luni, 28 iulie 2014

COREEA DE NORD , AMENINŢĂ CASA ALBĂ , CU TIRURI NUCLEARE !

                                                       28  IULIE  2014 !

Scriam dragii mei, în urmă cu doar 2 zile, despre EXPLOZII  MARI, ca la HIROSHIMA ! 
Şi iată dragilor, ce vor sa facă Coreenii! Citiţi mai jos, sub articolul meu, din 26 iulie 2014.
Ferească DUMNEZEU ! S-a întors Lumea pe dos ! 
DOAMNE  şi STĂPÂNA  noastră, apără-ne şi ne păzeşte, pe noi toţi fiii Tai !


sâmbătă, 26 iulie 2014

EXPLOZIE URIAŞĂ , CA LA HIROSHIMA ! EXPLOZII CU FLĂCĂRI MARI, TOT LA RĂSĂRIT !

                                    25 - 26 Iulie 2014, ora 1,58 din noapte !

Din păcate dragilor, tot în timp ce scriam aici pe Blog, vad cu ochii închişi spre Răsărit, văd dragii mei, cât am clipi din ochi, O  EXPLOZIE  URIAŞĂ ! Doar un a singură, care a format UN  COPAC, cand s-a ridicat .
UN  COPAC cenuşiu, sub un Cer ca un amurg, la Răsărit.

                                                                                                                                             --

Aşa ca în aceste poze, aşa arăta EXPLOZIA  puternică de la răsărit. La doar câteva secunde, văd alte EXPLOZII dar cu flăcări de foc, deasupra unui oraş, tot dinspre Răsărit.
Din nefericre dragilor, vom auzi de astfel de EXPLOZII, care vor face multe victime, în rândul oamenilor, a semenilor nostri. 
Să ne rugăm dragii mei, să ne rugăm la BUNUL  DUMNEZEU, şi la MAICA  DOMNULUI, ca sa lumineze minţile conducatorilor de State şi să nu foloseasca Bomba Atomica, sau sa arunce în aer, orase întregi, in care vor muri oameni nevinovaţi.
Mă cutremur si eu ,de toate câte văd si aud, şi-L  rog pe Dumnezeu şi pe Măicuţa Domnului, ca să cruţe vieţile fiilor Săi şi fraţilor nostri, greu încercaţi de războaie si de suferinţe.
                                                   Cu dragoste si preţuire, Maria.

Începe RĂZBOIUL ATOMIC? Coreea de Nord ameninţă SUA cu un tir nuclear. Casa Albă şi Pentagonul sunt vizate

Publicat: (acum 8 ore) // Actualizat: (acum 8 ore) // Sursa: romaniatv.net

Un înalt responsabil militar nord-coreean a ameninţat cu lansarea unui tir nuclear asupra Casei Albe şi Pentagonului, acuzând Statele Unite ale Americii (SUA) că exacerbează tensiunile în Peninsula coreeană cu manevrele lor militare comune cu Coreea de Sud, relatează luni AFP şi Yonhap, citate de Agerpres
Phenianul ameninţă SUA cu un tir nuclear
'Dacă imperialiştii americani ne ameninţă suveranitatea şi supravieţuirea, trupele noastre vor lansa rachete nucleare asupra Casei Albe şi a Pentagonului, care sunt sursa tuturor relelor', a declarat Hwang Pyong-so, directorul Biroului de politică generală din cadrul armatei, într-un discurs pronunţat duminică şi transmis luni la televiziunea de stat.

Viceamiralul Hwang Pyong-so a avertizat că ţara sa va lansa o rachetă cu încărcătură nucleară împotriva unui important oraş din SUA, în cazul în care Washingtonul continuă să submineze suveranitatea ţării, a relatat cotidianul oficial nord-coreean Rodong Sinmun.
Citeşte şi ALERTĂ ÎN ASIA: Coreea de Nord, tiruri cu OBUZE în direcţia Coreei de Sud

Nu este prima dată când Phenianul ameninţă cu tiruri nucleare Statele Unite sau bazele lor din Pacific. Totuşi, în opinia experţilor, Republica Populară Democrată Coreeană (RPDC, Coreea de Nord) nu a pus încă la punct o rachetă balistică intercontinentală capabilă să atingă continentul american.

