vineri, 22 iulie 2022

PLACA DE MARMURA CU ISTORICUL SFINTEI TROITE A MAICII DOMNULUI- POTIRUL NESECAT ,SI A SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL!

                               

  Prieteni dragi, trebuie ca sa achitam cat mai curand un Avans de 80% din totalul Placii de marmura pentru Sfanta Troita. 

Multumesc din inima tuturor celor care ati ajutat pana acum ca aceasta Placa din marmura sa existe in Sfanta Troita! Sunteti cu totii in inima si-n sufletul meu, in Rugaciunile mele!

RAIFFEISEN BANK :

      Maria Ghiorghiu ,tel 0747226236

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

O sa va dezvalui si o Taina din ce va contine Placa de marmura ,pe langa randurile gravateva avea si Icoana sfanta a Maicii Lui Dumnezeu -Potirul nesecat,precum si pe Sfintii  Arhangheli Mihail si Gavriil- color. Placa cu istoricul Sfintei Troite,va fi divin de frumoasa!                         

                   .


                           Prieteni dragi, 

Asa cum am facut comanda pentru Placa de marmura alba pe care sa fie gravat ISTORICUL sfintei Troite din Tecuci,cu Hramul MAICII DOMNULUI -POTIRUL NESECAT si al SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL,costa cu aproximatie in jur de 6000 de lei. 

Aceasta Placa comemorativa este foarte frumoasa si va contine si CUVINTELE DUHULUI SFANT venite din CERUL SFANT. 

In circa 2-3 saptamani va fi gata.

Cine doreste si poate ,dragii mei, ca sa contribuie si la aceasta Placa din marmura comemorativa,o poate face astfel:

RAIFFEISEN BANK :

      Maria Ghiorghiu ,tel 0747226236

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Va rog trimiteti si un pomelnic de vii si un altul ptr cei adormiti,pe Whatsapp 0747226236 sau chiar ma sunati si le voi scrie eu prin tel.de la voi dragilor.

Iata articolele din urma:

                                             Dragii mei,


Am trimis deja TEXTUL si dorinta de cum ar trebui sa arate Placa de marmura alba,care va avea 1m inaltime si circa 80 cm latime la o Firma care graveaza in marmura,o firma din IASI. 

As dori ca sa nu va dezvalui acum TEXTUL, dar pot va spun ca, este foarte frumos si mare ca numar de randuri ,dar care reflecta si contributia crestinilor si a oamenilor cu inima mare si cu suflet curat.

 Astept acum,ca sa mi se spuna cat costa.

Stiu ca va fi destul de scump, deoarece, costa mult o litera gravata in marmura.Dar,impreuna vom face ceva frumos care sa ramana in SFANTA TROITA,atat cat vom trai noi si dupa aceea.

Deja dragilor, am vazut ca sunteti buni la inima si la suflet, si ati inceput a contribui fiecare dupa putere la Placa istorica a Sfintei Troite a Maicii Domnului si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil. Va rog sa-mi trimiteti si cate un Pomelnic pe nr de tel si Whatsapp 0747 226 236  ca sa va pomenim cand se va sfinti aceasta placa comemorativa a Sfintei Troite.  Iata cum puteti ajuta ,ca sa facem ca sa existe ISTORIA SFINTEI TROITE:

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu ,tel 0747226236

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

     Aici ,mai jos,regasiti articolele mai vechi:                                 

                              Prieteni dragi, 

Am reluat articolul cu Sfintirea Sfintei Troite si nu numai,deoarece, am vorbit la o Firma care graveaza in marmura tot ce este nevoie pe o placa de marmura.

Vom face dragilor o placa marmura alba inalta de circa 1 metru si lata de 80 cm, cu 2cm grosime,in care va fi gravat istoricul Sfintei Troite.     Nu conteaza cat ne va costa fiecare litera in parte,atunci cand, Porunca divina avem de la Maica Lui Dumnezeu si de la Duhul Sfant ca sa facem aceasta ca o mica Jertfa adusa Prea Sfintei Treimi si Maicii Lui Dumnezeu.

Dupa ce voi trimite textul compus cu inima si cu sufletul de mine, sub Inspiratia Duhului Sfant si a Maicii Lui Dumnezeu, si voi primi o macheta ,precum si costul a tot ceea ce trebuie sa facem pentru Dumnezeu si Maicuta Domnului va voi spune dragilor, ca sa putem aduna banut cu banut si sa implinim astfel PORUNCA DIVINA. Deja ,cineva ieri mi-a trimis niste banuti pentru Placa de marmura ce urmeaza a fi gravata,si-i multumesc din suflet.O vom pomeni la Sfantul Altar cu toti cei dragi!

