duminică, 31 iulie 2022

INUNDATII MARI SI PLOI TORENTIALE, VIJELII !

                                             31 Iulie 2022,ora 5,28 !

                                           Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stral;ucitoare foarte, lumina ce-mi arata inspre Est, Sud-Est, cum pe Cerul innorat fulgera incontinu,iar ploaia torentiala a inceput sa cada din Cer, ca din cascada.


Pe strazi, apa maloasa era f mare, masinile erau in apa pana la acoperis aproape,iar oamenii cautau sa mai salveze cate ceva, inotand prin apa maloasa de pe strazi.

.
.Dragii mei, am scris nu prea de mult timp,un articol cu titlul:Vara Returnata.Iata ca, intr-adevar Dumnezeu a auzit Rugaciunile noastre, la fel si Maicuta Domnului, si a luat partial vara de pe pamant, pentru a da ploaie pamantului, ploaie divina pentru ca noi sa avem alimente,iar  animalele hrana si apa.Sa fim recunoscatori dragilor, pentru aceste ploi divine care adapa pamantul crapat de atata seceta, care adapa animalele ce sufereau de sete si de foame, care ne da si noua apa ca sa supravietuim.In genunchi sa multumim pentru fiecare picatura de ploaie,pentru fiecare gura de aer curat.Mai inainte de Mare si plaja, avem nevoie de ploaie ,pentru ca tot ce e uscat sa invie, sa traiasca.Cu lacrimi sa sarutam pamantul si sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru aceste ploi divine,chiar daca pe alocuri,acestea distrug culturile sau sunt prea multe.Dumnezeu stie de ce ne da asa.
Cu dragoste,Maria.




3 comentarii:

  1. După atâta secetă...se rupe cerul 🤔

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot sa va spun câtă bucurie simt doamna Maria că Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului a dat ploaie bună, curată fără vânt,fără tunete multe și ce se poate spune de cat Mulțumim Doamne.
    Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏🙏
    Doamne Ajuta 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Slavă Domnului pentru toate!

    RăspundețiȘtergere