Coreea de Nord a realizat trei teste nucleare, dar după toate semnalele nu dispune încă de tehnica de miniaturizare necesară pentru instalarea unei bombe nucleare pe o rachetă, menţionează France Presse, citată de Agerpres.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/incepe-razboiul-atomic-coreea-de-nord-ameninta-sua-cu-un-tir-nuclear-casa-alba-si-pentagonul-vizat_161095.html#ixzz38nRYa0EV


miercuri, 16 iulie 2014

SĂ SE OPREASCĂ RĂZBOIUL !!! DUMNEZEU POATE FI VĂZUT, DE NOI OAMENII !

                            5 Aprilie 2003 ,ora 5,46 dimineaţa !
                                    
                                              
Dormeam când auzeam aceste cuvinte. Dar glasul le spunea atât de tare in tampla mea dreapta, că era cu neputinţă ca sa nu ma trezesc. Deci treaza fiind, stau cu ochii închişi si aud un glas,mcare striga si spune ceva înspăimântător . 
                                           Citez :
                             

              "Să oprească  ! Să oprească războiul !
                       Să oprească "! 
               Ceva pluteşte în aer . 
               În aer, pluteste ceva !
              Aici  e termen ! 66 % "!

Clipă în care văd în faţa ochilor închişi, un Cer senin şi sub Cer ,in aer ,vad scris cu roşu : 66 % !
Acest 66 % plutea in aer, precum plutesc frunzele-n vânt.
Un alt glas dragilor continuă :  
              Întâi Poporul ,să intervină
                               pentru Creaţia Lui "!
              Îs foarte îngrijorat din cauza Continentului ! 
               Acum nu mai este, nu le mai dau, dar îs îngrijorat din cauza Continentului.
Moment în care, glasul se opreste ,ca sa de voie celuilalt care voia sa adauge ceva :
                    A unui Război măreţ. 
               Există declanşarea , a unui război nuclear.
               Hai repede ! 
               Simt focul ! Focul schimbării vieţii "!
                Vaiii ! Îi război Maria ! 
Iar Maria ,sunt eu ! Mi-a transmis ceea  ce trebuia sa stiu si...a dispărut ! Iar eu răman uimită de toată conversaţia pe care am ascultat-o, si pe care o scriam, chiar in momentele cand mi se descoperea de acele glasuri.
Cand aproape sa termin de scris totul, iată dragilor că aud un alt glas bucuros foarte, care face o afirmatie : 
  
                      " Forţă ! Forţă spirituală !
                   Este o adevărată Forţă spirituală !
                   Să-I mulţumim Lui Dumnezeu "!

Acum nu ştiu dragilor, dacă era vorba despre mine ! Nu stiu despre cine era vorba când se spunea că.... 
                                 "este o adevărată forţă spirituală "!

Cert este  că , mie mi-au dat mult curaj şi multă putere aceste Cuvinte, care m-au făcut sa ma dedic trup si suflet pentru aceasta MINUNE , pe care o traiesc de mai bine de 16 ani ! 
Mai ales că, altădată (am scris pe blog la timpul respectiv ), spunea la fel de bucuros aşa :

                    "În sfârşit ,a găsit Dumnezeu un suflet ,care să creadă în toate câte aude şi în toate câte vede "!
Închipuiţi-vă dragii mei, ce efect au avut aceste Cuvinte asupra mea. Mi-au dat putere şi avânt, ca să nu mai ţin cont ca e noapte sau e zi, si să stau sa scriu. Ba mai mult, m-am separat ca si camere de soţul meu,traind ca si fratii si nimic mai mult. 
Ni i-am cerut voie ! Ci am procedat, cum am simtit eu de cuviinţă şi nu a avut de ales! 
Iar în ziua când a fost orânduită de la BUNUL DUMNEZEU şi de la MAICA  DOMNULUI, adică din noiembrie 2012, am început a scrie aici pe Blog!
Scriu aici cu prioritate cele noi, care se petrec in zilele de acum, după care, rasfoiesc in cele circa 200  de caiete adunate de-a lungul anilor, in care am notat toate cele văzute şi auzite .
Dragilor, să nu vă îndepărtaţi de CREDINŢĂ ! Oricât de mare vă va fi necazul şi durerea aici pe Pământ, gândiţi-vă că, înmiit vă va fi bucuria Întru Viaţa Veşnică, şi că nimic, dar cu adevărat, nimic nu este întâmplător ! Toate sunt orânduite de Sus, de Bunul Dumnezeu,care le vede pe toate şi le stie pe toate.
DUMNEZEU, are o ureche mare  (la figurat mare) , şi Mâna Sa dreaptă şi-O face pâlnie, deasupra urechii SALE, iar când noi ne rugăm cu inima, nu numai cu buzele, cu adevărat Rugăciunea noastră ajunge la El, sub formă de cerculeţe mici ca de soare, multe cerculete, care formeaza o punte ca de aur de la noi ,şi până la EL ,.
precum RAZA  de Soare, sau de Lumina ,care intra in camaruta noastra. Aceste cerculeţe mici ,cat bobul de mazare ,sunt absorbite ca de un aspirator puternic. 
Eu am văzut această MINUNE, cand ma rugam. Adeseori văd această Minune !
Dumnezeu dragilor, poate fi văzut !
De noi depinde,ca să ÎL putem vedea ! De Credinţa şi de faptele noastre !  
                                   
