miercuri, 9 august 2023

CANICULA VA DISPAREA ! VOR FI ZILE FRUMOASE SI CALDE ,DAR SI PLOI SI VIJELII ! IISUS HRISTOS SI MAICA DOMNULUI IN INIMA ROMANIEI SFINTE !

                                                      9 August 2023, ora 6,44 !


                                                            Dragii mei,


In aceasta dimineata, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi aduce foarte aproape pe MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS rastignit pe Crucea Sfanta, avand pe umarul Sau drept o pamblica ce reprezenta Tricolorul romanesc, Tricolorul Romaniei Adevarului Duhului Sfant.

Apoi, tot foarte aproape de pamant, O vad pe Maicuta Domnului cu Pruncutul Iisus pe bratul sau stang,in mijlocul Hartii Romaniei.

Si in jurul Trupsorului Prea Sfant, pamblica cu Tricolorul Romaniei Îl inconjura pe Mantuitorul, pe Soarele din bratele Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.

Dupa care dragilor, mi se arata inspre Est, Sud-Est cum ploua torential, cum vijeliile erau prezente, dupa care, Soarele a rasarit pe Cerul sfant.

Totul era curat, totul era verde si frumos.

Era un Soare binefacator si nicidecum un Soare arzator, un Soare care sa arda natura, care s-o parjoleasca.

Era Soarele trimis de Soarele Dreptatii, de Mantuitorul Iisus Hristos, de Pruncul din bratele Prea Curatei Fecioare Maria.

Asadar dragilor, daca va doriti sa mergeti inca la Mare, puteti merge prinzand zilele in care Soarele divin va mai incalzi apa si pe noi deopotriva.
Vedem cu totii dragilor, ca in Romania noastra, in Romania Adevarului Duhului Sfant, nu am suferit anul acesta de Canicula!
Da, nu am suferit ca in alti ani.
A plouat mereu si a fost minunat,au fost zile toride ,dupa care, au venit ploi si vijelii.
Afost divin de frumos ssi este divin de frumos.
Dumnezeu stie cand si ce sa ne dea la timp.
Noi trebuie sa fim recunascatori si sa multuimim pentru toate si pentru cele bune si pentru cele mai putin bune.



Sa privim in jurul nostru, sa privim si sa ne intristam foarte, cand vedem ca in alte Tari ard padurile, mor oamenii din pricina caniculei si a focului care parjoleste si case si paduri, si ia si vieti omenesti.
Asa cum am spus mereu si o spun si acum cu toata fiinta mea, Romania si poporul român a fost si este ocrotita de Prea Sfanta Treime, de Maica Domnului cu Sfintii Săi.
Sa nu ne mai plangem atunci cand ,apare un pic Soarele si sa strigam canicula!
Canicula inseamna dezastrul care se intampla in tarile invecinate.
Sa cadem in genunchi si sa cerem iertare ca suntem intotdeauna nemultumitori , si pentru faptul ca, niciodata nu ne convine nimic.
Suntem inca in Sfantul Post al Adormirii Maicii Domnului, deci, se cuvine sa aducem lauda ,slava si inchinare Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu, sa fim buni si milostivi,sa fim tari in Credinta si-n Adevar, si numai asa ne vom putea mantui sufletul.
Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Da dupa Sfinta Maria se mai racoreste si vijeliile se reduc, vremea e mai ponderata

    Nu insa si Vremurile

    Razboiul la Ucraina e in toi, pofta de teritorii roditoare e mare iar ajutorul occidental pare a slabii si pare a avea legatura si cu pofta evreului Frank Timis pentru paminturile aurifere ale maramuresenilor si complexul evreiesc construit de evrei mondiali ilegal fara autorizatii de constructie si inaugurat de cei Newyorkezi americani la Sighetul Marmatiei in spatele lor ascunzindu-se tot banii Diavolilor Soros.
    Marea gresala a conducerii Ucrainei ca nu a fost de la inceput pregatita si nu a crezut in informatiile negre ale spionului lor care le-a dat si data invaziei omorindu-l si nu i-au crezut nici pe americani iar norii razboiului se apropie si de RMoldova putind a se intinde cu intermitente zeci de ani

    Bulgaria a anuntat ca au o noua corveta pe mare in timp ce cele romanesti aminate de 7 ani si comanda licitata acum refuzata se pare a se indrepta tot spre Damen care initial a pierdut procesele si e si mare investitor la santierele Galati si Mangalia ultima unde a avut o neintelegere cu statul Roman care a intirziiat si din cauza problemelor financiare si gaurii mari la bugetul guvernului ar putea fi si o cheltuiala mai redusa care sa duca la incadrarea in Pnrr,
    O sa vedem la sfirsitul anului cind se numara bobocii… sau paguba guvernarii Castei Evreiesti iohanniste despre care Ciolacu spunea ca nu vrea sa priveasca in spate la cauze si cei vinovati
    Dar s-ar putea sa fie
    Obligat-oriu un bilant politic si financiar si reforme dure cu cheltuelile la statul ingrasat obed pe economia slaba si condusa gresit dupa profesorul Economist Mircea Cosea dar si alti economisti nemultumiti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cinci politisti francezi arestati pentru ca au omorit un francez in timpul protestelor dar care nici nu participase la manifestatie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Plaja din Malorca inchisa din cauza bacteriilor date de canicula si poluare

    In curind marea Neagra va deveni si ea prima mare moarta cu legatura oceanica datorita poluarii si Razboiului actual rusesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Meteo anunta noaptea 2 grade la munte la 2000 metri atitudine dar vreme calda in incalzire moderata peste doua zile de 23 grade in sud fara influente de perturbare atmosferica ca la ciclonul din Slovenia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Noaptea ca hotii
    Atentie tineri ce se casatoresc guvernul hotilor Castei Evreiesti a pus ochii pe banii dar de la nunta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Spuneam eu ca toamna se numara bobocii
    Protest cu mesaje ale tinerilor politistilor si cei de la penitenciare pe portile partidelor pentru vaucere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Noua lege pensionarii cu vechime sub 15 ani o vor pierde pentru o indemnizatie sociala iar Robor la 3 luni la sfirsit de an ar putea trece de 7 procente o data cu ratele taxele si inflatia

    Deci economiile mai sigure in valuta Euro la care inflatia estimata e de 6 procente de trei ori mai mica decit la leu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Preturile carburantilor vor continua sa creasca in toata Europa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Miine la emisiunea Statul Paralel pe Realitatea despre razboiul maramuresenilor pentru cele 17 ooo hectare munti cu paduri si subsol cu metale Rare pe care le vrea nationalizate din nou Evreul Frank Timis virful de lance al lui Soros-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Visul dumneavoastra l as interpreta ca sfarsirea razboiului din est.

    RăspundețiȘtergere
  11. prognozele meteo ne avertizeaza ca va fi canicula si sapt viitoare- clima s-a schimbat total iar Norvegia este sub vijelii si inundatii-s-a scris pe blog

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne ajuta pe toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  13. saptamana ce vine incepand cu 21 august- CANICULA ff mare, mai ales in Moldova Oltenia Muntenia si Dobrogea-seceta o vom simti la anul ,la buzunare pt alimente- DOAMNE SI MAICA DOMNULUI sa ne ajute

    RăspundețiȘtergere