marți, 8 august 2023

ROMÂNIE ,ROMÂNIE , CÂT ESTI DE FRUMOASA ! ROMANIA ESTE A DUHULUI SFANT!


Imagini pentru romania imagini
              "ROMÂNIE,ROMÂNIE, 

           CÂT ESTI  DE FRUMOASA !"

                                Dragii mei, 

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas care, spunea asa :

     "Românie,Românie,cât esti de frumoasa !
       Romania este Tara Duhului Sfant!
       Romania este Adevarul Duhului Sfant si Gradina Maicii Lui Dumnezeu!
Romania va fi al Doilea Nou Ierusalim!
    Românie,Românie,cât esti de frumoasa !"

După care, glasul dispare.
                         Imagini pentru HARTA ROMANIEI        .

Cu adevarat dragilor, Romania este o Tara frumoasa si binecuvantata de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului.
Nu este o alta Tara in Lumea intreaga, atat de frumoasa si ocrotita de Divinitate,precum este România zilelor noastre.


      Imagine similară       Imagini pentru romania imagini   .
România fratilor, va fi si mai frumoasa atunci cand, MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS va veni in NOUL Său IERUSALIM ,numit Romania Duhului sfant.

Imagini pentru romania imaginiImagini pentru romania imagini.
Romania dragii mei, va deveni al Doilea Nou Ierusalim ,si astfel, va fi incununata atat in Cer cat si pe Pămant, de PREA SFANTA TREIME si de MAICA PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
.
ROMANIA este deja Gradina Maicii Domnului dragii mei, iar CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI care s-a ridicat in Tara noastra sfanta si aleasa,isi are rolul ei pentru atunci cand, IISUS HRISTOS va veni pe norii Cerului in Noul Său IERUSALIM.

Sa ne bucuram fratilor, pentru ca avem o Romanie frumoasa si binecuvantata,sa ne bucuram si sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare.
Sa fim buni si milostivi, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,si astfel, bucuria ne va fi deplina impreuna cu taria in Credinta noastra ,in Credinta Crestin Ortodoxa ,dar si-n Credinta in care ne-am nascut fiecare.
                                    Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. nimeni nu are voie sa schimbe o iota din biblie-sta scris NICI UN CUVANT NU ESTE VOIE SA SCHIMBE OMUL- DUHUL SFANT DOMNUL DE VIATA FACATORUL etc. la liturghie nu cred ca preotii accepta sa spuneti ce vi se spune- scuze dar crestinii ce spun?!

    RăspundețiȘtergere
  2. da Romania era frumoasa ,cu oameni harnici si ospitalieri-acum vezi ruine peste tot- munca noastra dusa pe apa sambetei de UE si magnatii lumii- ce mai vedem:ploi cu viituri groaznice,grindina,vijelii, cutremure in zona Olteniei ,hrana scumpa si plina de e-uri,crime odioase, violuri,batai ca in jungla ,drogurisi oameni bolnavi si dezorientati-ASTA E FATA SCTUALA A ROMANIEI- DUMNEZEU ARE PLANUL LUI

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumosa bogata, jinduita , Tradata si Praduita ca la
    Pomul Laudat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deocamdata e a strainilor cu duh corporatist....

    RăspundețiȘtergere
  5. Dosarul instrumentat prin procurorilor militari 10 august 2018, incepe prin judecarea militara a 10 jandarmi pentru purtarea abuziva.

    Insa Nimic Nimic
    despre
    Organizarea si Planificarea manifestatiei ca si o
    Tentativa de lovitura de stat vazuta si mai repede la cel cu -Geaca Rosie- politica prin:
    -planuirea manifestatiei cu saptamini inainte sub o cerere a
    Asazisor Nume din Diaspora
    retrasa de acestia cu o saptamina inainte vazind turnura cu amplasarea oficializata a unei masini oficiale cu statie de amplificare in Centrul pietei Victoriei cu protectie a serviciilor de la cel mai inalt nivel rvreiesc Hellvig-Iohannis.
    -scopul Diiversiunii sesizat de Diaspora prin retragerea cu o saptamina inainte a cererii de organizatori,
    Atins doar partial prin slabirea Guvernului si in final mai tirziu instaurarea Guvernului Marionetelor externe Useristo-sexomarxiste inainte de alegeri din scenariul
    -cu Emotie- dupa exprimatea evreului Iohannis ce se da Neamt, pregatit din care facea parte in prima etapa si
    -Incendiul de la Colectiv Planificat in stil Nazist dupa
    Lectia incendiului Reichstag
    , cu scopul si atins anterior tot partial de demisie a Guvernului Ponta Psd-istul
    In timp ce continua migratia din propria-??? Tara a romanilor cu echivalentul Anual a populatiei a doua orase municipii in timp ce Casta conducatoare Evreiasca aduce ministri de import din Israel gen Ilan sau Agoston cel ce voia linga Sighisoara parcul Dracula sub pretextul caruia aexcrocat bani de la multi Romani.
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marea Victorie Iohannista contra Romaniei