SFANTA TROITA poarta HRAMUL MAICII DOMNULUI -POTIRUL NESECAT si al SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL.

Iata articolul cu PORUNCA DIVINA: 

GLAS DIN CER, A HOTARAT HRAMUL SFINTEI TROITE !

                                   28  Iunie 2022,ora 23,11 !


                                      Dragii mei, 

In aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,ma gandeam si la piatra din marmura pe care s-o cumparam,iar apoi sa scriem in ea cu dalta, tot istoricul Sfintei Troite.

Si ma gandeam cum o sa arate oare si cum o sa incapa toate cate-mi doresc ,ca sa se scrie pe acea marmura alba,precum si hramul Sfintei Troite..

Brusc ,aud glas din Cerul sfant care spune  asa:

               "Troita are hramul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si al Maicii Domnului!"

Moment in care,mi se arata o Sfanta Icoana a Maicii Lui Dumnezeu pe care eu o am in casa.

Aceasta Sfanta Icoana arata asa:

                     

.

"Veniţi, drept-măritorilor creştini, la dumnezeiescul şi minunatul chip al Prea Sfintei Născătoare de Dumnezeu, care satură inimile celor credincioşi din Potirul Nesecat al milostivirii sale şi arată minuni poporului celui binecinstitor. Acestea văzând şi auzind, cu duhul prăznuind, cu căldură să strigăm: Stăpână Preamilostivă, tămăduieşte neputinţele şi patimile noastre, rugând pe Fiul tău, Hristos, Dumnezeul nostru, să mântuiască sufletele noastre!"
In fata acestei Sfinte Icoane, era sprijinita o alta Sfanta Icoana din argint aurit ,care arata asa:

.
Si astfel dragilor, vedeam pe Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil,dar si pe Maicuta Domnului-Potirul Nesecat ,si iarasi Maicuta Domnului cu pruncutul IISUS HRISTOS pe bratul stang.


Am ramas ca de fiecare data uimita dragii mei. Eu ma gandeam in aceste clipe ce si cum sa scriu pe placa de marmura alba ,iar glas din Cer mi-a strigat ce Hram sa scriu ca are Sfanta Troita. 

Desigur ca ,voi face intocmai precum Glasul Duhului Sfant mi-a poruncit mie.
Sfanta Troita va avea Hramul Maicii Lui Dumnezeu -Potirul Nesecat ,precum si Hramul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.
Dragii mei, nimic nu scriu de la mine! Toate cate scriu, este vegheat de Sus si nimic nu am voie sa scriu de la mine.
Exact asa s-a intamplat si in 2016 cand ,nu stiam ce titlu sa dau Cartilor si cum s-arate coperta Cartilor.
Si atunci,ca si  acum,glas din Cer mi-a spus ca ADEVARUL DUHULUI SFANT se vor numi Cartile,iar coperta va fi aceasta:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1
Cine doreste dragilor, ca sa ajute la cumpararea placii de marmura precum si la inscriptionarea ei, o poate face depunand orice suma ,astfel:

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu ,tel 0747226236

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dar iata prieteni dragi,ce inseamna aceasta Sfanta Icoana a Maicii Lui Dumnezeu,POTIRUL NESECAT:

Potirul Nesecat - icoana celor cu patima alcoolului

Potirul Nesecat este o icoana cu Maica Domnului. De ce este speciala aceasta icoana? Pentru ca este vazuta drept grabnic ajutatoare a celor tinuti de patima alcoolului. Toate icoanele cu Maica Domnului sunt mijlocitoare de mari daruri si bucurii, insa aceasta reprezentare este una unica. Icoana se afla in Biserica Acoperamantul Maicii Domnului, din Manastirea Serpuhov, Vasotk, manastire de calugari. Aici, zi si noapte ard candele si se inalta rugaciuni pentru alinarea si mantuirea celor tinuti de patima alcoolului, dar nu numai.

Potirul Nesecat - icoana celor cu patima alcoolului

Icoana Potirul Nesacat a fost desoperita in Rusia, in anul 1878. Cum s-a petrecut minunea: un soldat in rezerva din Tula obisnuia sa-si dea toata pensia pe alcool, distrugandu-si astfel sanatatea si mantuirea. Desi a ajuns sa nu mai poata merge, el continua sa bea.

