marți, 22 iulie 2014

CUTREMUR LA GRANIŢA ROMÂNIEI !

                                                               22 Iulie  2014, ora 6,30 dimineaţa !

                             Dragii mei,

Astăzi dimineaţă ,desi dormeam , o Lumină albă ca un fulger, o vad in faţa mea,  si pur si simplu imi intra in corp, de parca eu as fi fost un aspirator puternic.
Acum trei zile in urma, mult după miezul noptii, cand m-am culcat in pat, si am stins lumina, doar CANDELA  SFANTA ardea lin,văd cu ochii inchişi fiind, vad deasupra patului meu, si chiar deasupra cum au năvălit două Lumini, si pur si simplu ,m-au invelit asa cum eram in pat, de parca as fi fost într-un Nor.
Simteam ,ca nu mai eram in pat. Ma simteam prinsa in Norul ca de Soare.
Pe un fond albastru violet si catifelat, Un Nor auriu, foarte dens si orbitor de stralucitor, m-a invaluit in pat ,si simteam dragii mei,cum trupul meu era hranit de acea LUMINĂ  aurie, sau dacă vreţi ,trupul meu era adăpat ,cu acea Lumină aurie ca de soare. Precum un burete absoarbe apa, tot asa trupul meu, absorbea toata acea Lumina Aurie, care ma invăluise.
Cu aproximatie, asa era Norul auriu care ma invaluise, dar orbitor de stralucitor, precum auriul, de la partea de jos a pozei.

                           ....
Dragii mei,asa cum ne este sete, si reusim sa ne potolim setea cu un pahar  de apă rece, tot asa si eu dragilor, ma simteam în Norul de Soare ,ca si in Sânul  Lui Dumnezeu ,de unde nu aş mai fi plecat niciodată.
Stiam in sufletul meu,  că acest Nor ca de Soare ,era trimis de la DUMNEZEU, pentru ca eu sa mai prind din nou puteri, pentru a vedea si a auzi, toate câte îmi îngăduite ca să văd şi să aud. Simteam cum ma răcoresc, simteam cum tot ce era negativ, ganduri si griji, au disparut, simteam chia ,ca pot muta si muntii din loc. 
Iar din ochii mei inchişi se revarsa Lumina  aurie, si albastra violet pe care O primisem din belsug de la Bunul  Dumnezeu. Cu aceasta Lumina vad eu dragii mei, atunci cand  inchid ochii, si tot aceasta Lumina, ma ajuta ca sa si aud Glasul Lui Dumnezeu.
Dar sunt si zile in care ma simt epuizata, stoarsa de puteri, si atunci DUMNEZEU, are grija sa puna la loc ,tot ce a consumat trupul meu.
Dar iata că m-am abătut de la subiectul articolului.
Deci, astăzi dimineaţă aud un glas dragii mei, care spune speriat aşa :
                      "Cutremur la graniţa României.
                  Cutremur, la graniţa României ". 

Fireste că, m-am cutremurat si eu la auzul acestor cuvinte, si m-am intrebat oare, nu va fi "un cutremur ",datorita discursului de ieri, al Presedintelui României,domnul Traian Băsescu , la adresa Rusiei si in mod special la adresa lui Putin ?
Iata discursul Presedintelui nostru, in acest link :  

Traian Basescu: Rusia e partenerul teroristilor in uciderea a ...

www.hotnews.ro/stiri-esential-17718342-traian-basesc...Translate this page
1 day ago - Presedintele Traian Basescu a atacat luni in termeni duri lipsa de ... In timp ce Basescu se bate pentru Romania, agentii lui Putin au iesit la atac pe toate televiziunile. ... Asta e discurs de om politic adevarat, specie pe cale de disparitie in .... obuz ratacit a ajuns dincolo de granita si a distrus o casa in rusia.
 
Si care discurs dragilor, nu este deloc diplomatic ! Nu ne putem pune noi cu RUSIA !
Sau cine stie ? Poate fi vorba de Bombardamente serioase, la graniţa noastră, sau chiar UN  CUTREMUR  natural ,ceea ce nu prea cred ,avand in vedere ce se intampla la granita noastra. 
Indiferent ,din ce parte ar veni un asemenea CUTREMUR la granita României, ne va afecta si pe noi. 
Totuşi să nu uităm ca , ROMÂNIA  este GRADINA  MAICII  DOMNULUI , şi va fi ocrotita de posibile  mari dezastre. 
                                       Cu dragoste, ca intotdeauna,
                                                                     Maria. 