      In trei ani si jumatate dupa demiterea Fortata a lui Dancila, Romania s-a imprumutat cu tot atitia bani cit in cei 30 de ani de dinainte-craciun.

      Ștergere
  6. Slavă lui Dumnezeu întru cei de sus pe Pământ pace întru oameni bunăvoire 🙏🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți

    RăspundețiȘtergere
  7. 8 august 1879
    Un grup de politicieni Romani
    au proclamat
    Republica de la Ploiesti
    -craciun,

    RăspundețiȘtergere
  8. Republica de la Ploiesti din 8 august 1879 a fost prima revolta contra regelui evreu german Carol I ,
    a doua fiind Rascoala din 1907 a taranilor si tirgovetilor de la oras contra rapacitatii arendasilor Evrei
    Cind Regele Carol I impreuna cu PNL Evreiesc in frunte cu Bratianu care si el avea o radacina de evreu ,au ordonat si omorit circa 11000 de tarani romani numar exact necunoscut din cauza ca regele evreu a distrus intentionat toate dosarele preluate in acest scop de la guvern-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buzoianul premier Maghilorman inteligent si Patriot care a avut rol major in cele doua uniri de la 1859 si 1918 e cel care cerind dosarele de la rege a celor omoriti de evreime in 1907 a dovedit distrugerea lor de catre regele evreu Carol I
      Motiv pentru care regele l-a demis
      Tot Maghilorman a salvat Romania si pe regele Ferdinand cu pacea de la Buftea nesemnata de Ferdinand transformind sacrificiul de la Marasesti in victoria Romaniei Mari-craciun.

      Ștergere
    2. La sacrificiul fauririi Romaniei Mari au participat multi patrioti Ollteni din care se Remarca de departe Ecaterina Teodoroiu si fratele ei , ea fiind cea in memoria careia s-a tras o bacnota rara cea de 20 de lei care trebue colectata ca si cea de 500 de lei cu Mihai Eminescu considerat cel mai mare Roman,
      Bancnote care vor disparea din circuitul economic dupa trecerea la Euro dar vor ramine cele mai cautate de romani pentru valoarea lor numismatica si Istoria pe care evreimea vrea sa ne-o stearga din scoli si memoria constintei romanesti-craciun.

      Ștergere
  9. Toate bursele europene in scadere inclusiv in Romania semn de incertitudine, recesiune cind statele prin modificari fiscale baga mina mai adinc in buzunarele agentilor economici si ale populatiei prin conditii de inflatie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Italia da lovitura bancilor luind impozit 40 procente din profitul crescut pe motiv ca nu au compensat pe cei cu economi in banci-craciun.

      Ștergere
  10. Valul de furtuni in Europa va continua inclusiv canicula. Vor fi si alte incendii - craciunu

    RăspundețiȘtergere
  11. Peiu-
    Romania cu Romgazul putea exploata zacamintul mai de suprafata zacamintului Neptun Deep de la marea Neagra cu 9 miliarde de Euro mai ieftin fara a avea nevoie de Omv ca acum cind OMV ufla cu aceiasi suma obligind Romgaz la plata suplimentata si umflata de OMV artificial cu cele 9 miliarde Eurounui stat austriac ostil politici Uniunii Europene -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. da ROMANIA e frumoasa dar IISUS DOMNUL doreste credinta, cuvinte si fapte-legile lui cine le asculta si le pune in practica?!

    RăspundețiȘtergere
  13. vorbim de ROMANIA al doilea IERUSALIM-dar nu vedem si nu ne intereseaza faptele abominabile ale semenilor, mai ales a copiilor de bogatasi care stau pe tik-tok cu imagini greu de privit- suntem anihilati de persoane fara constiinta- ce sa mai spunem de credinta!!!

    RăspundețiȘtergere