Intr-o noapte, un batran schimonah (sfant sau inger) i-a aparut in vis sfatuindu-l sa mearga la Manastirea Maicii Domnului din Serpuhov. Cuviosul i-a spus: "Mergi in orasul Serpuhov, la Manastirea Maicii Domnului. Acolo este o icoana a Maicii Domnului Potirul Nesecat, roaga-l pe parintele sa slujeasca inaintea ei o rugaciune si vei fi sanatos cu trupul si cu sufletul."

Pentru ca nu avea nici un ban si nici nu putea sa mearga, omul nu a luat in seama visul. Dar sfantul i-a aparut si a doua si a treia oara, indemnandu-l mai aspru sa mearga la manastirea de care i-a spus. Atunci, tarandu-se in patru labe, omul a ajuns pana in satul invecinat si s-a oprit la casa unei femei batrane care i-a intarit picioarele, pentru a putea merge, si barbatul a inceput sa se simta mai bine. In ziua urmatoare el a pornit din nou la drum, la inceput cu doua carje, apoi cu una, pana ce a ajuns la manastire.

Acolo el le-a povestit calugarilor visul sau, dar nici unul din ei nu parea sa stie de existenta vreunei astfel de icoane. In cele din urma, unul dintre ei si-a amintit de o icoana in care era pictat un potir. "Oare nu-i icoana care se afla in trecerea din catedrala la vesmintarie?" Pe spatele ei scria "Potirul Nesecat".

In batranul evlavios care i s-a aratat l-a recunoscut pe staretul Varlaam, ziditorul acestei manastiri. Chipul nou aflat a fost asezat in biserica si inaintea lui s-a savarsit rugaciunea. Nu numai ca i s-au vindecat picioarele, ci l-a parasit si atractia de neinvins pentru paharul cu vin. Dupa ce i s-a facut molitfa (rugaciunea) taranul s-a intors acasa complet sanatos si vindecat deplin de patima alcoolului.

Minunea cu sfantul purtator de grija si cu minunea din fata icoanei s-au raspandit cu repeziciune si multi suferinzi de patima betiei, impreuna cu familiile lor, veneau sa se roage in fata icoanei Potirul Nesecat. Multi dintre ei se reintorceau sa aduca multumiri Maicii Domnului pentru vindecare si pentru ca a raspuns la rugaciunile lor.

In fiecare duminica, la Manastirea Serpuhov Vyotsk, se citeste molitfa (rugaciunea) si Acatistul Potirul Nesecat, in fata icoanei, pentru cei suferinzi de patima betiei. In manastirea unde se afla icoana zilnic se savarsesc slujbe de sfintirea apei si se inalta rugaciuni pentru toti cei ce patimesc, cerand ajutor de la Imparateasa Cerului, inaintea Sfintei sale icoane.

Nenumarati pelerini vin la sfanta manastire, cerand vindecare pentru soti, frati, surori si tot sufletul ce sufera de patimi trupesti si sufletesti. Cea mai solemna slujba inaintea icoanei Maicii Domnului se savarseste in ziua de 18 mai, ziua hramului icoanei.

Troparul icoanei Potirul Nesecat

Veniti dreptslavitorilor crestini, la dumnezeiescul si minunatul chip al Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu, care satura inimile celor credinciosi din Potirul Nesecat al milostivirii Sale si arata minuni poporului celui binecinstitor. Acestea vazand si auzind, cu duhul praznuind, cu caldura sa-I strigam: Stapana Prea milostiva, tamaduieste neputintele si patimile noastre, rugand pe Fiul Tau, Hristos, Dumnezeul nostru, sa mantuiasca sufletele noastre !

Rugaciune la icoana Potirul Nesecat

O, Prea milostiva Stapana! Pentru a dobandi apararea Ta cadem acum la Tine. Cauta spre rugaciunile noastre, auzi-ne cu milostivire pre noi: sotiile, copiii, maicile celor impatimiti de boala cea grea a betiei, fratii si surorile noastre, care din aceasta pricina sunt cazuti de la Maica noastra, Biserica lui Hristos, si deci de la mantuire, si ii tamaduieste pe acestia ce patimesc.

