sâmbătă, 30 iulie 2022

O EXPLOZIE INTR-O HALA MARE CU MASINARII MULTE SI PLINA DE MUNCITORI.

                                                                    

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.

                                 30 Iulie 2022,ora 6,41 !


                                  Dragii mei, 


In aceasta dimineata, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Apus ,o hala imensa cu multe masinarii complexe.Aici,in aceasta hala,erau multi oameni care munceau.Aveau uniforme albastre cu veste galbene si cu caschete rosii. 

Vedeam un cazan imens ca din otel,un cazan inalt cat acea hala, si cu o mare circumferinta.

La un moment dat,o parte din muncitorii care se aflau in spatele cazanului imens, aud cu totii,auzeam si eu,un huruit puternic si speriati incep sa fuga, sa se departeze de cazanul imens din mijlocul acelei hale plina de masinarii.

Numai ca, in fata acestui cazan imens, pe la mijlocul lui se afla si un capac de otel, un capac mare precum la cisternele cu petrol.

Oamenii care se aflau in aceasta parte unde era capacul cazanului imens, si-au dat seama cu cateva secunde mai tarziu de tragedia ce urma sa se declanseze.

Au vrut si ei sa fuga, sa se indeparteze cat mai curand de langa acel cazan, dar capacul a bufnit, a sarit de la cazanul cilindric,iar din cazan a inceput a curge cu mare forta un lichid incolor,putea fi apa,putea fi orice alta substanta chimica sau inflamabila.

Cei care erau chiar langa cazan, si-au dus mainile la caschetele rosii de pe cap,deoarece, suflul extrem de puternic facea ca sa le zboare de pe cap.

Dragii mei, locul pe care il vedeam, semana cu Centralele chimice, electrice, nucleare,etc.etc.

Vedeam doar in interior,nu vedeam la exterior.

Ce se va intampla si unde anume se va intampla dragilor, eu nu stiu.Dar din pacate, vor fi si pierderi de vieti omenesti.Spun aceasta,deoarece, o parte din muncitori nu au apucat sa se indeparteze indeajuns de mult,ca sa nu-i ajunga din urma acel lichid lucios,incolor,care se revarsa cu o mare forta din acel imens cazan cilindric.

Sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aiba grija de toti oamenii care muncesc acolo ,si sa-i ajute sa iese la timp din acel loc extrem de primejdios.

                                     Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu