joi, 17 iulie 2014

CUTREMURĂTOR ! AMERICANII VOR FI BOMBARDAŢI , LA LOCUL DE MUNCĂ !

                               Noapte  de 14 -15 Iulie 2003 ,
                                                      ora 1,53 din noapte !

                                         Dragii mei, 

Ştim cu toţii despre TRAGEDIA  din 2001, cu Turnurile  Gemene !
Şi atunci ca şi acum , am văzut întreaga Tragedie, pas cu pas, cum cele DOUĂ  TURNURI  GEMENE, au fost lovite, daca se poate spune asa, dar mai corect aş spune că, Avioanele  au intrat unul câte unul în ele. Eu am trait aceste momente groaznice, cu câteva zile înainte ca TRAGEDIA să aibă loc.
Dar nu puteam face nimic, pentru că nu aveam internet atunci. Iar persoanelor publice cărora le scriam la acea vreme, la O REVISTA de PARANORMAL scriam atunci, nu au luat în seama cele spuse si scrise de mine.

World Trade Center- 11 septembrie 2001 - YouTube

www.youtube.com/watch?v=wPBRHA6SYQ4
Nov 23, 2009 - Uploaded by eclesianavobi
Povestea prabusirii celor doua turnuri gemene ale WTC din perspectiva biblica. Film parte a ..

 Ce-i drept, nu stiam ca este vorba de SUA ! Dar le scriam ca sunt doua blocuri foarte înalte, zgârâie nori. Daca s-ar putea , as cauta personele cărora le scriam ,ca sa dovedesc ca am văzut cu câteva zile inainte ceea ce urma sa se intample. De fapt ,am si acum caietele din 2001, si din 1998 încoace ,până în prezent.Am acolo si desenele cu Turnurile, si cum au intrat Avioanele la mijlocul primului TURN din dreapta...,etc.
Din păcate, REVISTA a disparut de pe piaţă, si odata u ea, legatura mea cu acele persoane de la redactie, carora le-am dat subiecte de scris, ani de zile, apoi " s-au dus la fund "! 
Dar nu asta contează acum, ci ceea ce am de spus acum.
Şi sper din toată inima, că de data aceasta ,mă voi face auzită,acolo unde trebuie.
O să încep cu începutul.  
Deci, este trecut de miezul nopţii dintre 14 şi 15 iulie 2003,  şi abia imi terminasem Rugaciunea. 
Stând în pat cu ochii închişi, aud O Conversatie  care suna aşa :

                            "Aliaţii americane !
            Clădiri, care făceau  aerisirea diplomatică . 
                     Aliaţii americane, care au vizat clădiri care făceau aerisirea diplomatică.
      Şi aud un glas care spune ceva în engleză, dar eu nu cunosc engleza, si un glas mi-a venit în ajutor si mi-a tradus în tâmpla dreaptă :
                                          Momentul  zero "!
    Apoi un alt glas spune tare :
                                     Măsuri ce vizau, a tot lăudaţilor Apostoli...
                  Americanii vor fi bombardaţi
                                        la locul de muncă !
                   Jucătorii.....( şi aici dragilor glasul se opreste ).

Iar eu rămân uimită, uluită, de toate câte am auzit.
Cum la fel de uimită, si chiar ma cutremur că după 11 ani ........(Oauuu, Dumnezeule )!  Să fie oare o simplă şi cutremurătoare coincidenţă ? 11 ani se împlinesc anul acesta, de când am primit această informaţie ;   11  septembrie , este ziua cand a avut loc Tragedia .
Iar noi mai avem putin ,până la 11  SEPTEMBRIE 2014 ! 
Dragii mei, ca de fiecare dată ,eu îmi fac datoria de suflet şi scriu ! Cei care locuiţi în SUA, şi sunteţi din ROMANIA, va rog din suflet, faceţi cunoscute aceste rânduri , Autorităţilor Americane care au tot dreptul să ştie, şi eventual să prevină aceste TRAGEDII.
Daca ati putea sa le traduceti în engleza, ar fi minunat ! Din partea mea, va dau liber ca sa le faceti cunoscute AUTORITATILOR  AMERICANE. Eu nu stiu engleza, si nici nu cunosc unde ar fi bine ca sa ajunga.  Asa ca ,va rog pe voi care locuiti în SUA, luati în cel mai serios lucru, aceste rânduri. Credeţi-mă  ! Toate se adeveresc în timp ! Mă cutremur şi eu, de felul cum se adeveresc întocmai, cum imi sunt descoperite.
Cand Lumea intreaga, îl cauta pe BIN LADEN , eu aveam toate informatiile despre locurile unde se afla. Dar cui, să le fi putut spune ?
Nu aveam cui ! 
Acum însă, am spus de mai înainte ! 
Să speram că ,vor fi de folos Autoritatilor Americane,aceste pretioase Informatii, pe care le-am primit, numai cu Voia şi cu Ajutorul, Duhului Celui Prea Sfânt.
Şi cine mai ştie, ce INFORMATII PREŢIOASE, or mai fi în cele circa 200 caiete, pe care le-am adunat pe parcursul a 16 ani ?
Abia acum încep să le răsfoiesc la întâmplare, si scriu ce cred eu ca e mai important, si mai util de scris, ca si timp. Sunt sigura ca azi, DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI ,au voit ca să pun mâna pe acest caiet, din teancul, de circa 20 de caiete de pe birou. Le-am privit la exterior, şi mâna mea s-a dus spre acest caiet ,care se afla  la mijlocul celor 20 de pe birou, şi în care am găsit, despre posibile viitoare bombardamente în SUA.
Din dragoste neţărmuită pentru DUMNEZEU şi MAICA  SFÂNTĂ, din Dragoste faţă de Aproapele, şi din dorinţa de a-mi ţine promisiunea, jurământul dacă vreţi, făcut DOMNULUI  şi MÂNTUITORULUI  nostru IISUS  HRISTOS , fac cunoscute toate aceste Informatii diversificate, si care privesc mai toate colţurile Lumii întregi. Nu doresc faimă, nu doresc laude, nu doresc bogăţii materiale sau banesti, nu doresc nimic din ce-i lumesc ! Am tot ce-mi trebuie ! Adică pe DUMNEZEU  şi pe MAICA  DOMNULUI, pe care, nu doresc sa-I dezamăgesc !
                                             Cu dragoste, Maria,
  
