joi, 3 august 2023

MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IISUS IN BRATE,STRALUCEAU CA UN SOARE ALB SI ORBITOR !

                                                  2 August 2023, ora 19,19 !

                                                                 Dragii mei,

.
In aceasta seara, in timp ce ma rugam la  Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului , vad cum coboara din Cerul Sfant,un Cer senin de ziua, coboara lin INSUSI MAICA LUI DUMNEZEU cu Pruncul Iisus in bratele Sale.
Maica Domnului avea vesminte albe ca lumina, era foarte tanara si divin de frumoasa.
In bratele Sale,ca intr-un cuibar tine cu dumnezeiasca grija,pe Pruncusorul Iisus Hristos, imbracat in hainute de lumina si mai albe si mai orbitoare ca stralucire.
Din bratele Maicii, din pruncutul Iisus Hristos din bratele Sale Sfinte,ieseau incontinuu raze albe de Soare, raze orbitor de stralucitoare.
Priveam la MAICUTA DOMNULUI cu Soarele Iisus Hristos in bratele Sale,de la circa 3 -4 metri inaltime de scaunul in care stateam eu.
Totul, absolut totul,era cuprins ca intr-un cerc de Lumina aurie orbitor de stralucitoare.
In acest Cer auriu, era cuprinsa MAICA DOMNULUI in vesminte albe(bust) si Pruncutul Prea Sfant in bratele Sale ,ca intr-un cuibar din care ieseau raze albe, orbitor de stralucitoare.
Din pricina razelor albe care izvorau incontinuu din Trupsorul Pruncului,parea ca MAICA LUI DUMNEZEU tine la pieptul Său, un SOARE alb si orbitor de stralucitor, un Soare din care izvorau necontenit raze albe si dense,raze orbitor de stralucitoare.
Aud glasul  divin al Prea Curatei Fecioare Maria,care ,asa cu Soarele Iisus Hristos  in bratele Sale, ne graieste tuturor asa:
"Sa va iubiti unii pe altii, asa cum Eu si Fiul Meu va iubim pe voi!"
Dragii mei, o adevarata alta si Mare Minune am trait astazi.
Aceasta, pe care tocmai v-am relatat-o intocmai precum mi s-a aratat.
Sa cadem si noi in genunchi la picioarele Tronului Imparatesc si la picioarele Maicii Sfinte,sa cerem iertare pentru gresalele noastre pe care le-am facut cu voie sau fara de voie, sa ne caim pentru ele si sa-ncercam ca sa fim mai buni,mai iubitori si sa ne iubim in inima si sufletul nostru,pana si pe cei mai aprigi dusmani ai nostri.



Noi sa-i iertam pe toti,iar Bunul Dumnezeu ca un Iubitor si milostiv ce ne este tuturor,ii va ierta.
Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. nu ne iubim d-na Maria-porunca este pentru cei care se leapada de sine , fara remuscari , regrete - sunt ANONIM 5 si cand am intrat pe blog v-am povestit de pustnicul GHEORGHE de la Chiriteni Neamt-asa un om cu suflet de prunc nu am mai vazut- ERA RUPT DE REALITATE -cum spunem se ruga cu mainile ridicate CATE 8 ORE - nimeni nu a incercat sa-l intrebe ce vede si simte- el este la cer dar inhumat la manastirea Bisericani- sa aveti sanatate toti si pace in suflet , ca in lume ce traim e greu

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveți dreptate anonim3aug.23:29
    Așa este ,noi suntem cuprinși într-o avalanșă de răutăți,aceste răutăți care nu se mai termină.
    Cu cât stam mai in singurătate a noastră cu atât ne apropiem mai mult de Dumnezeu.
    Adevărat este o vorbă:
    Privește lumea iubește -o dar depărtează te de ea..
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt ANONIM 5 -RECTIFIC despre pustnicul GHEORGHE de la Chiriteni Neamt -este inhumat l M-tirea Bistrita NEAMT

    RăspundețiȘtergere