vineri, 1 iulie 2022

SA SCHIMBAM SOARTA ROMANIEI ! A VENIT TIMPUL ,CA SA - NCEPEM SA SCHIMBAM SOARTA ROMANIEI !

                                      


                            
.

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.


Dragii mei,

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune asa:

"E bine sa incepem chiar de-acum ,ca sa schimbam soarta Romaniei!"

Dupa care, glasul dispare.
Prieteni dragi,multi s-au perindat de la Revolutia din 1989 incoace ca sa schimbe soarta Romaniei. Toti care au fost la conducera Romaniei,absolut toti care au avut un cuvant de spus cu privire la soarta Romaniei,toti au facut-o doar ca sa le fie lor bine si familiilor lor.Nicidecum ,nu s-au gandit la poporul roman,la un trai mai bun,la a tine tinerii si mamele,tatii in casele lor din Romania,sa stea alaturi de familie si sa nu fie obligati de imprejurari ca sa manance o paine amara inafara.
Daca se gandeau si la poporul roman,ar fi platit corect munca celor care muncesc in Romania si pentru Romania,iar romanii nostri harnici si ceruti infara ca mana de lucru,nu ar fi fost despartiti de cei dragi inimii lor.
Daca exista Cineva care sa schimbe in Bine soarta Romaniei si a poporului roman,atunci, Acela este numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului.
Deci,sa ne rugam la Prea Sfanta Treime si la Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,ca sa inceapa inca de pe acum a schimba soarta Romaniei sfinte ,si sa n-o mai lase in mainile celor care au distrus-o,au adus-o la sapa de lemn cu incompetenta de care au dat dovada.
Toti au facut averi pe spatele Romaniei sfinte de la revolutie incoace,iar bietii romani s-au indepartat de familie muncind inafara pentru a-si putea intretine familia iubita din tara.
Fie ca SOARTA ROMANIEI SFINTE sa fie schimbata de DUMNEZEU PREA BUNUL si PREA MILOSTIVUL,precum si de MILA si LACRIMILE MAICII LUI DUMNEZEU,Amin.
Cu dragoste,Maria.

28 de comentarii:

  1. Soarta Romaniei e schimbata in rau pentru ca nu e condusa de romani ci de minoritari care o tradeaza si vind ca la taraba.
    Udmeristii de zeci de ani restaureaza doar monumente unguresti,acum au aprobat patru bazine de inot doar in localitati cu primari unguri la Bors,Tirgu mures etc
    Evreii au cumparat si taiat sute de fabrici la fier vechi doar pentru gheseftul lor ,banii lor cu care vor sa cumpere terenuri in toata Europa de est si indeamna si pe romani sa vinda tot ce mai au pamintul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai da vina pe alții pentru ticăloșii noștri, pentru că nu UDMR a distrus economia țări și ne-a vândut occidentului ca o țară de mâna a doua, ci cei care ne-au băgat în UE și în NATO făcând mii de plecăciuni la Bruxelles, Paris, Berlin, Washington și în alte capitale occidentale.
      Dacă alegeam în '90 să nu ne vindem țara și pe noi, să nu ne distrugem economia, să promovăm valoarea, nu nonvaloarea din partide, să facem parteneriate reciproc avantajoase, acum eram departe. Dar am ales să fim în UE, și UE am găsit, iar Bruxelles ne dictează ce să facem, pentru că politrucii noștri și slugile lor nu fac nimic, doar încurcă lucrurile și-şi măreasc veniturile.

      Ștergere
  2. Dupa ce am avut un inceput de vara fara Covid acum vin romanasii din strainatate si ne aduc cu dragoste de prin avioane noile tipuri de Covid, unii care stau sub o saptamina nici nu stiu ce lasa in urma lor cadou parintilor si rudelor.
    Si nu e o presupunere Xenogoba ,ci o constatare pe viu de la nora mea venita din Spania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. XENOFOBA, Craciune lasa comentariile si pune mana pe carte! Ai iesit la pensie si tot n-ai invatat sa scrii corect! Te mai dai mare roman...

      Ștergere
    2. Speram si eu la o tableta buna de ziua mea dar nimic,nimic-craciun.

      Ștergere
    3. 15 33,NU MAI INVENTA PROSTII ,COVID,,,ESTI CA ARAFAT,TRUFAS ,COVID E O RACEALA ,VIN ALTELE MAI GRAVE DE LA OCULTA,DACA AR FI TRATATI COVIDUL CUM TREBUIE SI NU DUPA GLOBALISTI PRIN UCIDERE ...CE PROSTII SPUI,VAXXINEAZA TE EPOLETULE IN CONTINUARE NU MAI DA VINA PE INVENTII,DUMNEZEU NE OCROTESTE ,PE CEI CU INIMA CURATA,EU NU SUNT INCA CURAT DAR NU DAU VINA PE ALTII,TOTUL SE INTAMPLA DIN VINA NOASTRA,NU SUNTEM UNITI IN CREDINTA ,NU NE VEDEM PACATELE NOASTRE,,,,DUMNEZEU SA BINECUVANTEZE POPORUL ACESTA ATAT DE ASUPRIT,AMIN.

