sâmbătă, 29 august 2020

VA RUGAM, UN AJUTOR PENTRU O SFANTA BISERICA ,PRIN A CARUI ACOPERIS PLOUA !

VA RUGAM, UN AJUTOR PENTRU O SFANTA BISERICA ,PRIN A CARUI ACOPERIS PLOUA !

       Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul De Mir. Tradiții și Superstiții ....
                       Dragi crestini si iubitori de 
Dumnezeu si de Maicuta Domnului!

Vin la dvs.cu rugamintea ,ca sa ajutati financiar cu orice suma cat de mica ,si SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Domnului cu Sfintii Săi, BISERICA cu HRAMUL SFANTULUI DUMINTRU IZVORÂTORUL de MIR !
La Sfanta Biserica s-au facut si se fac multe reparatii mari, incluzand Pictura, dusumelele,curtea cu pavele, acoperisul prin care ploua in Sfanta Biserica si multe altele.
Biserica cu enoriasii săi,nu are putere financiara ca sa putrem achita la timp toate lucrarile.
Asadar,vin cu Rugamintea fierbinte din inima mea (Parintele Paroh nu stie ca am facut apel la oamenii buni si cu Credinta tare)de a ne ajuta cu orice suma cat de mica, ca sa putem ajunge la linia de plutire cu datoriile si cu reparatia acoperisului.
Iata cum puteti ajuta :
PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:
RO36CRCOX180300000241450.

Sau cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !
Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR,sa va ocroteasca in fiecare clipa .

Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
..
PAROHIA SF.DUMITRU TECUCI,are nevoie de ajutor financiar ptr.reparatii mari.RO36CRCOX180300000241450.Banca Coop.CREDITEC Tecuci.



                    .

Cu iubire,Maria.

13 comentarii:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=090UqvvYMM4 Alte semne si evenimente ale Apocalipsei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai bine sa ne rugam sa scapam de pandemie. Ce este asa de greu de înțeles?

    Am depăşit China la numărul de infecţii cu Covid!!!!!!

    32 de decese în ultimele 24 de ore. 1.365 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate, faţă de ultima raportare, în urma testelor efectuate la nivel naţional,

    Ce tot o dati cu pnlul! Nu va este rusine sa tot dati cu pnl?
    Chiar nu vedeți ca pnl este o catastrofă? Macar cei cu studii chiar nu aveti capacitatea de înțelegere ca mor destui si se îmbolnăvesc foarte multi?

    Pnl este o rușine! Pnl gestioneaza foarte slab pandemia. Am ajuns sa fim pe primele locuri in ultimele săptămâni in Europa. Cei cu studii chiar nu înțelegeți ca pnl este slab?-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asteapta să iasă PSD ul să vezi atunci vărsare de sânge în stradă :))

      Ștergere
  3. Val de cutremure. Exact cum s-a scris, asa va fi tot anul. Nimeni nu isi pune întrebarea de ce?
    S-a oprit si Unitatea 2 a Centralei de la Cernavodă, s-a deconectat automat, din cauza defecţiunilor provocate de aceste cutremure repetat.
    Cat timp se folosesc armele geofizice si sonice asa va fi mereu. Eu va tot spun de cativa ani de cand au apărut aceste cutremure repetat insa nici presa nu poate sa scrie fiindcă este interzis.
    Două cutremure în Vrancea, în noaptea de vineri spre sâmbătă. În luna august s-au produs 27 de seisme în România---

    https://www.romaniatv.net/doua-cutremure-in-vrancea-in-noaptea-de-vineri-spre-sambata-in-luna-august-s-au-produs-27-de-seisme-in-romania_534827.html

    https://www.romaniatv.net/alerta-unitatea-2-a-centralei-de-la-cernavoda-s-a-deconectat-automat-din-cauza-unei-defectiuni_534840.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si dacă scrii și tot ne avertizezi într-una ce putem face noi cetățeni ?

      Ștergere
    2. La muncă! Nu doar la milogeala la Cer! Ati vazut voi un tată intreg la minte care sa nu pedepseasca un copil leneș si nesimțit?
      Dumnezeu nu este ca voi...Dumnezeu vrea sa ne invatam lectiile

      Ștergere
    3. 14.10 si daca tu stii raspunsul de ce nu-l spui? Ce daca „ne punem intrebarea”, la ce foloseste?

      Ștergere
  4. Vom avea câteva zile de caniculă. Ne aşteaptă zile cu temperaturi sufocante. Secetă mate. Vom. Avea un an cu pierderi uriașe in agricultura -

    RăspundețiȘtergere
  5. Parintele Iustin spunea ca "Ne vom retrage in pesteri si catacombe, dar fara sa trecem la nici o alta biserica stilista sau de alta natura. Il vom avea pe insusi Hristos carma si Arhiereu si asa cum biserica a inceput in pesteri si catacombe,tot asa va si sfarsi.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si in peșteri...Daca accepti sa-ti fie copiii batjocoriti, tot ca in Catedrala Neamului va fi. Adica, nimic!

      Ștergere
  6. Anul acesta este cel mai negru an al țării! Accidente, seceta, inundații, cutremure zilnice, inundații, vijelii, tornade, incendii, foarte mulți morți prin inecare, grindina si pandemia. Cum de Dumnezeu anul acesta ne-a lovit asa de crunt? Ce părere aveti? Unii din iarna au prezis toate acestea. De unde au stiut? Si suntem doar la început de septembrie! Si inca marile revolte si mitinguri anunțate de cativa ani nu au sosit. Urmează oare revoltele cele mari? Cand oare?

    RăspundețiȘtergere
  7. toate masurile care guvernele le iau in această perioada sunt doar un

    EXERCITIU/APLICATIE CONJUNCTURALA

    in vederea analizarii capacitatii de reactie a instituțiilor din fiecare tara, pentru ceea ce va urma in 2026 cand asteroidul va lovi pamantul.

    Revin cu completari pentru a se intelege de ce se iau aceste masuri.

    Toate guvernele stiu acest aspect si fiecare iau masuri din timp in functie de posibilități si de interes.

    Totusi, am sa mentionez ca acest asteroid se stie ca va pica in zona exacta a hotarului intre Iran si Turcia, la nord de Irak și Siria, precum si la sud de Armenia.

    Deoarece raza totala de distrugere a asteroidului este de 1000km, tarile din zona trimit o parte din cetatenii lor in Europa si Oman, bineînțeles ca sub pretextul ca acolo este razboi. (de mentionat este faptul ca in acea zona este razboi mereu, de sute de ani)

    Deci, au stabilit ca migratia sa fie in principal către Europa. Si va continua progresiv prin intelegerea intre tari. La schimb se oferă petrol.

    RăspundețiȘtergere
  8. Coronavirusul este in scădere încă de la început, iar practic scade de la anul când se va începe vaccinarea populațiilor. Ce este asa de greu de înțeles? Unde sunt toti oamenii care au logică in gandire? Vor mai murii inca o jumătate de milion si inca pe atatia infectati vor fi pana se reușește stăpânirea pandemiei. Pentru tara noastră pana acum s-au depășit toate...

    RăspundețiȘtergere