O, milostiva Maica a lui Dumnezeu, atinge-Te de inimile lor si scoate-i degraba din caderile in pacate, adu-i la infranarea cea mantuitoare. Roaga-L pe Fiul tau, Hristos Dumnezeul nostru, sa ne ierte greselile, sa nu isi intoarca milostivirea de la zidirea Sa si sa ne intareasca in trezvie si intelepciune. Primeste, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, rugaciunile maicilor ce varsa paraie de lacrimi pentru copiii lor, ale sotiilor ce plang pentru sotii lor, ale copiilor, orfanilor si neputinciosilor parinti si ale noastre, ale tuturor celor ce cadem la icoana Ta, pentru ca sa ajunga, prin rugaciunile Tale, acest strigat al nostru la Tronul Celui Preainalt.

Acopera-ne si ne pazeste ca sa nu fim robiti de cel viclean si de toate cursele vrasmasilor; ajuta-ne in ceasul cel cumplit al mortii, ca, prin rugaciunile Tale, sa trecem vamile vazduhului. Izbaveste-ne de osanda cea vesnica si mijloceste ca milostivirea lui Dumnezeu sa ne acopere acum si pururea si in vecii cei nesfarsiti. Amin!

Teodor Danalache


SFINTIREA TROITEI ,AZI 4 IUNIE 2021 !

 HRISTOS  A  INVIAT ,dragii mei !


                              24 Mai 2021,ora 23,41 !

In aceasta noapte in timp ce scriam aici pe Blog, se intampla ceva uimitor de frumos !

Auzeam un glas de femeie care, isi invita copilasul sa intre in TROITA MAICII LUI DUMNEZEU,dar cand sa puna  pe manerul de la usa Troitei sfinte,vede ceva uimitor .

Dar sa citez glasul :

        "Hai sa intram inauntru ,in Troita ! 

         Hai la Troita inauntru!"

Cand a intins mana ,a vazut ca nu poate intra,deoarece, trebuia sa treaca prin IISUS care se odihnea chiar langa USA TROITEI sfinte. Imbracat ca un IMPARAT si cu Capul Sau langa Usa Troitei sfinte, MANTUITORUL statea culcat ca pe o canapea de o persoana.

Un pat aparuse din senin,iar sub acel pat, era un sant,era ca si cum,cineva ar fi brazdat pamantul din strada pana la usa Troitei sfinte ,chiar in acel moment,si numai cat tinea lungimea si latimea patului divin in care se odihnea Domnul si Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS. 

Totul ducea din strada si pana USA TROITEI sfinte.

Ca sa intri in TROITA sfanta,nu aveai cum,decat,numai prin IISUS HRISTOS care statea intins pe acel pat divin,iar in loc de perne IISUS isi pusese sub cap,Mainile Sale sfinte. 

Acea mamica cu copilasul de mana, se facuse ca stana de piatra,atunci cand ,L-a vazut pe IISUS ca se odihnea in fata USII TROITEI MAICII Sale si a noastra a tuturor. 

Nu dormea, ci era fericit intins pe patul divin. Capul Sau prea sfant,aproape ca era lipit de geamul Troitei sfinte.

Dragii mei, iata,asa arata MANTUITORUL nostru bland si  mult prea iubit :       

.
Doar ca, era culcat pe patul divin si nimeni nu putea intra in Troita, decat ,numai prin EL,MANTUITORUL Lumii intregi.
Iata ce ne spune Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie dupa Ioan:
Ioan 6:44 "Nimeni nu poate veni la Mine dacă nu-l atrage Tatăl, care M-a trimis; şi Eu îl voi învia în ziua de apoi."
Iata toata Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie:


