vineri, 1 iulie 2022

DA-I SFANTA CRUCE MARIEI ! IA-O ,DA- I-O LUI MARIA !

                                          

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  
             


                                              Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori,m-a trezit un glas care striga ,poruncea asa:

                        "Ia-o ! Dă-i-o lui Maria!

                          Pune-o aici !"

Clipa in care,am in fata ochilor inchisi,o femeie tanara si o alta de varsta mijlocie. Femeia mai tanara avea in mainile sale o  sfanta Cruce alba si lucioasa, facuta ca dintr-un carton lucios,ceva foar fin si frumos. Pe aceasta sfanta Cruce scria ceva,dar eu nu intelegeam ce scrie. Femeia se apropie de mine, si asa cum stateam in pat cu ochii inchisi fiind, o vad cum imi indesa sfanta Cruce in san,adica, la pieptul meu, apoi, ma acopera din nou cu bluzita de pijama si dispare. Aveam acum o sfanta Cruce alba ,adusa din Cerul Lui Dumnezeu. Uimita fiind,spun fara cuvinte asa:

          "Doamne Iisuse Hristoase,Te rog,ajuta-i pe cei ce Te cheama si au nevoie de Tine !"
 Iar in acest moment dragilor, IL vad pe scumpul nostru Mantuitor imbracat in vesmant alb si luminos.
IiSUS prea Bunul si Blandul Mantuitor era pe pamant,era pe un camp verde frumos.
Mantuitorul tinea bratele larg intinse,era inconjurat de o Lumina alba si orbitor de stralucitoare. Aceasta Lumina orbitoare,venea din Soarele ce iesise din pieptul Său. Multe Raze albe si orbitor de stralucitoare se asezasera pe umerii Lui Iisus,si peste tot Trupul Lui. 


Acest Soare alb si orbitor de stralucitor care era in pieptul Lui IISUS,era atat de mare, incat, razele lui ieseau si pe umerii lui IISUS si sub bratele lui IISUS, iar acestea, pulsau toate ca o inima. 


Totul era LUMINA, totul era stralucire, dar IISUS, era din carne si oase, era VIU si privea spre mine cam de la 10 m,distanta si era tare fericit.
 Iar eu eram negrait de fericita  deoarece, IISUS a venit atat de repede, doar cat L-am chemat in gandul meu si El a aparut. 
Sa ne rugam dragilor,sa ne rugam Mantuitorului nostru Iisus Hristos ca sa ne ierte pacatele si sa ne arate calea spre mantuire. Sa ne rugam Prea Curatei Maicii Fecioare Maria,ca sa ne ocroteasca atat pe noi cat si pe cei dragi noua.
                           Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Isuse , Fiul lui Dumnezeu , ajut-ne , ai milă de noi și de păcatele noastre !

    RăspundețiȘtergere
  2. o cruce acceptata e greu de dus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Furtunile pun din nou stăpânire pe teritorii intinse. La fel si incendiile!? Numai războiul nu a încetat inca _

      Ștergere
  3. Doamne Ajuta 🙏
    Doamne Iisuse Hristoase miluiește -ne

    RăspundețiȘtergere
  4. Atât de mare nevoie avem de Domnul nostru bun și puternic, să vină și să miluiască sufletele noastre slăbite de atât de multe atacuri demonice... Doamne al nostru scump și iubit, vino, nu ne lăsa că iată, nici aer nu mai avem să respirăm! Au otrăvit aerul, multe alimente... Doamne Cel Atotputernic, iartă-ne, ajută-ne, vino și așază iarăși bucuria, iubirea, respectul, tihna vieții, rânduiala, adevărul existenței omului pe acest pământ...🙏❤

    RăspundețiȘtergere