     

10 comentarii:

  1. Eu ma intreb daca ar fi bine sa instiintam americanii....
    Poate asa trebuie sa se intimple...
    Nu stiu daca amestecul in destinul altora este permis.
    Am putea vorbi la un telefon sau sa va trimit ceva personal?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va las adresa mea de mail :
      mariatecuci61@yahoo.com
      Astept cu interes ca sa-mi scrieti !

      Ștergere
    2. Ce va face sa credeti ca americanii(politico-militarii) nu stiu? Ce Dumnezeu, nu fiti naivi. Apoi au fost atatea analize si simulari in ceea ce priveste lovirea turnurilor incat a spune ca vaaaiiii, nu stiau, etc inseamna chiar mai mult decat naivitate.
      In ceea ce priveste viziunile, una este nucleul faptic, imagistic si alta este interpretarea lor.
      Si o veste "buna" din nefericire-acel avion care s-a prabusit, s-a intamplat.

      Ștergere
  2. Vi s-a adeverit viziunea cu avionul probusit:
    Avion cu 295 de persoane la bord, prăbușit în Ucraina
    Actualizare 18.31. „Cel mai probabil, avionul a fost lovit de un proiectil”, a declarat la Digi24 Valentin Duță, fost șef Securitatea Zborurilor Tarom.

    Pilotul Valentin Ialomițeanu este de aceeași părere.

    „Din cauza conflictului, a fost o greșeală, probabil a fost lovit de un proiectil, s-ar putea să fi fost confundat cu o țintă”, a spus el.

    Actualizare 18.19. Potrivit BBC, la bord se aflau 280 de pasageri și 15 membri ai echipajului.

    Actualizare 18.18. Surse citate de Interfax spun că avionul s-ar fi prăbușit în aproiere de Donețk, unde au loc confruntări între armata ucraineană și separatiști. Aparatul ar fi căzut în Ucraina, la 50 de kilometri de granița cu Rusia.

    Avionul, un Boeing 777 al Malaysian Airlines, se deplasa pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur.

    Nu se știe exact numărul persoanelor care se aflau la bord, unele surse vorbesc despre 280 de morți, altele spun că la bord s-ar fi aflat cel puțin 300 de persoane.
    În curs de actualizare.
    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Ex...sit+in+Ucraina

    RăspundețiȘtergere
  3. Si inca ceva-internetul e supravegheat, cu atat mai mult acest tip de site-uri; nu va fie teama, informatiile ajung undeva; mai departe, e voia Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dna Maria, intai va transmit complimente si multa sanatate.
    E tulburator ce scrieti...

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim : mai bine ti-ai pune si atfel de intrebari k exemplu Aceste evenimente sunt inscrise pe niste linii temporale ?! Pot fii evitate ? daca ne sunt descoperite exista o logica in toate astea , nu ?! Observa ca mai tot ce scrie d-na pe blog are acoperire ca evenimente...dar la altii ca Istrate de ex de ce nu se adevereste mai nimic ?! Eu spun ca e bine ca unele informatii sa ramina doar la d-na maria...cine stie ce a r face unii cu ele ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Aliaţii americane !

    pai spiritele alea cu care vorbiti nu stiu gramatica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai spus-o şi o mai spun : Eu nu schimb sensul cuvintelor ! Asa cum imi sunt spuse, le scriu intocmai aici pe Blog. Chiar daca nu corespund gramatical. Nu am voie sa fac acest lucru! Tocmai acesta este Valorea ,cred eu, pentru cei cu Credinţă, valoarea este nepreţuită .

      Ștergere
    2. e bine ca nu schimbati sensul si cuvintele care vi se transmit, dar intrebarea ramane: nu stiu spiritele sa vorbeasca gramatical corect? inseamna ca sunt spirite inselatoare, nu credeti ?

      Ștergere