vineri, 18 august 2023

MAREA MINUNE DIN SFANTA TROITA A MAICII DOMNULUI - POTIRUL NESECAT!

 


17 August 2023, ora 21,17 !

Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, 
in curtea casei fiind, vad cum dispare tot ce inseamna obstacol si astfel, desi citeam din Carticica sfanta, vad de parca as fi avut ochi peste tot in jurul meu, vad un Cer de noapte albastra si Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu - Potirul Nesecat.

.
Deasupra Sfintei Troite, in partea stanga, O vad pe Maicuta Domnului in toata stralucirea Sa divina si cu un trandafir rosu in Mainile Sale Prea Sfinte si Prea Curate.

.

Maica Domnului era imbracata in vesminte argintii catifelate si stralucitoare foarte,iar la pieptul Său ,tinea cu ambele maini ,un trandafir rosu.
In urmatoarea clipa, vad Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu-Potirul Nesecat, sub Cerul de noapte albastra. Sfanta Cruce de pe aoperisul Sfintei Troite stralucea de luminile aurii, la fel si interiorul Sfintei Troite stralucea de luminile care ard zi si noapte.
Intr-o clipa ,ceva uimitor se intampla.
O parte din Luminile aurii de pe Sfanta Cruce ,au coborât in mod miraculos, au coborât sprea dreapta Sfintei Cruci ,dar au ramas pe acoperis,la baza Sfintei Cruci.
Luminile aurii care au coborat de pe Sfanta Cruce,au luat Chip de Porumbel auriu si orbitor de stralucitor, Porumbel ce tinea in ciocul Său, chiar Sfanta Cruce de pe Sfanta Troita.

.
Porumbelul care luase fiinta din luminile de pe Sfanta Cruce, avea aripile Sale intinse lateral ,iar cu ciocul Său auriu a prins Sfanta Cruce de pe acoperis, chiar de jos,de la baza.Acum Sfanta Cruce de pe acoperisul Sfintei Troite,era tinuta de la baza chiar de Duhul Cel Prea Sfant.
Căci Duhul Cel Prea Sfant era Porumbelul auriu si orbitor de stralucitor ,Porumbel care luase fiinta din luminile de pe Sfanta Cruce ,lumini care ard zi si noapte.
Sfanta a Maicii Lui Dumnezeu - Potirul Nesecat, stralucea acum de Lumina Duhului Sfant.
Dragii mei, iata inca o Mare si uimitoare Minune ce se petrece la Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu- Potirul Nesecat din Tecuci.
Aceasta Sfanta si dumnezeiasca Troita, a fost ridicata la dorinta si din Porunca Maicii Lui Dumnezeu.
Din porunca divina a fost ridicata si exact la locul dorit de MAICA DOMNULUI. Iar dupa cum vedem cu totii dragilor, Minunile se tin lant la Sfanta Troita si tot ce are legatura cu Sfanta Troita.
Dragii mei, sa credem in Puterea si-n Graiul Duhului Sfant,sa credem in Maicuta Domnului cu Sfintii Săi, si nu in ultimul rand,sa credem in Minunile dumezeiesti care se petrec la Sfanta Troita a Maicii Domnului -Potirul Nesecat ,din Tecuci,judetul Galati.
La aceasta Sfanta Troita ,au loc Minuni zi de zi si noapte de noapte.Totul e sa le vedem cu ochii sufletului si sa credem in aceste Minuni ale Prea Sfintei Treimi si ale Maicii Lui Dumnezeu.Sa credem cu toata fiinta noastra, cu tot sufletul nostru si sa multumim pentru fiecare zi pe care o traim alaturi de cei dragi, pentru fiecare rasarit de soare de care ne bucuram inima si sufletul.
Cu dragoste,Maria.
P.S.
Dragilor, avem cele 5 volume de Carti ale Adevarului Duhului Sfant.
Le puteti comandaa la nr.de tel. 0747226236 !


.

7 comentarii:

  1. Savu fost ofiter de contrainformatii si parlamentar PSD ist acuza tentativa de omor asupra sa la ora 23 pe o autostrada intre o autocisterna si un autoturism spre Moara Vlasiei
    El a depus si plingere oficiala pentru tentativa de omor, el lega actiunea de clinciurile cu Pandele, eu m-as gindi la actiune gen Mosad ,dar evreul Chireac spune de Putin .
    Acum o zi un bulgar om de afaceri si fost ofiter de informatii a fost impuscat mortal in Bulgaria de fata cu trei garzi de corp-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cât costă transportul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15 lei prin posta si 25 prin curier, dar saptamina in curs ca finantele cu Anaful raspopitului Bolos urca mereu costurile-craciun.

      Ștergere
    2. Era sa uit era vorba de ultimile doua carti ca la mai multe creste greutatea diferit si costul transportului-craciun.

      Ștergere
  3. Doamne ajuta -ne și ne mântuiește sufletele noastre cu sănătate și pace în suflet

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt ANONIM 5 si cred ca aveti viziuni d-na Maria despre troita - eu va spun un caz real al unei crestine care a stat in rugaciune = veghere de noapte la troita de la COSLOGENI, din care curge mir-femeia avea ulcer gastric cu melena propusa pt operatie ,a luat din mir-dupa ce a venit acasa , a mers la control si ecografie si MINUNE-nu mai avea ulceratie-a repetat cu RMN si acelasi rezultat-asadar credinta ei a vindecat-o, sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere