miercuri, 9 august 2023

SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA ÎN GRADINA RAIULUI ŞI TOTODATĂ LA CĂPĂTÂIUL MEU !


                                                Dragii mei,

În această noapte, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, citind dintr-o Cărticică de Rugaciuni, văd dragii mei ca şi cum aş fi avut încă un ochi la ceafă, văd un câmp verde dumnezeiesc de frumos, sub un Cer senin ,bleu stralucitor.
În mijlocul acestei privelisti dumnezeiesti, stătea în iarba mare până la brâu, Sfântul Părinte ARSENIE BOCA !
 

Era mai tânăr, aşa ca în aceste poze, avea vesminte negre cu dunga rosie la marginea de pe dedesupt.
Asa stând în picioare, în iarba mare si verde ,înaltă până la brâu, SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA privea spre mine si spre noi toti. 
Sfântul Părinte Arsenie Boca era viu ,în carne şi oase, desi părea bucuros ,totusi chipul său era tare trist si îngandurat.
Ochii Sfantului Părinte Arsenie Boca se asemănau izbitor de tare, cu ochii Mântuitorului nostru Iisus Hristos. 
Sfântul Părinte Arsenie Boca dragilor, face parte din Ceata Domnului nostru Iisus  Hristos, chiar daca BISERICA  ORTODOXĂ ROMÂNĂ încă nu l-au facut Sfânt printre Sfintii din Calendar.
Sunt sigură dragii mei, că aparitia Sfantului Părinte ARSENIE  BOCA  la căpătâiul meu cu tot cu Gradina Raiului, are o însemnătate deosebita, pentru toti românii. Cred ca astfel, a voit ca sa ne prevină de ceva ce va urma. 
Si era singur în Gradina Raiului, acoperit fiind până dincolo de brâu de iarba verde si foarte înaltă. 
Sfântul Părinte Arsenie Boca era usor înclinat de spate pe partea dreapta, ca atunci când, parca vrei sa cosesesti iarba .
Sa îl chemăm dragii mei  pe Sfântul PĂRINTE ARSENIE BOCA în ajutorul nostru , căci cu adevărat ne este noua grabnic ajutător si mijlocitor la Domnul nostru Iisus Hristos si la Maica Domnului, pururea Prea Curata Fecioara Maria, Cărora Li se cuvine toata cinstea, slava si închinarea, AMIN !
                                        Cu dragoste,ca intotdeauna,Maria. 

6 comentarii:

  1. Ar putea fi Cernerea-vremea cositului si a rinduelii , alegerea binelui de rau sau mai clar invers-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNE AJUTA SI NE PAZESTE COPIII SI NEPOTIIAPARA DE CEL RAU AMIN !

    RăspundețiȘtergere
  3. Arsenie Boca nu e deocamdata canonizat pt ca prin el venise porunca de la Iisus sa nu fie inca pina nu o va cere personal Dumnezeu insusi prin adresare catre BOR la judecata.
    Desigur un tilc motiv exista in asta si vizeaza viitoarea credinta a scrisilor macar din BO.
    Intre timp dosarul de canonizare la Comisia de canonizare a fost finalizat de ceva anica faza birocratica incit a mai ramas doar dovada deshumarii moastelor si sici de fapt exista 2 trupuri cu care a trait succesiv inviat miraculos.
    El a vbca si Enoh de reincarnare si de alte grele dar utile adevaruri pt viitor insa chiar daca ele azi duc la scindarea doctrinara pe atunci oricum scindarea va fi inevitabila din alte puncte de vedere ..cu diferenta ca de data asta viitorul si fostul Mare Sinod spre deosebire de Sinedriul din vremea lui Iisus vor fi de partea adevarului calauzite de Iisus si Duhul Sfint.
    Arsenie Boca are doua trepte de sfintenie din cele 7 principale lucru care ii permitea sa faca lucrari in privinta elementelor pamant si apa fiind un profet cu daruri de cunoastere medii deci fara a sti chiar toate ca Iisus si marii sfinti cu 6 sau 7 trepte.
    Cele doua trepte de desavirsire le.a primit cu putina vreme inainte de prima sa moarte cea din 89.
    Ulterior a trait la Sambata de Sus la manastire de unde cei din anii 90 au marturisit si o mai pot face la fel ca si destui pelerini pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfântul Părinte Arsenie Boca cunoștea tot, dar nu avea voie să spuna, deoarece lumea nu era suficient de "pregatita" pentru a înțelege.Sfantul Părinte pe atunci se teleporta, iar oamenii nu înțelegeau. Putea face si alte lucruri deosebite ....O zi buna!...Cu respect!

      Ștergere
    2. Doamne ajuta frumoase cuvinte si intelepte ,Sa fiti binecuvantat !

      Ștergere
  4. oricate minuni a savarsit sf PARINTE ARSENIE BOCA, NIL DOROBANTU etc. BOR nu stiu ce asteapta - probabil sa treaca sute de ani , daca vom trai toti pe pamant-acesti sfinti cred ca aveau adevarul DUHULUI SFANT care uneori nu place-vom trai si vom vedea - DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI sa ne apere de cel viclean

    RăspundețiȘtergere