joi, 4 aprilie 2013

RAZBOIUL , BATE LA USA , UNDEVA, PE UNDEVA ! UN RAZBOI..CARE VA ATRAGE, SI ALTE TARI ! INUNDATIILE ??? CE VA SPUNEAM EU, CU MULT TIMP IN URMA ? VERIFICATI PE BLOG !

Zori de zi, de noiembrie, cand, in timp ce dormeam, aud GLAS, care spune asa:

                              "E MAI PUTERNIC ! I-AM SPUS !
                               ASTA INSEAMNA , CA I-AM SPUS "!
Clipa in care, vad cu ochii inchisi, UN CER de noapte, spre Rasarit, si pe BOLTA CEREASCA, a aparut , O LUMINA, de forma ovala,  alb-galbena, stralucitoare, LUMINA, care sclipeste ,incontinuu.,pulseaza incontinuu!
La stralucirea LUMINII, ovale, pe CERUL noptii,  vad cum, CERUL, din negru intuneric, devine ,albastru transparent.
CERUL, era fara de LUNA si fara de stele.Dar stralucirea LUMINII,  de pe CER, facea ca, BOLTA CEREASCA, sa straluceasca, ca si la o noapte cu LUNA.
Aici, sub CERUL, unde se afla, acea LUMINA stralucitoare si care pulseaza, se deschide ,O POARTA, !SOLDATI  MULTI, imbracati, in haine cachi, (de culoarea ierbii putrede) vin dinspre APUS spre RASARIT,  si se indreapta cu mare repeziciune, spre POARTA deschisa, in CER, sub LUMINAde pe CER..
SOLDATII, au ARMA, la piciorul drept, SI MANA DREAPTA, pe arma. SOLDATII, multi, cu armele la picior, intra in aceasta parte de CER, care era foarte aproape de Pamant, dar au intampinat,, un mic obstacol, ;trebuia sa treaca de un gard, ca din sarma..
Dar, LUMINA, ovala de pe CER, a vazut obstacolul,  si, a luminat gardul si calea soldatilor, si astfel,ei, au putut trece cu usurinta, mai ceva, ca la ei acasa, asa au trecut  .UN GLAS, spune tare asa:

                            "TU , FIARBA , MOMENTUL ORATAOR "!
 (clipa in care, vad cu ochii inchisi,  UN MARE CAMP, ca de lupta, sub CERUL de ziua, si pe CAMP, stateau la cei doi poli opusi,  SOLDATI MULTI, cu arme in maini, care, asteptau doar un semn, ca sa porneasca ,la LUPTA, unii spre altii.).

Dragii mei, imi pare tare rau, ca trebuie sa scriu, aici, despre astfel de VESTI triste, dar...pentru ca, voi ,care cititi, sa nu va indoiti, de cele ce va scriu, trebuie sa aduc si astfel de VESTI, care, din nefericire, se vor implini! ACEST RAZBOI, CARE VA INCEPE, SE VA EXTINDE, CA O MOLIMA,PRINTRE TARILE LUMII .!
Asa cum s-a implinit si cu INUNDATIILE, din tara noastra, din SUD si SUD-VESTUL ROMANIEI !
Cautati pe BLOG, SI VETI VEDEA, DE CAT TIMP, AM SPUS EU, DESPRE INUNDATIILE, CARE FAC RAVAGII ACUM ! AVEM COD,PORTOCALIU SI COD ROSU,PE DUNARE !
                                   Ca intotdeauna, cu dragoste,
                                                                               Maria.

Un comentariu:

  1. Razboiul bate la usa si acest razboi a inceput in primavara lui 2014 ,iar dupa datele care sunt acum se pare ca ia o amploare tot mai mare la nivel global,conform si viziunii ,,ACEST RAZBOI, CARE VA INCEPE, SE VA EXTINDE, CA O MOLIMA,PRINTRE TARILE LUMII .!

    RăspundețiȘtergere