miercuri, 9 august 2023

SEMNE DUMNEZEIESTI? MANTUITORUL IISUS HRISTOS ÎN MIJLOCUL A TREI CURCUBEIE !


                                                Dragii mei, 

În această dimineaţă ,mă trezeste un glas care spune ceva uimitor si-mi arată ceva uluitor. 
Glasul spune asa :

                   "Vreţi  semne Dumnezeiesti ?
                    Uite semne Dumnezeiesti :
                    Trei Curcubeie!
                    Trei  Curcubeie, iar în mijlocul  lor , Mântuitorul  Iisus Hristos !
            Acestea sunt semne Dumnezeiesti !" 
Şi vedeam dragilor înspre Apus, Trei Curcubeie care se întindeau spre Răsărit.

În faţa acestor Trei Curcubeie, jos pe Pământ, stătea Iisus  Hristos în vesminte albe stralucitoare si cu Mâinile Sale ridicate spre Cer,privind spre Răsărit.
Dragii mei, si pentru faptul că ne trezim a doua zi, trebuie sa-I multumim Domnului si Maicii Domnului pentru faptul că ne-a dat viaţă ,pentru ca ne ocroteste si ne păzeste. 
Sa multumim pentru faptul ca-i avem pe cei dragi langa noi, pentru faptul ca avem parte de bucurie si de fericire sufleteasca.
Sa multumim pentru fiecare gura de aer si pentru fiecare rasarit de soare.Pentru toate sa aducem multumire,slava si inchinare.
Slavă Ţie Doamne, Slavă Ţie ! Amin ! 
                                       Cu dragoste ,Maria. 

6 comentarii:

  1. Papa Francisc atrage atentia asupra IA-inteligentei Artificiale folosite nechibzuit si discriminator fata de cei multi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mircea Cosea -Romania nu are nevoie de politicienici cu studii medii care ne aduc in criza ci de o comisie de specialisti in toate domeniile care inteleg situatia tehnica in fiecare domeniu pentru ca intram in situatia europeana dificila in care trebuie ajutat mediul economic si de afaceri cu studiu de impact asupra masurilor nu amatorismul actual-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poporul Român nu are nevoie de politicieni fie ei cu și fără carte,dar nici unul nu îl au pe Dumnezeu,și poporul Român este condus de Divinitate că este Gradina Maicii Domnului și cei aleși de Divinitate vor veni să conducă Romania și întreaga lume,după marea revoluție.

      Ștergere
  3. Si Franta nu numai Italia ,pune impozite bancilor pe diferenta intre dobinzile mari ale bancilor si cele pe dobinzile pe banii cetatenilor pentru ajutorarea oamenilor celor cu credite si situatii critice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. 1600 buzoieni refuza cardurile de sanatate pentru adeverinte de sanatate.
    Ghici de ce??
    666
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tribunalul italian refuza azilul lui Vilcov cel cu tablourile in cimitir condamnat la 6 ani pentru coruptie va receni in tata fostul sot a vicepresedintei din partidul lui Guse , cea cu gura mare-craciun.

    RăspundețiȘtergere