Sfânta Evanghelie după Ioan

Capitolul 14
1.Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine.
2.În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc.
3.Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu.
4.Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea.
5.Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea?
6.Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.
7.Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut.
8.Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns.
9.Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl?
10.Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui.
11.Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea.
12.Adevărat, adevărat zic vouă: cel ce crede în Mine va face şi el lucrările pe care le fac Eu şi mai mari decât acestea va face, pentru că Eu Mă duc la Tatăl.
13.Şi orice veţi cere întru numele Meu, aceea voi face, ca să fie slăvit Tatăl întru Fiul.
14.Dacă veţi cere ceva în numele Meu, Eu voi face.
15.De Mă iubiţi, păziţi poruncile Mele.
16.Şi Eu voi ruga pe Tatăl şi alt Mângâietor vă va da vouă ca să fie cu voi în veac,
17.Duhul Adevărului, pe Care lumea nu poate să-L primească, pentru că nu-L vede, nici nu-L cunoaşte; voi Îl cunoaşteţi, că rămâne la voi şi în voi va fi!
18.Nu vă voi lăsa orfani: voi veni la voi.
19.Încă puţin timp şi lumea nu Mă va mai vedea; voi însă Mă veţi vedea, pentru că Eu sunt viu şi voi veţi fi vii.
20.În ziua aceea veţi cunoaşte că Eu sunt întru Tatăl Meu şi voi în Mine şi Eu în voi.
21.Cel ce are poruncile Mele şi le păzeşte, acela este care Mă iubeşte; iar cel ce Mă iubeşte pe Mine va fi iubit de Tatăl Meu şi-l voi iubi şi Eu şi Mă voi arăta lui.
22.I-a zis Iuda, nu Iscarioteanul: Doamne, ce este că ai să Te arăţi nouă, şi nu lumii?
23.Iisus a răspuns şi i-a zis: Dacă Mă iubeşte cineva, va păzi cuvântul Meu, şi Tatăl Meu îl va iubi, şi vom veni la el şi vom face locaş la el.
24.Cel ce nu Mă iubeşte nu păzeşte cuvintele Mele. Dar cuvântul pe care îl auziţi nu este al Meu, ci al Tatălui care M-a trimis.
25.Acestea vi le-am spus, fiind cu voi;
26.Dar Mângâietorul, Duhul Sfânt, pe Care-L va trimite Tatăl, în numele Meu, Acela vă va învăţa toate şi vă va aduce aminte despre toate cele ce v-am spus Eu.
27.Pace vă las vouă, pacea Mea o dau vouă, nu precum dă lumea vă dau Eu. Să nu se tulbure inima voastră, nici să se înfricoşeze.
28.Aţi auzit că v-am spus: Mă duc şi voi veni la voi. De M-aţi iubi v-aţi bucura că Mă duc la Tatăl, pentru că Tatăl este mai mare decât Mine.
29.Şi acum v-am spus acestea înainte de a se întâmpla, ca să credeţi când se vor întâmpla.
30.Nu voi mai vorbi multe cu voi, căci vine stăpânitorul acestei lumi şi el nu are nimic în Mine;
31.Dar ca să cunoască lumea că Eu iubesc pe Tatăl şi precum Tatăl Mi-a poruncit aşa fac. Sculaţi-vă, să mergem de aici.
Dragii mei, sa credeti cu toata inima voastra si din tot sufletul vostru ca aceasta Troita pe care am ridicat-o cu ajutorul vostru prieteni in curtea casei mele dar cu iesire la strada, nu a fost pentru ca eu mi-am dorit,ci a fost porunca divina,de la MAICA LUI DUMNEZEU.
Asa a dorit MAICA DOMNULUI si IISUS HRISTOS ,Mantuitorul Lumii intregi.
Asa cum Porunca am primit de 24 de ani ca sa scriu tot ce vad si tot ce aud,tot la fel, PORUNCA am primit ca sa ridic aceasta TROITA sfanta in care si la care,noi toti vom gasi alinare si vindecare sufleteasca, de vom crede ca IISUS HRISTOS este,citez :
 
„Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine“.
Multe TROITE s-au ridicat in Romania ! Dar toate acestea s-au ridicat, la dorinta omului,a credinciosului ! Dar aceasta TROITA sfanta, a MAICII LUI DUMNEZEU a fost ridicata din PORUNCA Divina !!!
Asa cum am fost si sunta calauzita pas cu pas de DUHUL CEL PREA SFANT,secunda de secunda ce sa scriu si cum sa scriu aici pe Blog, tot la fel am, fost calauzita si cu aceasta SFANTA TROITA a MAICII LUI DUMNEZEU.
Dar iata tot istoricul Troitei sfinte, ridicata din Porunca divina:


                 .

4 IUNIE 2021,ORA 11 ,SFINTIREA TROITEI MAICII LUI DUMNEZEU,DE UN SOBOR DE PREOTI !

MINUNI CE SE VOR PETRECE ,LA SFANTA TROITA A MAICII LUI DUMNEZEU ! SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,VA FI SAVARSITA ÎN ZIUA 4 IUNIE 2021 ,DE UN SOBOR DE PREOTI !

                                                  8 Mai 2021,ora 4,17 !


        Hristos a Inviat,dragii mei !


In aceasta dimineata in zori ,ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare,nu deschid ochii,deoarece nu aveam nevoie,ci vad cu ei inchisi toate frumusetile Mainilor Lui Dumnezeu.