Aşadar dragii mei, lăsaţi-vă cu totul în Voia şi în Mâinile Lui Dumnezeu şi ale MAICII  DOMNULUI, şi ÎL veţi vedea, şi veţi cunoaste DRAGOSTEA LUI  INFINITĂ , precum şi Dragostea  MAICII  DOMNULUI, pentru noi FIII  SĂI !
                                        Cu dragoste, Maria. 


Coreea de Nord a amenintat pentru prima data Statele Unite cu un atac nuclear

Kim Jong
Un oficial militar nord-coreean a amenintat cu un atac nuclear asupra Casei Albe si Pentagonului si a acuzat Washingtonul ca exacerbeaza tensiunile din peninsula, efectuand manevre comune cu Seulul.
"Daca imperialistii americani ne ameninta suveranitatea si supravietuirea (...), trupele noastre vor lansa rachete nucleare asupra Casei Albe si Pentagonului, care sunt sursa tuturor relelor", a declarat Hwang Pyong-So, directorul Biroului politic general, care face parte din armata, intr-un discurs sustinut duminica si difuzat luni de televiziune, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Aceasta nu este prima data cand Phenianul ameninta cu un atac nuclear Statele Unite sau baze militare americane din Pacific. Dar expertii estimeaza ca acest stat nu a reusit inca sa puna la punct o racheta balistica intercontinentala capabila sa atinga continentul american. Coreea de Nord a efectuat trei teste nucleare, dar inca nu stapaneste tehnica miniaturizarii, care ar permite fixarea unei bombe nucleare pe o racheta.

                       

2 comentarii:

  1. Indeplinirea (si depasirea) termenului de 1 an de la profetia parintelui Iustin Parvu ma face sa consider ca principal eveniment al unei viitoare urgii, infiintarea Califatului Istalic (initial ISIL) peste statele Irak si Siria.

    Pentru cei care au simpatie fata de islamici, ii rog sa citeasca :
    "
    Jihadistii din Statul Islamic au ordonat mutilarea genitala a tuturor femeilor cu varsta cuprinsa intre 11 si 46 ani
    "
    http://www.hotnews.ro/stiri-international-17738308-irak-jihadistii-din-statul-islamic-ordonat-mutilarea-genitala-tuturor-femeilor-varsta-cuprinsa-intre-11-46-ani.htm

    RăspundețiȘtergere
  2. Coreea de Nord a mai amenintat nuclear SUA pentru ca sunt disperati de foame.
    Dedicatie pentru cine il regreta pe Ceausescu (care s-a inspirat exact de la coreeni) sau cine voteaza comunisti.
    "
    SUA taie ajutorul alimentar, Coreea AMENINŢĂ cu acordul nuclear.

    Coreea de Nord a criticat sâmbătă decizia SUA de a suspenda ajutorul alimentar, în replică faţă de racheta pe care se pregăteşte să o lanseze Phenianul, apreciind că acest lucru va duce la anularea acordului din februarie care prevedea un moratoriu asupra activităţilor sale nucleare.
    . . .
    "
    http://www.realitatea.net/hrana-contra-rachete-sua-taie-ajutorul-alimentar-coreea-ameninta-cu-acordul-nuclear_928590.html

    RăspundețiȘtergere