joi, 28 iulie 2022

UN VAPOR ,VA LUA FOC LA PARTEA DE SUS A CATARGULUI !

 

27 Iulie  2022,ora 5,12 !

Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Sud, sub un Cer ca un amurg, pe o apa mare intinsa,un vapor mai lung,de culoare maro sau grena.
Catargul foarte inalt din mijlocul vaporului, pe care il vedeam de la mare distanta, s-a aprins pur si simplu.
.

Varful catargului inalt,a inceput sa arda ca o torta.
Deci,tot ce era pe vapor era in mare pericol in momentul cand catargul a luat foc.
Dragilor, eu nu stiu din ce cauze va lua foc acest catarg si nici unde anume sau cand.Dar stiu ca asa va fi,din pacate.Sa nadajduim insa, ca nu vor fi si pierderi de vieti omenesti.
Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Pare un efect de descarcare electrica de la un trasnet pe mare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. China vrea si o parte din Asia cu oceanul in care vapoarele lor sa domine cu Taivanul, cea ce nu convine americanilor dar nici Japonia si Australiei care se inarmeaza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Constantin Ghinea-Domnul Catiu ascunde cheltuelile cu datoria externa.a Romaniei.
    Asa a intrat si Grecia in faliment-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Câteva gânduri care reflectă trista realitate în care trăim...
    Numai există omenie, decență, empatie, încredere, frică de Dumnezeu...efectiv oameni buni numai există!
    Dragii mei, vă îndemn să numai mergeți pe încredere cu nimeni, pentru că oamenii sunt parșivi. Oamenii se vor comporta frumos cu voi, vă vor aduce laude măgulitoare, atât timp cât au un interes față de voi. Când interesul va dispărea, când s-au folosit destul de tine, îți vor da un șut în fund și nici banii pentru munca depusă nu o să vezi..munca pe care ai realizat-o de dimineață până seara, renunțând de multe ori să pleci în concediu sau să stai cu familia, pentru că ești atât de manipulat psihic, încât lucri după alți oameni care și-au luat șut în fund înaintea ta, și condamni tot omul bun!(dar nu vezi asta, pentru ca cei care o fac sunt foarte experimentați, au diplomă de manipulare)
    Nu lăsa să te ajungă frustrarea, pentru că te va ajunge, te va frustra faptul că vor plânge copiii, că nu le acorzi suficient timp, că ești mereu obosit din cauza că lucri ca un sclav, că doar unu din voi face toată munca gospodării și automat veți fi doi obosiți, care vă veți certa care muncește mai mult...că vei ajunge să fi dezamăgit de omul cu care ai mers pe încredere...vei fi dezamăgit, pentru că riști ca după toate cele îndurate, nici măcar să nu îți primești toți banii...
    Oameni buni, puneți familia pe primul loc, NU munca...și NU UITAȚI, faceți în așa fel încât să puteți mereu să vă recuperați bănuții, acoperiți-vă de hârti și dovezi, nu vorbe, pentru că vrem nu vrem, pentru bani muncim!
    Gânduri de joi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai buna si iesirea din amagire la oarece,ne ajuta sa gandim mai mult la noi insine.Am fost si io in stari asemanatoare,asa ca te inteleg pe bune.Pa,pa..Multumesc pentru momentul de sinceritate.

      Ștergere
    2. https://youtu.be/62URu9niNKg

      Ștergere
    3. Omul ar trebui sa fie mai bun. De aceea se si trimit atatea calamitati peste oameni - din cauza pacatelor lor.
      Un citat foarte bun il gasiti aici: "Desigur, dacă e să fim sincer, omenirea provoacă anual daune extrem de mari pentru planetă. Asta dacă e să luăm în calcul schimbările climatice provocate de omenire, defrișările constante, poluarea apelor planetei, distrugere ecosistemelor."
      Legat de link-ul lui 01.56:
      https://www.bzi.ro/doua-specii-de-amfibieni-au-provocat-pagube-de-16-miliarde-de-dolari-4511536?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

      Ștergere