marți, 8 august 2023

BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI NE VOR DUCE IN RAI !

 

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata ,ma trezeste un glas care spune asa:

                    "Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne va duce pe toti in Rai, ca sa ne plangem nedreptatile noastre."
                    Imagine similară                            Imagini pentru DUMNEZEU IMAGINI.
Da fratilor, multe nedreptati ni se fac in aceasta viata.
Dar de vom avea Credinta si Iubire faţă de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,iubire faţă de Aproapele nostru, cu siguranta Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne va asculta durerea noastra,Rugaciunea noastra si ne va duce in Rai.
Sa ne rugam pentru aceasta dragilor, si niciodata sa nu deznadajduim !
                                Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Ucraina spune ca foloseste drone mari care pot ridica 180 kg pentru transportul ranitilor cei circa 17000 pina acum.
    Noaptea trecuta rusii au lovit cu doua rachete la 45 minute un bloc si hotel folosit de militarii ucrainieni intr-un oras controlat de ucrainieni la 50km de linia frontului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    Doamne ajuta la toată lumea 🙏
    Îmi aduc aminte de părintele Cleopa când spunea:
    Mancavar raiul sa va mănânce 🙏
    Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Luna Lunii

    Intii Rusii trimit Racheta Luna 25 care se va invirti 5 zile in jurul luni
    Apoi in 23 august chiar de ziua pactului ruso -german Ribbentrop-Molotov transformat de cei doi in al doillea Razboi Mondial prin invadarea de ei planuita a Poloniei.
    La aniversarea de anul asta a evenimentului Chinezi vor sa coboare o racheta sa ia sol de pe polul Lunii
    si asteapta linistiti inceperea celui de al Treilea Razboi Mondial si eliberarea caii lor a Calatetului Galben din Biblie spre Africa,si Balcani in Europa si in primul rind in Siberia si Dominatia economica Mondiala in ciuda Ambitiilor ideilogiei evreilor ce se vedeau si vad Mai superiori si ambitiosi decit nazistii.
    Asa ca daca avea si Iohannis un copil nu mai purta- Geaca Rosie- ci precis in viitor se dadea conform traditiei sasesti ka-chi-nez
    ca tot a votat el pentru ca sistemul 5G al unei companii chinezesti sa se dezvolte si in Romania
    Si sa nu uitam si ca luna asta sint nu numai doua Superputeri ci si doua Super Luni , prima in 1 august cind a dat multe insomnii oamenilor sensibili pe Pamint si doua cutremure in oltenia si Vrancea de 4,2 si a doua SuperLuna in 30 august cu distanta minima a Lunii pe eliptica ei traectorie in Jurul Pamintului insotita de noi insomni si cutremure usoare.

    Fenomen astronomic Lunar ce se va mai repeta doar peste 19 ani tot cu doua Super-Luni in aceleasi zile ale lunii august 2042 cind vom fi si in plina Epoca mondiala a calaretului Galben economic al Chinei si
    cind americanii spera sa inceapa colonizarea planetei Marte pentru care acum la Nasa antreneaza un an in izolare pe Pamint doi barbati si doua femei din care una Selaru dupa nume ar fi romanca de origine din Romania sau din R Moldova-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa nu ne plangem de nedreptatile celor din jur, ci de pacatele noastre si a neamului- mucenicii cei multi au indurat nedreptati strigatoare la cer si au fost decapitati- inca sa nu ne plangem -iar raiul e departe

    RăspundețiȘtergere