duminică, 6 august 2023

DUHUL CEL PREA SFANT A REPRINS SFANTA CANDELA DIN CAMERA MEA!

                  


                        .
                                                                     5 August 2023, ora 4,12 !

                                                                          Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori de zi,m-au trezit fâlfâitul puternic a doua Aripi albe si orbitor de stralucitoare.
Auzeam zgomotul Aripilor, si astfel, cu ochii inchisi fiind ,dar treaza,privesc spre locul de unde venea fâlfâitul Aripilor albe imaculate si orbitor de stralucitoare,cum nu exista stralucire in viata noastra lumeasca.
Aripile erau chiar deasupra Sfintei Candele care mai avea flacara cat un fir de nisip, se stingea.
Aripile orbitor de stralucitoare zburau pe loc,deasupra Sfintei Candele.
In clipa cand Aripile au inceput sa taie aerul cu miscarea lor, Sfanta Candela s-a reaprins,a prins viata la suflarea Aripilor Duhului Sfant.
Am ramas uimita,lacrimile-mi curgeau pe obraji, din ochii mei inchisi(asa vad eu Minunile Dumnezeiesti).Sfanta Candela lumina din nou camera , cu lumina sfanta de culoare rosie,prin paharul rosu din sticla.
Dar peste nici 30 de minute,flacara Sfintei Candele iar se micsorase pana aproape de stingere. Si totusi, imi spuneam ca poate nu se va stinge,ca nu mai e mult si se face ziua si o voi reaprinde eu.
In clipa cand doar am gandit aceste cuvinte, cele doua Aripi ale Duhului Sfant au reaparut si au reaprins Sfanta Candela,au marit din nou flacara.
Iarasi am auzit fâlfâitul Aripilor,iarasi am vazut stralucirea lor orbitoare in intunerciul din camera.
Si pentru ca eu sa fiu convinsa ca a fost Puterea Duhului Sfant, la 6, 30, desi Sfanta Candela ardea cu flacara mica,dar ardea, Aripile Duhului Sfant au revenit si au repetat pentr a 3 oara, aceeasi Mare si uimitoare Minune.
Iar de astazi dimineata de la ora 6,30 si pana la aceasta ora din noapte,cand scriu aceasta Mare si uimitoare Minune a Duhului Celui Prea Sfant ,Sfanta Candela arde cu flacara vie si stralucitoare,cu flacara reaprinsa de Duhul Sfant cu ale Sale Aripi orbitor de stralucitoare.
Dragii mei, Minunile se petrec cu fiecare clipa a vietii noastre.Haideti sa ne deschidem inima si ochii sufletului nostru ca sa le primim si sa le vedem cum vin din CERUL IMPARATIEI LUI DUMNEZEU pentru ca noi sa ne indreptam, pentru ca noi sa fim bineplacuti Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului.


Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru ca ne-a daruit Viata si pe cei dragi inimii noastre din viata noastra.
Dragii mei, am fost,sunt si voi fi aici zi si noapte, pentru a impartasi cu voi toti MINUNILE CERESTI care-mi sunt daruite de DUHUL SFANT, pentru,ca si voi sa le cunoasteti si sa va hraniti inima si sufletul cu fiecare MINUNE traita de mine cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant si a Prea Curatei Fecioare Maria,a Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu Carora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
                                                         Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Spionul german Fritz ajuns ilegal primar al Timisoarei avea prima lui actiune pe granita de vest cind cheama la ordin si autoritatile romane pentru monitorizarea granitei iar acum dovedit ca prin banii romanilor din primariei monitoriza in stil de agent strain si parerile politice ale jurnalistilor locali
    Cu aceste antecedente clare nu ar fi nici o mirare ca monitorizarile lui nedemocratice si ilegale antiRomanedti sa stea si la cauza neprimirii Romaniei in spatiul Scengen si singura solutie de revenire la lege sa fie Referendumul declansat de timisoreni pentru demiterra lui avind si precedentul ca voia demolarea statuii lui Eminescu din Renumitul parc al Timisoarei ajuns sub el o paragina de parc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Albania se plinge ca din cauza cresterii nivelului marii litoralul pierde anual un rind de sezlonguri de pe mal iar numarul pestilor din laguna scad din acelasi motiv crescind numarul crabilor invadatori din mare -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Razboi in noaptea asta intre drone maritime ucrainiene ce ataca porturile rusesti la Marea Neagra
      si rachete rusesti Kinjal care ataca furibund toate orasele Ucrainei in frunte cu Kievul-craciun.

      Ștergere
  3. Cit despre mesajul paginii eu i-l vad si simbolic de intarire a credintei si sperantei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce și-ar putea dori un om doamna Maria aici pe acest pământ atât de derutat în viața pe care o trăim?
    Sunteți un om al lui Dumnezeu și Maicuta Domnului cu un mare dar de la Dumnezeu 🙏
    Îmi imaginez ce trăiți doamna Maria și chiar mă minunez și curg lacrimile numai când citesc ce spuneți,dar să trăiești asemenea minuni,cum le trăiți dv.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa va binecuvinteze și pe noi pe toți 🙏

    RăspundețiȘtergere