10 comentarii:

  1. Cred ca discursul presedintelui nu e diplomatic! Nu inteleg de ce el se transforma in purtatorul de cuvint al U.E.? S-o lase pe Merkel...
    S-a gindit vreodata cum ar fi ca Romania sa fie atacata de Rusia? Crede oare ca nu ar fi posibil? E a doua oara cind il calca pe coada pe Putin... Si nu e bine asa.
    Nu stiu ce consilieri are la Cotroceni ,dar cred ca deciziile sint pripite!
    Si vizavi de cutremur , acesta poate fi! Si s-ar putea sa fie.Rusia are arma la fel ca americanilor. Ginditi-va daca se provoaca o descarcare energetica in Vrancea...
    Doamne fereste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Presedintele BASESCU se joaca cu focul ! Numai că el nu se va frige ! Ci se va frige Poporul român ! Un PRESEDINTE de ŢARĂ trebuie sa fie mai intâi de toate UN DIPLOMAT, si apoi sa-si exercite functia de Presedinte. Domnul Traian Basescu, a lipsit de la stfel de cursuri de Diplomatie. Iar noi,oamenii acestei Ţări vom avea de tras de pe urma cuvintelor domniei sale.

      Ștergere
  2. Daca reuseste sa ii faca sa ne atace, uraaaa!, nu vor mai fi alegeri de presedinte ci stare de urgenta./ Oricum, eu nu vad alegerile din toamna la care toti spera

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun. Am inteles ! Si unde-i castigul? O sa ramina Basescu in continuare?
      Eu nu cred.... Va dati seama ce vor face rusii ,mai ales pe unde vor banui ca se afla Basescu? Nici nu va dati seama....Aveam o vecina care imi zicea ce-a patit cind au intrat rusii in tara-cautau hazaika(fete tinere).Asta asa ,ca ceva special.
      Dar ma gindesc la ce armament au. Nu as vrea sa-l testeze pe la noi!
      Asa ca ,mai bine sa fie alegeri in toamna si alt presedinte ,decit sa intre rusii peste noi.Se gindeste cineva ce va insemna razboi? Adio liniste si cumparaturi de la hypermarket...Si cite alte nenorociri or mai fi.

      Ștergere
    2. Să ne ferească BUNUL DUMNEZEU şi MĂICUŢA DOMNULUI.
      Mătusica mea, Dumnezeu s-o ierte ,era tânără in timpul celui de-al doile Război mondial. Mai avea 2 surori, si atunci cand se auzea ca vin rusii, aveau un loc in pod, in horna casei, acolo intrau si erau acoperite cu caramizi, ca sa nu le gaseasca rusii.

      Ștergere
  3. Basescu nu ar scapa cu viata si se pare ca el stie asta. Totusi, joaca in continuare rolul pe care l-a primit in piesa malefica pusa la care de Mai Marii Lumii. Nu are de unde sa stie, (pentru ca, daca nu prea le are cu diplomatia, cu spiritualitatea este de-a dreptul paralel), ca Dumnezeu poate schimba oricand scenariile. Partea buna ar fi ca, probabil, s-ar accelera schimbarile pe care le asteptam cu totii. Pentru ca altfel, nu iesim niciodata din acest cerc vicios si nu ne putem izbavi ca popor cu astfel de conducatori. Din fericire, sunt si spirite inalte si suflete curate care il pot indupleca pe Creator sa ne usureze chinurile prin care pana la urma tot va trebui sa trecem pentru a scapa de marasm si a pasi macar cu o treapta mai sus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare dintre noi, va primi după faptă şi răsplată! In faţa Lui Dumnezeu nu exista regi si impărati, presedinti şi...mai stiu eu ce ! Toti suntem egali ! Sa mai avem putină răbdare si vom fi martorii la schimbarile extreme, care vor veni.

      Ștergere
  4. Asta este perfect adevarat! Suntem egali in fata lui Dumnezeu si, la nivel individual, primim fiecare rasplata dupa fapta! La nivel de natiune insa, faptele si gandurile/sentimentele unui intreg popor se cumuleaza. Aici conteaza enorm cate suflete curate si apropiate de Dumnezeu exista!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ati intrat din nou pe un TEREN MINAT si desi mi-am propus sa nu mai raspund provocarilor pe care STUPEFIANT tocmai dvs le aruncati , am sa va spun punctul meu de vedere in legatura cu reactia presedintelui in care multi dau cu PIATRA si care pe buna dreptate NU este CRUCE de inchinat... dar care in acest conflict unde LASII EUROPEI se dezic de RESPONSABILITATI MORALE in favoarea INTERESELOR ECONOMICE bazate pe contracte cu ARMAMENT s.a. , demonstreaza inca o data IN CE LUME TRAIM , cata MURDARIE , PERFIDIE SI LASITATE domneste in jurul nostru ....si-l JUDECAM pe Traian Basescu ca a spus un ADEVAR pe care alltii nu au avut curajul sa-l spuna... De partea cui suntem ???

    RăspundețiȘtergere
  6. depinde ce vor insemna aceste schimbari extreme....pe unele surse ale unor pers cu abilitati extrasenzoriale circula in urma cu citiva ani ipoteza ca tara noastra va fii in pericol de a fii sub o dictatura extremista de dreapta...nu ma refer la politica de dreapta ci la o dictatura pe bune radical-extremista. A se vedea infl. maghiarilor in zona Covasna-Harghita...

    RăspundețiȘtergere