miercuri, 2 august 2023

IAR OAMENII STRIGAU : ŞI NU NE LĂSA PE NOI , IUBITORULE DE OAMENI !



                                           Dragii mei, 

Astazi la prânz, în timp ce scriam aici pe Blog, aud mai multe glasuri rugatoare care, pur si simplu implorau pe MÂNTUITORUL nostru bun si drag,asa:

               "Şi nu ne părăsi pe noi Doamne Iisuse Hristoase!
             Nu ne lăsa pe noi, Iubitorule de oameni!"
                                       

Image result for IISUS..

Şi auzeam dragii mei,multe glasuri tânguindu-se,multe glasuri care plângeau si se rugau fierbinte la IISUS HRISTOS BUNUL si SCUMPUL nostru MANTUITOR.

Image result for IISUS..

Şi vedeam Prieteni dragi,desi eram cu ochii pe monitor, vedeam deasupra mea in Cerul noptii albastre,un Nor alb si stralucitor iar in mijlocul Norului alb statea IISUS HRISTOS in vesminte rosii-albastre, avand in Mâna Sa stanga SFANTA  EVANGHELIE CEREASCA.
  Fratilor, sa ne rugam si noi DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS, cu inima si cu sufletul, cu lacrimi fierbinţi de căinţă si de pocăinţă, ca sa nu ne părăseasca, nici  sa ne lase din Mâna Sa cea atotputernică si ocrotitoare, ci sa ne arate Calea cea dreapta bineplacută Lui ,si care ne va aduce mântuirea sufletului nostru.
Sa ne rugam si Maicii Pururea Prea Curatei Fecioara MARIA, ca sa nu ne părăseasca ci sa duca Rugaciunea noastra la Prea Scump si Prea Sfant Fiul Său si Mântuitorul nostru,si sa ne ierte păcatele noastre cele de voie si cele fara de voie, cele cu stiinta si cu nestiinta,Amin!
                                     Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Papa Francisc in vizita in Portugalia unde 80 procente din populatie sint catolici-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne apară și ne miluiește 🙏
    Daca pierdem pe Dumnezeu și Maicuta Domnului,am pierdut tot.
    Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Toți suntem păcătoși înaintea Mântuitorului ,toți îl strigăm în ajutor la ce scrie in Biblie.

    RăspundețiȘtergere
  4. nici nu e nevoie sa strigam ,ci doar gandul merge la DUMNEZEUL NOSTRU-care este drept judecator- numai ca nu pazim poruncile si traiul in lume este greu si nu ne duce nicaieri-mai bine zis pe carari gresite-oricum chiar de ocolim drumul drept tot acolo ajungem- sta scris

    RăspundețiȘtergere