      Ștergere
  3. T Paleologu -Cind eram ministru am fost salvat ca am primit de la SRI informatii foarte bune care nu le primeam din cadru interiorului ministerului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot Paleologu -Mai bine cu un destept la pierdere decit cu un Prost la cistig,
    Iohannis strica tot ce stinge pentru interesul lui si duce Pnl la Dezastru-
    Nu e greu de ghicit cine e marele Prost-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot Paleologu si tot in direct de -la B1tv-Ciolacu nu e tot asa de prost ca Iohannis
    Am fost de doua ori in legislativ si nu mai vreau ,credeam ca mai rau nu se poate,si tot constat ca se poste tot mai rau-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai spunea Paleologu,-noroc ca mai salveaza Sri-ul ce mai poate din ce strica politicienii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Paleologu-coalitia asta de la conducerea Romaniei,atit de timpita ,proasta si disfunctionala s-ar putea sa reziste pina la alegeri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Polonia anunta ca in 6 luni a finalizat gardul de 186km di 5,5 m la garanita cu Belarus taman la timp cind Rusia a anuntat unificatea cu Belarus-la presiunea occidentului spun ei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ieri premierul plagiator Ciuca —Maciuca nespecialistul care sounea ca noi nu producem motorina a hotarit ca Romania sa nu mai produca energie electrica din carbune.
    Romani atentie la buzunare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tudose spune ca hotarirea de ieri a lui Ciuca tine de domeniul patologicului medical-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Un ziarist spune ca si Tudose ca hotarirea lui Ciuca tine de un plan de subminarea economiei nationale- -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cine sa o schimbe?
    In bine, sau in rau?
    Singurele variante sunt o revolutie organizata de servicii sau o lovitura de sta, organizata - ghici - tot de.... servicii.
    Ca lideri, nema, unitate, nema, ideologie sau program, nema, etc nema.
    Poate ne spune dl. CRACIUN.
    Prin alegeri libere si vot universal, schimbarea va veni cand o dori UE sau NATO, adica la Pastele Cailor, si nu se stie daca in bine pentru noi....
    Dar daca mesajul de mai sus e spus de un spirit rus???
    Nu cred ca Dumnezeu e retoric. Ar trebui sa treaca la fapte, daca poporul nu si nu. Altfel, nu e de folos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BOBORUL Suveran hotaraste ,Nu tagma jefuitorilor-craciun.

      Ștergere
  13. *Doamne nu uita de noi*sa suntem saraci si plini de nevoi*AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  14. Socotesc că are să înceapă cu durerea., aceasta redresare. Altfel nu văd

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamne ajută! Să ne rugăm să ne ferească Dumnezeu de râu și de ce-i mai răi!!!Amin

    RăspundețiȘtergere
  16. Generalul Strainu vorbeste de un razboi climatic intre Suveranism si Globalism care prin Bill Gates imprastie pentru racirea atmosferei pulberi ce Calciu si Sulf.
    Astazi a plouat la Sibiu msi bine de o ora de patru ori mai bine ca ieri a adus apa mai consistenta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. o schimbare a sortei Romaniei nu se face prin schimbarea guvernului- vor veni aceeasi avizi de putere si bani-totul depinde de neimplicarea altor state in guvernare si trezirea patriotismului-dar cu cine?! cu populatia imbatranita ! ca tineretul a plecat de saracie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era buzoianul pe care il cheama parca Calin Georgescu,sprijinit de George Simion dar care apare prea rar in masmedia iar cind apare e vinat de lupii batrini in rele pentru ca le e frica sa nu piarda privillegiile si relatiile-craciun.

      Ștergere
  18. Mare este Dumnezeu și mare este puterea lui
    Doamne Ajuta și ai grija de poporul Tău și binecuvintează moștenirea Ta

    RăspundețiȘtergere
  19. Lavinia Betea a scris multe carti despre sotii Ceausescu si religia lor comunista dar harnici se trezeau si incepeau munca la ora 8 pina seara pela ora 11 si care doreau export de 1200 de dolari pe cap de locuitor.
    Voia recuperarea celor 80 de tone aur vindute ln anul 1988 din care cumparase 20 tone si doreau infintarea unei noi banci internationale.
    Elena fara sot ar fi fost o gospodina buna dar intriganta.
    Ceausescu avea o viziune idilica depre viata si putere ca sacul si peticul ,cu Mare talent in afaceri pentru planul de afaceri stergea pe jos cu ambasadorii selecta grupul din jur pentru a nu face opozitie prin transferul Elenei politica de cadre ca o conducere bicefala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. a propos de covid-nemtii au declarat ca acest virus este doar O BACTERIE care se trateaza cu antibiotice si antiinflamatoare - si desteptii la ordinul statelor care a creat bacteria baga lumea direct la oxigen si astfel se fac cheaguri in plaman= pneumonie care treb tratata corect-sa- i vada DUMNEZEU pe acesti vrajmasi de semeni

    RăspundețiȘtergere
  21. pe langa erorile de tratament pentru covid- bolnavii cronici nu primesc tratamente necesare zilnic- ce inseamna?!- genocid

    RăspundețiȘtergere