miercuri, 20 iulie 2022

FOAMETE SI MIERE PESTE OMENIRE !

                   


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  
                                                                                       

                              Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata ,aud un glas care spune ceva tare trist,tare ingrijorator,

Glasul spunea asa:

                 "Si la noi e frig si prin padure e frig.

               Peste noi o sa vina foamete si miere!"

Dupa care,convorbirea se termina.

Dragii mei, iata ce ne asteapta intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat.Asa cum va dori DOMNUL si DUMNEZEUL nostru,pentru noi Fiii Sai!

Eu am mai scris cu voia si cu puterea Duhului Sfant, despre foamete si miere de albine.

Acest articol,vine ca o confirmare la cele scrise mai dinainte cu  mult timp in urma.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni si sa nu ne paraseasca nicicand.

                                  Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

 1. Cum se spune ca ar fi spus unii monarhi francezi-daca nu au piine de scumpa sa manince cozonac ,glumind, dar pot cauta alternative la lipsa griului, deja se cauta recolte rezistente la seceta-craciun.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mierea de albine ține zeci de ani fără să se strice, așa că făceți-vă provizii

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred ca inseamna altceva miere a, nu cred ca se refera la mierea pe care o mancam

   Ștergere
 3. Cum adica miere? Ce inseamna?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Inseamna hrana ce nu se strica.SI APA SFINTITA.

   Ștergere
 4. Cum stateau lucrurile in timpurile stravechi cand era sclavagism, asa stau si acum.
  In sclavagism era exploatarea omului de catre om. Din pacate vedem cum s-a reintors epoca sclavagismului peste tot, in intreaga societate, nu mai zic la locul de munca al majoritatii oamenilor - sunt exploatati si neplatiti corespunzator muncii si efortului depus, salariile nu tin pasul cu preturile tot mai exagerate.
  Ba se mai si spune ca gazul, apa si curentul deja platite de români sa fie date de pomana celorlalte tari, iar românii sa stea in frig iarna, sa nu foloseasca apa si sa se imbolnaveasca de la atata mizerie si frig indurate, sa foloseasca doar o ora pe zi becul si sa fie atacati de talhari pe strazile intunecate.
  Dar de ce sa impartim noi resursele deja platite dupa ce facem foamea si ne zbatem in lipsuri?
  Atunci sa fie aliniate corect si salariile romanilor ca in strainatate sau sa imparta si englezii, nemtii, francezii si absolul toti salariile lor foarte mari cu românii. Asa este corect! Nu sa ne vezi ca natie doar cand avem si doar la luat, iar cand vine vorba de dat beneficii, de impartit malaiul, atunci sa se sustraga toti sau sa traga doar pe turta proprie.

  RăspundețiȘtergere
 5. Si in Biblie e descris visul lui Nabucodonosor cu cei 7 ani slabi care-i maninca pe cei sapte ani grasi.
  Deci vin ani de lipsuri cind omul e salvat de rezervele din anii mai buni-dulci-craciun.

  RăspundețiȘtergere
 6. Ue pusa in situatia sa mearga intre Solidaritate si Lipsuri alimentare deci un fel de reintoarcere de la bunastare-miere la foamete si austeritate data de lipsa energiei rusesti si seceta cit si urmarile crizei Covid.
  Deci dupa Abundenta o situatie de suprapunerea a mai multe crize care va solicita puternic Uniunea care poate sa degenereze intr-un Razboi in Europa chiar mai mare decit cel din Ucraina in situatia in care discutia celor trei sefi de stat de la Teheran cu Putin si Erdogan nu v-a fi urmata de o detensionare a situatiei -craciun.

  RăspundețiȘtergere
 7. Cosea-Noi nu avem programe economice,trebuie sa ne adaptam dar planificat la seceta.-craciun.

  RăspundețiȘtergere
 8. Si in Sudul Americii sint temperaturi de 47 de grade ca si la noi in Spania-craciun.

  RăspundețiȘtergere
 9. Putin vorbeste de -O Noua Ordine Mondiala mai sociala si mai justa.-
  Da dar Cum facuta prin razboi si Crime de nu ramine piatra pe piatra???-craciun.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iar esti partinitor,americanoid senil ca biden.Cu ce o fost mai breji americanii,paduchii mondiali cu tiparnita lor de bani?Putin o spus clar,platiti in ruble.Meleoanele de crime ale americanilor,nu egzizda.Mai lasa vrajeala,nea Petre.

   Ștergere
  2. 👍👍👍👍👍👍👍

   Ștergere
 10. Ilie americanoizii tai nu au anexat nici un teritoriu prin razboaie ca rusia in ultimii 200 de ani din Finlanda pina in insulele Curile pe 10 ooo km lungime inclusiv de la chinezi-craciun.

  RăspundețiȘtergere
 11. Ca sa nu mai spun ca rusii tai ilie ne-au luat si un sfert din Romania-craciun.

  RăspundețiȘtergere
 12. frati crestini in MOLDOVA seceta a facut prapad-campurile sunt DEZOLANTE-porumbul este galben fara rod ,floarea soarelui cat palma fara seminte, iarba galbena-am vazut cu ochii dramatismul situatiei-CRED ca sf ILIE SI ENOH sunt pe pamant si nevazuti dau lupte cu vrajmasii care produc pagube spre infometare- sa nu punem capul pe perna fara rugaciuni-e de plans

  RăspundețiȘtergere
 13. sunt ANONIM 5 si de la duhovnicul meu stiu asa-in seceta si foamete sa avem:pesmet sau biscuiti, apa ,miere de albine ulei pt candela ,conserve in termen pe cel putin 6-8 luni-vor fi secete si foamete ca pe timpul proorocului ILIE pentru necredinta -1lingurita cu miere si un pahar cu apa tine de foame 1/2 zi-cand albinele nu vor da miere e SFARSITUL-sanatate si pace in suflet si in lume

  RăspundețiȘtergere