miercuri, 2 august 2023

IERUSALIM ! ÎMPREUNĂ CU IISUS HRISTOS ,AM CUTREIERAT TOT IERUSALIMUL !

                                                            28 Aprilie 2017,ora 23,55 !


                                                            Dragii mei, 


                                                   Image result for IISUS IMAGINI..

La jumătatea zilelor de Pelerinaj fiind in TARA SFANTA, la aceasta oră de miez de noapte,eram in camera de Hotel, fiind tare obosita după o zi lungă de mers cu Autocarul dar si pe jos.
Cum am inchis ochii, vedeam dragilor intreg IERUSALIMUL si cele vizitate până atunci,dar si alte locuri pe care le-am vizitat după aceasta Revelatie.
Cu ochii inchisi stand, o Lumina aurie ca din Soare rupta, iesea din abundenta din ochii mei inchisi,si-mi lumina tot si toate cele nevazute cu ochii firesti.
Văzând o asa abundenta de Revelatii, iar eu eram atât de obosită, am zis asa in gandul meu:

                " Te iubesc DOAMNE ! 

Raspunsul a venit imediat de la IISUS HRISTOS Mantuitorul Lumii intregi:
                 Şi eu te iubesc!
Iar eu continui:
                Doamne! Dar eu Te iubesc cel mai mult!
Iar Mântuitorul mi-a raspuns:
              Eu te iubesc si mai mult!
Iar eu continui:
             Doamne ! Daca Tu nu voiesti ca eu sa dorm,atunci nu voi dormi şi voi scrie toate câte Tu imi arăti ,si-mi graiesti mie!"
În aceasta clipă,Îl văd pe IISUS HRISTOS sub plafonul camerei de Hotel ,deasupra patului in care eram.
                              Image result for IISUS IMAGINI..

Iisus Hristos era îmbracat cu vesminte rosii si cu o pelerina albastra peste umerii Săi Sfinti.
Mântuitorul stătea pe Tronul Său si ţine în Mâna Sa dreapta pe lânga genunchiul Său drept, o Inimă rosie adevarata, inima ce era inconjurata de o lumina alb-aurie stralucitoare foarte.
IISUS  imi arăta acea inima mare, divina pe care o tinea in Mâna Sa. Apoi, vad dragilor,cum cu MÂNA SA stanga imi intinde mie roabei SALE,SFANTA EVANGHLIE din Mâna Sa. 
Atunci am inteles dragii mei,care este rolul meu aici pe Pământ.
În clipa urmatoare,vad CINA CEA DE TAINA cu IISUS HRISTOS in mijlocul ucenicilor Săi, frângând pâinea cu Mâinile SALE Prea curate si Prea sfinte, impărtindu-o apoi ucenicilor Săi.
              Image result for cina cea de taina
In continuare dragilor, vad DUHUL CEL PREA SFANT deasupra patului meu.
Porumbelul alb stralucitor avea Aripile SALE larg deschise ,iar pe spatele Său tinea o bomba ca o racheta.

Image result for rachete
Image result for DUHUL SFANT IMAGINI..
Dragii mei,oriunde priveam cu ochii închisi fiind,vedeam pe IISUS HRISTOS in vesminte rosii cu pelerina albastra,insotit de Sfintii Săi Ingeri ce cutreerau împreuna orisice locsor din IERUSALIMUL de astazi.
SFINTII SĂI Îngeri aveau vesminte albe si stralucitoare,precum si bastoane albe ca din lumina,ce aveau la capatul de sus semnul SFINTEI CRUCI.
Asa împreuna ,si cu mine in mijlocul lor,cutreeram cu puterea gandului ,tot IERUSALIMUL.
Vedeam peretii grosi si din piatra a Sfintelor BISERICI din IERUSALIM, iar pe fiecare perete ,in fiecare SFANTA BISERICĂ IISUS HRISTOS era rastignit pe Cruce, era însângerat ,bătut si umilit.
Image result for isus rastignit.

În continuare ma aflu in mijlocul Sfintilor Lui Iisus Hristos,si calatorim cu puterea gandului peste tot in acest IERUSALIM al zilelor noastre.
Vad dragilor,vad cum la fiecare Sfanta BISERICA,la fiecare cladire si gard, la fiecare pom,vad in aer atârnat, semnul INFINITULUI facut din Tricolorul romanesc.
Asa cum privim stele pe Cer noaptea pe Cerul senin,tot la fel era împodobit IERUSALIMUL zilelor noastre cu TRICOLORUL romanesc.
Image result for STEAGUL ROMANIEIImage result for panglica tricolor
TRICOLORUL romanesc sub orice forma, steag, un opt la orizontal sau sub forma de inima, stralucea peste tot si in toate ,in IERUSLAIMUL zilelor noastre.
IERUSALIMUL in care ma aflam, nu mai era IERUSALIMUL iubit de IISUS HRISTOS,ci era ROMANIA  VIITORUL al DOILEA NOU IERUSALIM!
                       
