miercuri, 9 august 2023

GLAS DIN CER PENTRU SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA CARE FACE PARTE DIN CEATA MANTUITORULUI HRISTOS !


                                                               Dragii mei,

În această noapte, in timp ce mă rugam dragilor, desi eram cu ochii in monitor, văd dragii mei  spre Vest, vad munti mai mici înverziti, precum si o Sfântă Mănăstire. 


                                 
Dragii mei, în jurul Mănăstirii, dinspre răsărit si dinspre apus, pe aleiele dimprejur, stăteau la rând multime de credinciosi.
Numai că , oamenii nu stăteau în mod haotic la rând ca să ajungă la un Mormânt anume de acolo.
Asa cum eu vedeam de sus, de deasupra acestor oameni care veneau si dintr-o parte si din alta ,veneau in mod ordonat si frumos , si formau un : n ,iar la mijlocul lor era Sfantul Mormânt.
O  MARE  MINUNE se petrecea acolo.                       
La mijlocul celor două mari şiruri de multime de credinciosi, se afla Mormântul Sfânt, al unui Sfânt Părinte.
MORMÂNTUL  SFÂNTULUI  PĂRINTE unea multimile de oameni dinspre răsarit cu multimile de oameni dinspre apus,iar
MORMÂNTUL, era in mijlocul celor doi de " n".

Un glas din Cerul Sfânt spune :

                 "Multimile de oameni nu mai contenesc ca să vină să se închine la Mormântul SFÂNTULUI PĂRINTE  ARSENIE  BOCA!
Sfântul  Mormânt este plin de credinciosii veniti din toate colturile lumii.
Sfântul Părinte Arsenie Boca, face parte din Ceata Sfintilor Mântuitorului Hristos!"
Iar eu eram uimita, uluita acolo sus ,deasupra a tot ce vedeam.
 Litera   n ,care era formata din trupurile vii ale credinciosilor, si care reprezenta pe Mântuitorul, stralucea de Lumină, precum stralucea Iisus Hristos la Schimbarea la Faţă.
Glas din Cer, strigă tare :

                       "Doamne  Iisuse Hristoase, Ţi-ai frânt Trupul Tău şi hrănesti tot Pământul !"
În această clipă, văd pentru ultima oară capetele credinciosilor ,peste care era litera n , de un alb orbitor, precum si Sfântul Mormânt al Sfântului Părinte Arsenie Boca peste care stralucea chiar deasupra lui ,un Soare alb si orbitor de stralucitor.
Dragii mei, ceea ce se spune pe toate canalele TV, despre Sfântul Părinte Arsenie Boca, nu sunt vorbe goale. 
Dragilor,mergeti cu toata dragostea la Mormântul său, rugati-va la căpătâiul său, iar Rugaciunea voastra va fi dusă la Mântuitorul nostru Iisus Hristos si după Credinţa fiecaruia, dorinta vi se va implini.

                                 Cu dragoste, Maria. 

10 comentarii:

  1. Nu si daca Dorintele sint dominate de Lacomie si jefuirea celorlalti oameni
    Altfel Va-i de -ei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Iisuse Hristoase fiului Dumnezeu dă-ne credință cit un grăunte de muștar

    J

    RăspundețiȘtergere
  3. Sfinte Părinte Arsenie,îmi cer iertare înaintea Ta,că Tu ne-ai învățat numai lucruri minunate,iar noi cei de astăzi care ne credem foarte deștepți ,dar nu cunoaștem Harul Divin,pe toți sfinții ii batjocorim că au fost vrăjitori,nu oameni cu Har de la Dumnezeu.
    Părinte Sfinte Arsenie,mă doare sufletul când aud preoți ortodocși care te vorbesc de rău,și mai zic că ai fost și vrăjitor,nu că te-ai născut cu Har,și Maica Domnului tea ocrotit zi și noapte.Parinte Sfinte Arsenie,daca multi Românii se vor nchina la mormântul Tău,toți primesc ajutor Divin,așa cum am primit și eu cu familia de cate ori am mers la mormântul Tău,dar am întâlnit și persoane din alte țări la mormânt,care au venit să îți multumeasca că te-ai rugat pentru ei si sau vindecat de cancer,ce nu face știință,face sfinții cu putere de la Mântuitorul lumii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne Isuse Cristoase fiul lui Dumnezeu cel Viu miluieste-ma pe mine pacatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Părinte Sfinte Arsenie,eu îți mulțumesc pentru tot Harul care l-am primit la mormântul tău când am fost prima data la mormântul tău ,să îți cerem ajutorul să ne arăți drumul unde sa mergem că sa ne rezolvam problemele care le aveam in familie.Stiu de la mama,că la un sfânt când te rogi sa te ajute trebuie sa postești.Mare mi-a fost minunea când am pus manile pe Sfânta cruce de pe mormântul Tau,să primesc o putere divină care intra în manile mele și în tot corpul și acea putere divină mă ridica în sus ,nu îmi simțeam corpul și nu puteam sa le mai dezlipesc manile de Sfânta cruce a Ta.De cate ori merg la mormântul Tău,vad multe minuni cu mine și multe persoane din toată țara.

    RăspundețiȘtergere
  6. desi sf PARINTE era uneori aspru, crestinii adevarati nu l-au parasit- azi toti il roaga dar iertarea este a MANTUITORULUI- sunt si astazi crestini care vin cu scopuri materiale-EL le da dar pentru acestea vor da socoteala DOMNULUI la judecata

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne-ajutane s!ne ocroteste !Ferestene de rau

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne ajuta Tuturor Slavă ție Doamne Slavă ție

    RăspundețiȘtergere
  9. Sfinte parinte Arsenie mijloceste pentru noi,la maica domnului la care te ai rugat si ti-a dat un povatuitor induhovnicit,ca sa duca ruga noastra la fiul sau si Dumnezeul nostru,la Domnul nostru Isus cristos,ca sa ne ierte pacatele,sa ne daruiasca sanatate,si sa ne oocroteasca de duhul cel rau si de toate uneltirile lui,AMIN

    RăspundețiȘtergere