Astfel, nu mai eram in patul meu,ci eram in faţa Troitei sfinte a Maicii Lui Dumnezeu,Troita sfanta la care ati contribuit si voi prieteni,dupa putere ,dupa inima si suflet,pentru a o ridica,pentru ca MINUNILE sa se arate noua prin aceasta Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu. Tocmai din acest motiv,se spune ca atunci cand se ridica o Troita, este bineplacut Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa fim cat mai multe suflete pentru a pune cate una sau mai multe caramizi.

Ceea ce s-a si intamplat si se intampla cu Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu,din curtea mea,dar cu iesire la cele 4 strazi care se intersecteaza,cu deschidere catre locul public,catre strada ,loc in care, fiecare trecator credincios ,se poate opri o clipa ca sa se inchine si sa lase o lumanare aprinsa sau o floare.

Nu eu am ales locul dragii mei,nici macar cum ar trebui ca s-arate Troita sfanta ,ci MAICA LUI DUMNEZEU a ales pentru noi toti cei care ,O iubim si-L iubim si pe al Său Fiu Iisus Hristos,Mantuitorul Lumii intregi,pentru noi cei care,ne inchinam pâna la pamant,cu inima si cu sufletul,cu intreaga noastra fiinta.

Dar iata ce vedeam:

Vedeam Candelutele aprinse care ard zi si noapte in faţa usii Troitei sfinte,5 la numar,cateodata 4,depinde cum se mai sting sau se termina de ars lumanarica din borcanelul special.

Vazand ca o candeluta mai mare s-a stins, lumanarica din ea nu mai ardea, in sinea mea,ma gandeam ca as dori s-o reaprind din nou cu o lumanare din ceara,din acelea pe care le cumparam in Sfanta Biserica. In acea clipa,in mâna mea dreapta imi apare din senin o astfel de lumânarica.


.
Candeluta rosie avea capacul cazut,iar lumânarea din interior stinsa.
Mă aplec,am lumânarica cazuta ca din Cerul sfant in mâna mea, si asa cu ea stinsa ,ating fitilul candelutei stinse,spunand in sinea mea:
"Ia sa văd ,daca ating cu lumânarica pe care mi-a pus-o Duhul Sfant si Maicuta Domnului in mâna mea, daca ating Candeluta stinsa,oare nu se aprinde?"
La acest gand al meu fratilor,Lumânarica divina se aprinde singura,desi era acolo in interiorul borcanelului rosu,atingand fitilul stins al acestuia.
Avea acum in interior, doua flacari vii,aurii,pâlpâinde: una a lumânarii din mâna mea si a doua din borcanel,din Candeluta sfanta.La atingerea cu lumanarea divina,si lumanarea din borcanelul rosu s-a aprins,avea flacara vie si pâlpâinda,galbena ca de soare.Amandoua flacarile se unisera ca intr-o imbratisare.
Aud glas acre intreaba asa:
"Cum se cheama Evanghelia de azi?
Iar raspunsul veni de peste tot,atat din Cer cat si de pe pamant,si era asa:
Redescopera Evanghelia Dreptatii ,inchinata Maicii Domnului !"
Glasuri din Cer,cor de INGERI cantau asa:

"Sfinte Dumnezeule,Sfinte fara de moarte,Sfanta Cruce !"

Dupa care,glasurile au disparut precum dispare un ecou.
Dragii mei, impreuna ,in timp,vom redescoperi si noi cu totii,atat EVANGHELIA DREPTATII inchinata MAICII LUI DUMNEZEU,cat si MINUNI care se vor petrece odata cu ridicarea acestei Sfintei Troite a Maicii Lui Dumnezeu.Repet dragilor, nu eu am ales locul,nu eu am ales cum trebuie s-arate,ci MAICA LUI DUMNEZEU,Pururea Prea Curata Fecioara Maria ,mi-a aratat pas cu pas cum sa fac,si asa am facut precum a fost VOIA si Dorinta Sa!
Asa precum am scris si fireste,scriu CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT,care pana si a copertile lor au venit din Cer ca sa le vad  si sa le fac asa intru totul, tot la fel,si TROITA MAICII LUI DUMNEZEU,a fost ridicata cu Puterea Duhului Sfant si cu indrumarea MAICII LUI DUMNEZEU .Dar iata mai jos,ADEVARUL TROITEI MAICII LUI DUMNEZEU:              

                       4 Mai 2021,ora 7,17 !


            HRISTOS  A INVIAT,dragii mei !

TROITA SFANTA  A MAICII LUI DUMNEZEU,ARATA DIVIN DE FRUMOS!

                           .

