marți, 5 iulie 2022

ROMANIA ! INUNDATII GRAVE IN SUDUL ROMANIEI !

                                                         5 Iulie 2022,ora 3,50 !


                                                      Dragii mei, 


In aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune asa: 

                                         "Romania !

                         Inundatii grave,in partea de Sud a Romaniei!"

Dupa care, glasul a disparut.
.
Dragii mei,rar se intampla ca Duhul Cel Prea Sfant sa-mi spuna si locul unde urmeaza a se petrece ceva.
De aceasta data insa, Dumnezeu si Maicuta Domnului a voit ca noi sa stim ce ne astepata.
Sa ne rugam impre
una dragilor,ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne daruiasca sanatate si iertare pentru gresalele noastre si mantuire.
Cu dragoste,Maria.



36 de comentarii:

  1. Ar fi bune ploile in sud si in Moldova si Banat cele mai afectate de seceta pedologica de lunga durata care a redus la zero rezerva de apa din sol si chiar spa din bazinele hidrotehnice si fintini-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. dupa asa canicula posibil sa vina vijelii si inundatii -ajutorul de la DUMNEZEU SI MAICA SA daca meritam

    RăspundețiȘtergere
  3. Iohannis -Cred ca e nevoie de revizuirea si modernizarea constitutiei proces indelungat care nu poate dura mai repede de 2024…- cit despre Sengen el spune ca trebuie revigorate discutiile europene-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iohannis prima conferinta dupa… 14 luni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vosganian -Romania apropo de Iohannis nu are o politica externa ea e o anexa a altora,Iohannis a Fentat intrebarile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot Vosganian-Romania nu a absorbit 17 milioane de Euro dar Iohannis nu spune nimic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Stolojan-Intrebarile au fost exclusiv despre interne in timp ce Iohannis se lauda cu externe si despre Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cristoiu-Coferinta expresia spaimei lui Iohannis atit de blind si pisicit.. cind pina acum erau arogante etc,cea ce arata ca i s-a atras atentia de la Bruxell de distemul lui militarizat.
    El stie ca dezastrul nu are cauza in razboi,a fostvrut un exemplu de transparenta.
    Practic Romania a inceput campania electorala a concubinajului pattidelor de guvernare cu scandal ascuns intre ele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești plin/ă de rautate și obsedat/ă de Iohannis !

      Ștergere
  9. Stolojan -Romania extrage la titei un sfert =3,3 milioane tone ,iar trebuie dat ajutor doar unora nu o compensare tuturor
    Cind barilul era maxim la 147 pret benzina era 3 lei , ori noi nu trebuia sa liberalizam energia pina la cresterea venitului populatiei pentru ca avem resurse proprii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria ce putem spune,din fata lui Dumnezeu nu avem unde ne duce.
    Așa este cum spuneți dv.rugaciune și credința la Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului.🙏🙏🥰

    RăspundețiȘtergere
  11. ati mai avut una mai demult: la Craiova vor scoate vaporul! S-a adeverit !

    RăspundețiȘtergere
  12. BNR a majorat cu un procent dobinda de referinta la 4,75 cu scop de reducere a inflatiei loveste in clasa mijlocie crescind dobinzile bancilor la credite-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mircea Cosea -Dobinzile mari pot duce la miscari sociale care sa destabilizeze tara pentru ca noi nu sintem in Ue ca Grecia sa ne salveze-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Daea nou ministru propus de PSD la agricultura care promite dupa numire ca va prezenta noul program de prioritati si investitii in sistemul de irigatii cu masuri de reducere a costului
    El spune ca va lupta la Ue pentru irigatii la soia si porumb-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Daea cel cu oaia era bun ca ministru-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Romanii din zona Focsaniului speriati de zgomotul avioanelor supersonice israeliene care fac aplicati singuri in Romania.
    Or fi venit in recunoastere pentru teritoriile lor Agricole cum spunea fostul presedinte al Israelului -cumparate in Romania si Ucraina????-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Instabilitate atmosferica cu un front de furtuni din nordul pina in sudul tarii peste coroana rotunda centrala a Carpatilor.
    Deci mesajul in curs de implinire-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Chiriac -Ce l-a apucat pe el Iohannis sa iasa acum ca el era disparut..ha ha demult-
    Tot acum aparu de la BNR si Isarescu tatal evreului Citu cel caruia i-a platit pentru scolarizarea din SUA peste 200 dolari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate doua sute pe zi lumina,nea Petre.

