joi, 14 iulie 2022

UN 5 IANUARIE ,CA UN RAZBOI !

                                            14 Iulie 2022,ora 6,11 !"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh!

                                           Dragii mei,

In aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:

                     "Maria !

                     Ca un razboi pe 05 Ianuarie!"

Apoi glasul se opreste. Ceea ce tocmai auzisem,o forta nevazuta mi-a scris si in aer,la 1 metru distanta de mine.Iar sub randurile scrise,vedeam mai multe sabii negre, incrucisate sub forma de x.

Prieteni dragi, din nefericire, este posibil ca pe 5 ianuarie anul viitor sau poate in alt an(nu mi s-a spus anul),sa ne confrungtam cu mari conflicte care vor degenera intr-un adevarat razboi.

Sa ne rugam Lui Dumnezeu si Maicii Domnului ca sa fim sanatosi si sa avem pace si liniste in inima si-n suflet!

                                        Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

 1. In cartea Domnului Istrate avem un mesaj care suna cam așa: De revelion mobilizare generală. Se cam aseamănă cu mesajul Dnei Maria. Mai rămâne să vedem anul

  RăspundețiȘtergere
 2. Nui problemă de război, avem politicieni foarte pregătiți.

  RăspundețiȘtergere
 3. Adevărata revoluție!!! Parca asa se spunea "când va fi zăpadă afara". Da, abia pe la sfârșitul anului ajunge cuțitul la os, Doamne ajuta-ne!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Revolutie in Romania ??????
  "ca un razboi" poate insemna razboi civil

  RăspundețiȘtergere
 5. Dna Maria, ce părere aveți despre ruperea Siberiei de Rusia?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vin marile revolte !? Protestele mult asteptate

   Ștergere
 6. Deci nu e vorba de un razboi,
  Ca un razboi poate fi o revolta ,o lovitura de stat care poate fi si instigata chiar de cei care acum sau atunci duc un razboi si carora un acest gen de actiuni le covin fie din motive propagandistice pentru a muta atentia pe o actiune externa sau pentru a destabiliza zona imediata sau departata a adversarului.
  As miza pe o actiune de destabilizare cu o data fixa ca o schimbare de regim mai violenta cunoscuta fiind talentul unora in revolutii detonate-craciun.

  RăspundețiȘtergere
 7. Cererea de demisie a premierului italian respinsa, ar fi fost al doilea in Europa dupa Boris al Marii Britanii-craciun.

  RăspundețiȘtergere
 8. Ivana Trump fosta sotie divortata a lui Trump gasita decedata in mod natural intr-un hotel fin Sus-craciun.

  RăspundețiȘtergere
 9. doar prsupun-ca un razboi poate fi un cutremur-5 ianuarie AJUNUL BOBOTEZEI-sau acea revolutie de la lipsuri si facturi enorme-sau chiar razboi -SUNTEM PLACA TURNANTA intre AMERICA SI RUSIA-asa a spus indianul care a fost expulzat de Ceauseasca

  RăspundețiȘtergere
 10. Colonelul Dogaru spunea ca pensiile private furate intii de la armata urmeaza a fi furate tuturor cea ce s-a si intimplat refucindu/le valoric-craciun.

  RăspundețiȘtergere
 11. Doamne apară și ne păzește.
  Indiferent că e război, revoluție nu este bine pentru nimeni.
  Totul este durere și pierderi,atât de vieți cât și materiale
  Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏

  RăspundețiȘtergere
 12. 14 Iulie 1765 prin ordinul curtii de la Viena semnat de Maria Terrza din Banat pina in Bucovina romanii au fost alungati din satele lor confiscindulise casele si terenurille infolosul celor 75 ooo de Svabi colonizati,dar si in Oltenia mai putini din cauza rezistentei cetelor de haiduci-craciun.

  RăspundețiȘtergere
 13. Prin Legea noua a invatamintului admiterea la Colegii va fi stabbilita de acestea pe criterii proprii arbitrare fapt criticat de elevi care se vad a fi -cobaii unui experiment.-
  Sa fie aceasta pas in Romania Educata de Reforma sau pentru Autonomie?? -craciun.

  RăspundețiȘtergere
 14. Autonomia sporita in scoli-spusa ministrului invatamintului Cimpeanu si cu un Bacalaureat schimbat cu rezultate noi spune el in 2027-craciun.

  RăspundețiȘtergere
 15. 29 iulie 2016 era si mesajul- Sri Lanka si in Timisoara -craciun.

  RăspundețiȘtergere
 16. Dodon sluga Modcovei ataca Romania si spune ca am vrea sa inghitim R Moldova ceia ce ar duce la razboi civil-craciun.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doar americanii cu steaguri false?Ietete ca mere si la rusi.Adica moldavenii as in falcile lor,si ai inghitam noi.Ca dupa divort,nea Petre,sufli si_n iaurt.Mai bine manci din brisca!😆

   Ștergere
 17. Paleologu-E plin ce neaveniti care se vad presedinti-craciun.

  RăspundețiȘtergere
 18. Pas cu Pas spre Autonomie.
  Alogenii minoritari de la conduccerea Romaniei in frunte cu evreul Iohannis si PNL Evreiesc dupa ce au demontat statuile marilor Romani de la Alba Iulia si au plantat statuile lui Gabor -Gabriel Bethlen si Brukenthal acum prin programul Romania Re-Educata din cele doua legi ale invatamintului pregatesc scoaterea invatamintului minoritarilor de sub programa statului roman care devine doar finantator in timp ce ei au posibilitatea de a-si stabili programa scolara dupa cum se lauda acum citeva saptamini seful guvernului ungar Victor Orban-craciun.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. PAS KU PAS,JOCURILE SUNT TICLUITE DE MULT.AGENTUL IOHAH_ANNUS STIEA KA ASA SE VOR DE,,,KUR,,,GE LUCRURILELE.URMEAZA SA IA O POZITE DEMNA DE CAPRA,KA DE OBICEI,SA STAI SI SA ZIMTI BINE LA TINE

   Ștergere
 19. Rezultatul asa cum prevede proiectele de legi ar fi Segregationismul Scolar-craciun.

  RăspundețiȘtergere