luni, 18 iulie 2022

AŞA VA FI VENIREA LUI IISUS HRISTOS , PENTRU A DOUA OARA PE PAMANT !


                                            Dragii mei,

La aceasta ora si-n aceasta noapte, am inchis calculatorul si -mi doreSc ca sa adorm.
Chiar atipisem cand,o lumina alba si stralucitoare  ca un fulger ,imi strapunge intreg trupul si astfel, ma trezesc dar nu deschid ochii.
Vad dragilor cu ochii inchisi fiind (nu simteam nevoia sa-i folosesc pe cei firesti),vad un Cer senin de ziua,iar in mijlocul Boltii Ceresti,cam pe unde sta Soarele in timpul de-amiaza,vad cativa norisori albi si densi,dar stralucitori ca lumina neonului.
Norisorii erau ovali ca forma, si de un alb dens imaculat.


                   Imagini pentru nori albi.

Norisorii albi se aduna  de jur imprejur, se unesc unii cu altii si formeaza un nor alb dens si rotund.
Brusc, acel Nor alb dens si rotund format din norisorii ovali, se sparge pe mijloc, se topeste si ramane doar un Cerc gol alb,ca o gură de tunel cu marginea alba si stralucitoare.
Astfel,vad un alt Cer după ce s-a topit Norul alb si dens. Prin Cercul de lumina alb ,ramas de la Norul care s-a spart pe mijloc,vad un Cer si mai frumos si mai stralucitor.
Ganditi-va dragilor,ca SOARELE s-ar topi pe mijloc si ramane din el doar un Cerc auriu prin care vedeti un alt CER,fata de cel pe care-l avem noi, zi si noapte. Era ca o poarta de trecere printr-un CERC de lumina alba, in alt CER albastru violet divin.
.Imagini pentru VENIREA LUI IISUS IMAGINI.Prin acea Poarta din Cerul Lui Dumnezeu, vad cum paseste bucuros INSUSI IISUS HRISTOS care ,pusese deja piciorul drept peste Cercul de lumina alba ce ramasese după ce s-a topit norul alb.
MANTUITORUL m-a privit din CERUL SĂU bucuros,si-a ridicat bratele SALE de parca ar fi vrut sa imbratiseze toata suflarea de pe pamant si mi-a spus fara Cuvinte:

               "Iata -Mă, vin curand !"


Si-odata ce s-a deschis Poarta Divinitatii, IISUS HRISTOS era gata sa puna si celălalt picior peste Cercul de lumina alba,peste Poarta Divinitatii pentru a coborâ pe Pămant romanesc.
I-am spus si eu fara cuvinte MANTUITORULUI nostru Mult Prea Iubit ,ca-L astept cu infinita iubire ca sa vina la noi pe pămant romanesc ,dar,pentru intreaga suflare.
După ce IISUS a disparut de pe CERUL DIVIN care s-a inchis la loc ,vedeam pe MAICA  SA si a noastra a tuturor ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria care avea pe umarul Său stang ,pe DUHUL CEL PREA SFANT ,iar in Mâna Sa dreapta tinea CRUCEA de Lumina alba ,a Fiului Său si MANTUITORUL nostru al tuturor.
MAICA DOMNULUI stralucea cât 100 de Sori albi la un loc,in vesmintele-I albe orbitor de stralucitoare.
Întai a apărut DUHUL SFANT pe umarul stang al PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU,apoi, a aparut si CRUCEA din LUMINA alba,inalta cat MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, Cruce pe care Maica Domnului o tinea cu Mana Sa dreapta.
Totul a durat cateva secunde ,apoi,incetul cu incetul,s-a topit tot ce vedeam.
Fratilor,după cum vedem cu totii,MESAJELE DIVINE sunt din ce in ce mai dese si mai concludente.
Sa ne amintim insa,si de aceste articole:

Dumnezeu există - Mărturii.: CANDELA SE VA STINGE ÎN VREMEA ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/2013/09/candela-se-va-stinge-in-vremea-veacului.html

10 sept. 2013 - Îmi este şi teamă, a mă gândi, a aprofunda ce înseamnă aceste CUVINTE, precum că, SFANTA CANDELĂ se va stinge în veacul acesta.