      Ștergere
    2. Era vorba de 250 mii de dolari Ilie scolarizare in Sua-craciun.

      Ștergere
  19. Miine la Bucuresti are loc premiera noii variante a filmului Mihai Viteazul facut de cei de la Teatrul Evreiesc din Bucuresti.
    Uite asa lucrurile incep sa se lege cu Aplicatia Militara facuta de Israel in Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. De la meteo anunta averse torentiale pina lla 100-200 litri pe metru patrat cu masinile devenite barci de la Botosani,Floresti-cartierul Clujului pina in sudul Olteniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Circula o vorba
    -Ce fel de liberali sint penelisti ??
    -Pai liberali evrei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cam toate partidele asa zise mari sunt ale ale lor.

      Ștergere
    2. Da pentru ca partidele mici tot ei cu banii de sfara le defameaza sub diferite forme ca fiind legionare sau pro rusesti iar romanii pun botul in loc sa/si apere interesele la urne cum s-a intimplat si cu demolatea economica planificata de afara prin ONG-urile finantate prin banii lui Soros veniti de la Bildelberg care l-au atras si pe Iohannis cum s-a intimplat cu hidrocentrslele construite pe valea Jiului sau cu mina Rosia de jiu cea mai mare din tara care va scadea proguctia centralei Isalnita la jumatate cu echivalentul unui grup nuclear de la Cernavofa-craciun.

      Ștergere
  22. Aproape de miezul noptii focsanenii alarmati de avioanele C130 militare ale fortelor militare israeliene cazati la Boboc-Buzau.
    Au mai facut ei acum citiva ani splicatie in Bucegi cind au pierdut un elicoptet plin .
    Se pare ca vor sa testeze ca si atunci conditiile de lupta de la prietenii lor persanii din Iran din apropierea muntilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ursula colonialista de la Bruxell ne avertizeaza pentru oprirea completa in Ue a gazului rusesc in timp ce Rusia a hotarit oprirea conductei cazastanului care ducea titeiul spre estul Marii Negre includiv in Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Stagflatie= Inflatie +Incetinirea economiei,
    ultima generata si de cresterea dobinzilor bancare in Toate tarile Ue in timp ce Euro scade fata de Dolar odata cu:
    Proteste in Franta ,Anglia ,Italia iar in Spania greve in 10 aeroporturi-aviz romanilor care se intorc dupa vacanta din Romania la locul de munca din Spania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Declaratie belicoasa a lui Putin la adresa Vestului Europei-daca vrea sa se lupte cu noi sa incerce ,-apropo de Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. Un ONG finantat de Soros cu bani grei,a reusit prin hotarire judecatoreasca sa opreasca mina Rosia de pe Jiu cea mai mare la zi din Oltenia reducindd cu aproape 50 procente productia de curent la centrala Isalnita dupa ce anterior oprise finalizarea barajelor hidro de pe valea Jiului finalizate in proportie de 80-90 procente si lasind in somaj mii de salariati ,cu acelasi complet de judecata de la Curtea Suprema si tara cu curent scump de import de la producatori de carbune practic Genocid Economic planificat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Inflatia -impozitul tacut,a crescut veniturile statului cu 20 procente la care se adauga noile impozite.
    inflatia lovita de BNR cu intirziere prin cresterea dobinzilor in timp ce pretul barilului a scazut sub 100 dolari prima data dupa inceperea razboiului rusesc iar pretul crescut al carburantilor si din cauza tranzitiei spre mssini electrice care opresc investitiile in rafinari noi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. tara arde la propriu -ce sa asteptam?! EMIL STREINU a spus clar la tv :sunt calamitati datorita puterilor lumii care trimit drone la distanta si fac incendii, ploi cu grindina,inundatii, seceta etc- suntem la mana acestor puteri care vor distruge lumea-OARE EI UNDE VOR TRAI?!

    RăspundețiȘtergere