Image result for HARTA ROMANIEI..

Prieteni dragi, in mijlocul acestor MINUNI,in mijlocul Cetei Sfintilor Lui Hristos, cu IISUS in mijlocul nostru si toti impreuna in mijlocul oamenilor,calatoream ca gandul peste tot IERUSALIMUL si vedeam TRICOLORUL romanesc arborat pâna si la becurile stradale din inima IERUSALIMULUI.
Apoi, vedeam dragilor,vedeam in carne si oase si pe MAICA  DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS in bratele SALE sfinte.
                 Image result for maica domnului
După care, IL vad pe IISUS HRISTOS in vesminte albe ca de lumină,cu părul castaniu si ondulat, stând in genunchi si rugandu-se la TATAL CEL CERESC.
               

                                     Image result for isus in ghetsimani imagini   .

Iata dragilor ,pentru cine se ruga MANTUITORUL in Gradina Ghetsimani. Citez:

     În Joia Mare din Săptămâna Patimilor, Iisus s-a rugat Tatălui ceresc în Grădina Ghetsimani din Ţara Sfântă. Învăţăturile Sfinţilor Părinţi consideră că “Rugăciunea înălţată de Iisus în Grădina Ghetsimani”, în acea noapte, este cea mai nobilă dintre toate rugăciunile.
În Grădina Ghetsimani, Iisus s-a rugat pentru Sine, pentru Apostoli şi pentru toţi credincioşii, incluzând tot neamul omenesc. Iisus i-a lăsat pe ucenicii Săi să privegheze şi s-a retras să se roage. După ce Iisus a rostit a treia rugă, i-a găsit pe ucenicii Săi adormiţi şi le-a spus. “Sculaţi-vă, s-a apropiat cel ce m-a vândut!”. Atunci, după rugăciune, Mântuitorul a intuit că, în timp ce El se ruga cu lacrimi fierbinţi, în Grădina Ghetsimani au pătruns soldaţii şi în fruntea acestora se afla Iuda. Iar vânzătorul Iuda le-a dat un semn de recunoaştere însoţitorilor lui:  “Pe care-l voi săruta, Acela este! Puneţi mâna pe el!”. Când s-a apropiat de Iisus, Iuda i S-a adresat: “Bucură-Te, Învăţătorule!”şi L-a sărutat pe Iisus, iar Iisus L-a întrebat: “Prietene, pentru ce ai venit?”În acel moment, însoţitorii lui Iuda s-au apropiat de Iisus şi L-au prins.
Prieteni dragi, sa fiti ferm convinsi că VENIREA DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS este foarte aproape, iar aceasta va fi in ROMÂNIA  DUHULUI SFANT, in ROMÂNIA  VIITORULUI AL DOILEA NOU IERUSALIM.
Sa multumim cu inima si cu sufletul PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOAREI de DUMNEZEU,pentru faptul ca traim si ne bucuram de Viata care este un DAR divin, ne bucuram de cei dragi inimii noastre si de intreaga Creatie Divina.
Sa ne punem toata nadejdea noastra in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, si niciodata sa nu slabim in Credinta,ci sa ne intarim prin Post si rugaciune curata, prin iubire si dragoste pe care s-o daruim Aproapelui nostru.
Sa credem in ROMANIA  VIITORULUI AL DOILEA IERUSALIM, sa credem in IISUS HRISTOS si MAICA SA,si sa ne rugam in fiecare clipă a vietii noastre ,pentru un asemnea DAR si HAR,Amin.
                                           Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Minunat doamna Maria 🙏
    Ce minune frumoasă a-ți trăit!!!
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de minunat,când călătorești cu Hristos în vis,nu ai vrea sa se termine visul, acum Iisus începe călătoria cu aleșii in Romania,unde va veni și a doua oară să judece vii și morții.

    RăspundețiȘtergere
  3. orice turist credincios care ajunge pe locurile unde a pasit IISUS DOMNUL este imposibil sa fie impasibil la ce se traieste la IERUSALIM- in gandul fiecaruia staruie prezenta MANTUITORULUI- sunt ANONIM 5- eu nu am fost acolo dar am prieteni care au calcat pe locurile sfinte si au simtit puterea LUI-de curand am avut placerea sa am in mana o icoana facatoare de minuni a MAICII DOMNULUI de pe TABOR-am rugat-o sa ma ajute intr-o problema urgenta si ce credeti- in 2 ore am avut rezultarul-sa va bucure DUMNEZEU IN TREIME SI MAICA DOMNULUI asa cum am avut eu parte- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere