa de nepretuit! Ma astept sa fiti in cele din urma cautata si curtata de autoritati... poate chiar foarte curand! Sper sa nu ne lasati... caci sunteti constienta ca ceea ce va dezvaluie Dumnezeu este pentru a impartasi cu toata lumea, nu doar cu cei care au painea si cutitul...Avem incredere in dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate, nici AUTORITĂŢILE din ROMÂNIA, nici BISERICA , nu numai că nu recunosc toate cate eu scriu, că sunt numai de la DUMNEZEU MULT PREA MILOSTIVUL, dar ma si ponegresc în fel si chip !
      Eu dragii mei, continui să-mi ţin PROMISIUNEA făcută LUI DUMNEZEU, si anume : aceea de a scrie toate cate vad si toate cate aud. Nu vreau rasplata,de niciun fel ! Doresc doar, ca al LUI DUMNEZEU CUVÂNT, ce mi L-a âncredinţat mie păcătoasa, să fie luat în serios, si cu siguranta ar ajuta pe toata Lumea. Până atunci, nu-mi ramane decat să primesc jignirile multora dintre semeni, si sa scriu ADEVARUL LUI DUMNEZEU, aici pe Blog, pentru voi toti semenii mei si cititoriii acestui Blog, care nu mai pot spune ca este al meu, ca imi apartine. Ci este al vostru dragilor ! Slujind BUNULUI DUMNEZEU, scriind CUVANTUL SĂU, aşa curat si nemodificat , eu va slujesc si vouă dragii mei cititori ai Blogului...DUMNEZEU EXISTA - MĂRTURII ! Eu doar mărturisesc întocmai CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU !

      Ștergere
    2. Chiar va rog fratilor, sa fiti convinsi definitiv că aici veti găsi CUVANTUL LUI DUMNEZEU, si ca toate cate eu scriu, se adeveresc in timp ! ELODIA, ma doare sufletul cand spun, este zidita in peretele casei despre care am tot spus.!

      Ștergere
  5. Nimeni şi nimic, nici Regi, nici Împărati, nici PAPA de la Roma, nici PATRIARHI sau PREOTI, nu vor putea sa ma convinga ca, ADEVARUL si CUVANTUL DOMNULUI, sunt numai în mâinile slujitorilor Domnului.
    CUVANTUL DOMNULUI, poate sa-l marturiseasca orice suflet care are dragoste si Credinta, si Iubire fata de Aproapele. Nu trebuie să fie Preot, sau Papa, sau altfel de Slujitor al Domnului, ca sa marturisesti CUVANTUL SĂU ! Ci trebuie sa pregatesti loc curat in suflet, sa iubesti pe DUMNEZEU şi pe APROAPELE tău neconditionat, iar DUHUL SFÂNT ÎŞI face Locas în acel suflet, pe care-L intareste si vegheaza clipa de clipa. Nu ai nevoie de carte multa, ca sa poti vorbi cu DUMNEZEU. Ci ai nevoie de CREDINTA, NADEJDE şi DRAGOSTE, in BUNUL DUMNEZEU şi-n MAICA DOMNULUI ! DUMNEZEU, poate fi văzut fratilor ! În cărtile sfinte, se spune adesea ca pe DUMNEZEU nu L-a văzut nimeni niciodată ! Total fals ! Eu L.am văzut de mai multe ori si sunt sigura ca mai sunt oamenei care L-au văzut, dar le este teama ca sa vorbeasca. Sa nu le fie teama de nimeni si de nimic. Numai de DUMNEZEU sa le fie teama !

    RăspundețiȘtergere
  6. Oh, Doamne ! Avioanele cad unul dupa altul astazi ! Acum, in Taiwan, un avion a facut o aterizare fortata pe o insula in mijlocul unui taifun. Se crede ca 45 persoane sunt deja decedate... oare ce ne mai asteapta?

    RăspundețiȘtergere
  7. " anonim " , ce te face sa crezi ca ar fii bine ca autoritatile sa dea navala pst d-na Maria ?!?! Eu am spus si o mai repet ca ar fii ideal ca unele info. sa nu fie publicate deloc si sa nu ajunga niciodata in posesia unora care cine stie ce-ar face cu ele...?!

    RăspundețiȘtergere