.
Dragii mei,

Iata cum,cu ajutorul vostru al tuturor,Troita sfanta a Maicii Lui Dumnezeu,asteapta ca sa fie sfintita de un Sobor de Preoti.
Dar ,Minunile au loc in continuare in Troita Sfanta si in jurul Troitei sfinte. Dragilor, nu este o Troita obisnuita! Este o Troita aleasa de MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,de PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU.
Aceasta Sfanta Troita ,deja face Minuni prin ceea ce vad si aud de la Duhul Cel Prea Sfant si va face Minuni de-acum incolo zi si noapte! Nu a fost voia mea, nu a fost alegerea mea, ci a fost numai Voia Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu,ca in acest loc din curtea casei mele,cu dechidere la cele 4 strazi,Troita Sfanta sa-I fie ridicata in numele Său. 
Bucurati-va dragii mei, căci ati contribuit cu totii la ridicarea Sfintei Troite a Maicii Lui Dumnezeu si cine doreste poate sa ne mai ajute, deoarece intotdeauna mai avem nevoie de cate ceva. Heruvimul cel cu sase Aripi, urmeaza sa achitam Pictorilor si sa fie pictat pana la sfintire.
Dar iata ce mi s-a aratat in aceasta dimineata a primei zi de Pasti.
Dormeam,fiind obosita ca abia venisem de cateva ore ,de la Sfanta Slujba a Invierii Domnului.
Si astfel, ma trezesc mai multe glasuri dragii mei,glasuri care spuneau asa:

"Troita Maicii Domnului !
Iata,Troita Sfanta a Maicii Lui Dumnezeu!

Clipa in care,vad in jurul Troitei sfinte, din curte pâna in strada in faţa usii,vad acele canite din lut,canite din care MANTUITORUL cu cei 12 Apostoli au baut vin la Cina cea de Taina.
In fiecare caniţă din lut,exista puţin vin alb.Toti Sfintii Apostoli impreuna cu Iisus Hristos se aflau in Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu.Stateau ca la Cina Cea de Taina,doar ca-si lasasera canitele cu vin alb,jos pe pământ in jurul Troitei,afara.
De la mica distanta,in curte langa Troita Sfanta,erau circa 3 -4 barbati imbracati in vesminte lungi de culoarea Cerului senin.
Unul dintre acei barbati de afara  spune privind la canitele cu vin,13 la numar, dar in acelasi timp privind si la IISUS HRISTOS in jurul Caruia stateau cei 12 Apostoli.
Si spune asa:

"Cu siguranta ,Stăpânul lor acum,este si Stăpânul meu !"
Si vad dragii mei, Sfanta Troita luminata de sfinte candelute cu ulei si din ceara curata,iar in mijlocul lor ,Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS cu cei 12 Sfinti Apostoli. Cina Cea de Taina,in Troita Maicii Sale si a noastra a tuturor!
Ce mai este de spus ,dragii mei?
TROITA aceasta a Maicii Lui Dumnezeu ,a fost pur si simplu oranduita de Sus din Cer,de MAICA DOMNULUI si de MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS! 
Este cu adevarat o SFANTA TROITA divina,deoarece,asa a fost Voia Divinitatii,nu a oamenilor !
Sa ne bucuram cu totii dragii mei, si sa asteptam inca putin momentul sfintirii,moment in care si pana la care se vor mai petrece multe Minuni divine!
Eu m-am gandit la ziua de 4 IUNIE 2021,este o zi de VINERI ,o zi a Sfintelor Mironosite Marta si Maria ,surorile dreptului Lazar ,prietenul cel mai bun al Lui Iisus Hristos.
Voi vorbi si cu Soborul de Preoti si cu siguranta vor fi de acord. 
Asadar dragii mei, sa ne pregatim pentru Sfintirea Troitei Maicii Lui Dumnezeu,pentru 4 Iunie 2021 ! Cine doreste si poate sa vina la aceasta divina sfintire,îi vom astepta cu multa iubire si cu multa dragoste sufleteasca. 
Daca va interveni vreo schimbare ,vă voi anunta din timp prieteni dragi!
Deci,în ziua 4 iunie 2021,va avea loc Sfintirea Troitei sfinte a Maicii Lui Dumnezeu !
Ora o vom anunta, dupa ce Preotii vor cadea de acord!
Iata:
MARTA si MARIA :