Dumnezeu există - Mărturii.: VENIREA LUI IISUS HRISTOS ! IISUS ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/02/venirea-lui-iisus-hristos-iisus-hristos.html

3 feb. 2017 - Iar glasurile continuau sa strige de uimire, de bucurie, de toate câte vedeau: VENIREA LUI IISUS HRISTOS,pentru a doua oara pe Pământ, ...

Dumnezeu există - Mărturii.: VENIREA LUI IISUS HRISTOS !


https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/09/venirea-lui-iisus-hristos.html

3 sept. 2018 - Am scris adeseori despre cea de-a Doua Venire a Lui IISUS HRISTOS in ROMANIADUHULUI SFANT,in ROMANIA CELUI de-al DOILEA NOU ...

IISUS HRISTOS SI ROMÂNIA DUHULUI SFANT - Dumnezeu există ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/08/iisus-hristos-si-romania-duhului-sfant.html

20 aug. 2017 - Venirea Lui Iisus Hristos ,pentru a doua oară pe Pămant ,este foarte aproape ... sufletului nostru, este foarte aproape în Romania Duhului Sfant.

israel ! venirea lui iisus hristos, în românia noului său ierusalim

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/08/israel-venirea-lui-iisus-hristos-in.html

28 aug. 2017 - VENIREA LUI IISUS HRISTOS, ÎN ROMÂNIA NOULUI SĂU IERUSALIM ! Image result .... două volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT la.

Dumnezeu există - Mărturii.: VINE IISUS HRISTOS IN NOUL SĂU ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/03/vine-iisus-hristos-in-noul-sau-ierusalim.html

27 mar. 2018 - Image result for iisus hristos venirea a doua imagini ... Venirii a Doua pe Pămant,inRomania Sa,in ROMANIA DUHULUI SFANT si totodata ... Numai procedand astfel, vom fi bineplacutiLui Dumnezeu si ocrotiti de tot raul si de .
Dragilor,cine nu crede in PREA SFANTA TREIME (DUMNEZEU TATAL,DUMNEZEUL FIUL si PREA SFANTUL DUH )si-n MAICUTA DOMNULUI,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,va pierde mantuirea sufletului sau, si-n focul cel vesnic al iadului se va zvarcoli.
Cine crede insă, si iubeste pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI cu tot sufletul său si din toata inima sa,respectand si implinind cele 10 Porunci ale Domnului,va dobandi un loc in IMPARATIA LUI DUMNEZEU, Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                           Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

 1. Ca scriu trebuie să plîng ,vă multumim stimată doamnă că ați scris această minune, eu așa cred că este o minune. M-am emoționat ,impresionat dar fiind o mare păcătoasă m-a înspăimîntat, m-a bucurat toate acestea la un loc. Eu nu am cuvinte să și mă minunez.

  RăspundețiȘtergere
 2. Doamna Maria nici nu-mi mai doresc altceva pe pământ decât venirea Mântuitorului Nostru Drag și Scump.
  Va doresc o zi frumoasă și binecuvântată la toată lumea 🙏🙏

  RăspundețiȘtergere
 3. Sa vina Bunul Dumnezeu Iisus Hristos pe Pământ ca mult sa raitlumea

  RăspundețiȘtergere
 4. DA ESTE O MINUNE ! TOT CE A-TI MENTIONAT ÎN ACEASTĂ POSTARE ! SÎNT O PĂCATOASĂ ! AM GRESIT MULT IN VIAȚĂ ÎMI CER IERTARE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS DUMNEZEULNOSTRU ! MĂICUTEI PREACURATĂ NĂSCĂTOARE DE DUMNEZEU SI TUTUROR SFINȚILOR SĂI ! AȘTEPT CU CU FRICĂ DAR CU MULTĂ BUCURIE VENIREA LUI IISUS HRISTOS PE PĂMÎNTUL ROMĂNESC! DOAMNE AJUTĂ!

  RăspundețiȘtergere
 5. IISUS DOMNUL CUM A PLECAT ASA VA SI VENI DIN NOU-tainele LUI se vor arata celor putini si credinciosi -atunci cand stramtorile vor fi insuportabile-se poate ajunge la ce spune scriptura-IESITI VOI MORTILOR SA INTRAM NOI CEI VII

  RăspundețiȘtergere