vineri, 4 august 2023

MANTUITORUL IISUS HRISTOS , RASTIGNIT LA FIECARE COLT DE STRADA!

 


3 August 2023, ora 6,44 !

Dragii mei, 

Astazi dimineata, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi arata un hol lung inspre Apus, un hol lung si ingust si foarte intunecat.
Asa precum se perinda imaginile pe un ecran tv, tot la fel, o forta nevazuta strabate holul intunecat si ingust, iar la capatul holului inspre Apus se vede o lumina si un Cer albastru stralucitor.La capatul acestui hol ca un tunel, se intampla ceva tare dureros.
O mare Cruce din lemn, era asezata ca la un capat de linie,ca o bariera la verticala.
Pe aceasta Sfanta Cruce ce semnala ca holul intunecat s-a sfarsit, statea rastignit in carne si oase,scumpul nostru Mantuitor Iisus Hristos.
La doar cativa centimetri in spatele Mantuitorului vedeam o apa albastra si stralucitoare care facea valuri divine, foarte frumoase, Auzeam cum valurile se spargeau la mal, cum apa facea zgomot precum un Râu curgator de munte.Era divin de frumos in spatele Sfintei Cruci pe care era rastignit Mantuitorul.
Insa,era infinit de trist si de dureros suferinta de pe Chipul Mantuitorului Prea iubit.
Siroaie de sange Ii curgeau pe Chipul Său dumnezeiesc,dar si din cuiele care  L-au pironit pe Cruce.
Si totusi,dupa Jertfirea Mantuitorului nostru pe Sfanta Cruce, in spatele Său totul era Lumina, totul era Viata si Izvor de Apa Vie.
Dragilor, Mantuitorul si-a dat Viata Sa pe Sfanta Cruce, lasandu-se rastignit de cei care-L urau si-L batjocoreau.
Mantuitorul putea sa se salveze doar cu puterea gandului, dar nu a facut-o,deoarece, trebuia ca sa se implineasca Scripturile, nu a facut-o pentru ca noi toti sa ne mantuim.
Asadar dragii mei, sa cadem si noi in genunchi langa Sfanta Cruce imbracata in Sangele Prea Sfant si Prea Curat al Fiului Lui Dumnezeu, si sa cerem iertare pentru pacatele noastre si mantuire sufletului nostru.
Sa-L rugam ca sa ne intareasca in Credinta si-n iubire fata de Aproapele, sa-I multumim cu inima si cu sufletul pentru fiecare gura de aer curat pe care-l respiram, sa -I multumim ca suntem in viata si ca ne bucuram de cei dragi noua.
Sa cadem in genunchi si sa cerem iertare si Maicutei Domnului pentru toate cate am gresit ,si sa-I multumim ca ne acopera pe toti cu Aripile Sale infinite,cu iubirea si cu dragostea Sa.
Si tot cu dragoste, pentru voi toti dragilor, Maria.




2 comentarii:

  1. Eu as spune ca e un semn ca la marginea marii Negre se vor intimpla lucruri , posibil razboi la Ucrainieni dar…
    Mai era un mesaj cu Constanta sub darimaturi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Slavă lui Dumnezeu întru cei de sus pe Pământ pace întru oameni bunăvoire 🙏
    Pace și liniște sufletească sa ne de-a Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏

    RăspundețiȘtergere