Mironosiţele femei, cu miruri venind la groapa Ta, Mântuitorule, plângeau; iar Îngerul către dânsele a grăit, zicând: 
De ce socotiţi pe Cel viu cu cei morţi? 
Căci ca un Dumnezeu a înviat din mormânt“ 
(Alt tropar al Învierii de la aceeaşi slujbă).
Cu şase zile înainte de Paşte, o masă mare i-au pus lui Iisus în Betania, în prezenţa lui Lazăr. Marta se silea ca de obicei slujind la masă, în timp ce Maria, luând o litră de mir de mare preţ, unse picioarele Domnului şi le şterse cu părul ei. Cum Iuda, cel zgârcit, se arăta nemulţumit de o asemenea risipă, Domnul îi spuse că pentru îngroparea Lui îi păstrase ea mirul acesta (Ioan 12).

După Înălţare, Marta şi Maria însoţiră pe Lazăr pentru a răspândi Vestea cea Buna a Învierii.

Sa ne bucuram si sa multumim din inima din suflet,MAICII LUI DUMNEZEU si MANTUITORULUI nostru iubit,blând si drag,Iisus Hristos ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria ,pentru acest DAR divin,pentru acest Loc in care multi credinciosi isi vor gasi alinare si vindecare trupeasca si sufleteasca!
Cu dragoste,cu recunostinta si cu pretuire,Maria!
Iata din nou,si articolul din urma:

                          

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

..

                                Prieteni dragi,

SFANTA TROITA a MAICII LUI DUMNEZEU,arata divin de frumos si de minunat,si toate acestea vi se datoreaza si voua dragilor, celor care ati contribuit si veti contribui la ridicarea si pictarea Troitei Sfinte.

Intre Sfintele Pasti si Înaltarea Domnului,o vom sfinti.

Un sobor de Preoti vor desavarsi ,Slujba Sfintirii Troitei alese de MAICA LUI DUMNEZEU.

Va voi anunta, cu cel putin 7 zile inainte dragilor! 

                  .

Acum insa,suntem in asteptarea Sfintei mari Icoane cu Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil si a Heruvimului.

Iar acum ca sa va bucurati cu inima si cu sufletul,cu toata fiinta voastra dragilor, sa stiti ca oamenii care trec pe strada,prin faţa Troitei Sfinte,se opresc si se inchina,lasa lumanari aprinse in faţa usii,lasa flori. Si copilasii se opresc din joaca lor si se inchina la vederea TROITEI SFINTE. Imi curg lacrimi de bucurie cand vad din casa, ce se intampla in faţa Troitei Maicii Lui Dumnezeu.

.

Mai avem de pictat acest HERUVIM cu sase aripi! Dar chiar daca HERUVIMUL nu va fi gata,sfintirea Troitei Maicii Domnului tot va fi savarsita si desavarsita de un Sobor de Preoti,dar sa nadajduim ca va fi gata si Heruvimul,ne rugam impreuna ca totul sa fie desavarsit!


Atunci cand va fi gata,vom putea stabili si data Sfintirii Troitei Maicii Lui Dumnezeu!

Cine poate si doreste ca sa participe la Sfintirea Troitei divine, poate veni la Tecuci unde este asteptat (ă) cum mult drag si cu multa dragoste sufleteasca!Multumim din suflet tuturor donatorilor si-i asiguram ca ,Pomelnicele lor vor fi citite de un Sobor de Preoti la sfintirea Troitei,după care,vor fi depuse pentru totdeauna la piciorul Sfintei Cruci! Cine doreste ca sa mai doneze pentru SFANTA Troita a MAICII LUI DUMNEZEU,aleasa chiar de MAICA DOMNULUI ,o poate face in continuare astfel:

GHIORGHIU MARIA
Tecuci.
RAIFFEISEN BANK :
Cod IBAN:
RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 !
Va rog insa,ca sa specificati la banca,pentru ridicarea unei TROITE !

Va multumesc cu inima si cu sufletul dragii mei,ca impreuna am putut zidi aceasta micuta Biserica pentru MAICA LUI DUMNEZEU,pentru SFANTA TREIME cu toti Sfintii Săi.

                 Cu dragoste si cu recunostinta,Maria.

Un comentariu:

  1. Si in mod normal luand,doar Domnul Iisus o intelegea!!!Va dati voi cu ssma,o avut averi gramada,le_o dat la saraci si dupa aia si_o vandut trupul pentru ei,ajungand la blasfemiere!!!Sfanta de sfanta,,drahga de ea.Ma,nu ai de gluma.Io o iubesc enorm de mullt

    RăspundețiȘtergere