duminică, 30 august 2020

UN CUTREMUR INTENS !

                                           29 August 2020,ora 6,17 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata o incapere inspre Sud-Est,incapere in care era si un mobilier greu,masiv.
                  Cutremur în România: când s-ar putea produce alte replici
Vad o persoana ce scoate cateva sticle dintr-un dulap,clipa in care,incepe un Cutremur intens,iar celelalte sticle incep a se clatina foarte tare si se rastoarna acolo in dulap.
Prieteni dragi, din pacate,vom auzi de un astfel de Cutremur intens.Dar unde anume se va produce sau cand,eu nu stiu a va spune.Dar asa va fi precum mi s-a aratat.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Sa fim buni fratilor, sa fim milostivi si sa avem Credinta tare in PREA SFANTA TREIME si in MAICA LUI DUMNEZEU cu toti Sfintii Săi.
Sa credem in Sfanta Cruce si sa ne inchinam ei,cu toata inima noastra,cu tot sufletul nostru si s-o iubim cu intreaga noastra fiinta!
Cine nu crede in PREA SFANTA TREIME,in MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA cu toti Sfintii Săi, cine nu crede in Sfanta Cruce pe care a fost rastignit MANTUITORUL Lumii ,IISUS HRISTOS,inseamna ca nu crede in nimic! Iar sufletul lui, se va chinui vesnic in focul iadului.Nimic din tot ce exista in IMPARATIA LUI DUMNEZEU nu poate fi despartit,ci trebuie sa credem in Tot si Toate la un loc.
                               Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. asta-i a doua oara cand se scrie de cutremur intens-mai exact cand va fi ca noi suntem tematori de asa eveniment-unde este mila!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu nea trimis un avertisment celor Alesi de El caci va face ca Cuvintul lui sa se auda si celor care nu vor sa auda despre Apa Vietii-dumnezeu ne va pune la mari incercari.

    RăspundețiȘtergere
  3. O fi cutremurul anunțat din iarna de burculet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣🤣🤣🤣🤣Burculet....🐖-let, mai lasă-ne cu burculetul tău!!!

      Ștergere
  4. Nostradamus a vazut acest cutremur cu cateva secole inainte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim30 august 2020, 12:59 A trecut vremea Cutremurelor prezise de NOSTRADAMUS ! Ce zici_? Am dreptate? Iata cand a trait NOSTRADAMUS :Născut: 14 decembrie 1503, Saint-Rémy-de Provence, Franța
      Decedat: 2 iulie 1566, Salon-de-Provence, Franța
      Categoric mai sunt multe PROFETII de-ale lui NOSTRADAMUS care nu s-au impniti inca,dar nu mai putem vorbi despre CUTREMURELE prezise de NOSTRADAMUS! Au trecut 517 ani de cand s-a nascut NOSTRADAMUS! Ai vorbit si tu ca sa te afli in treaba!

      Ștergere
    2. 30 Aug. 12:59, chiar nu gândești?! Mai dar dus rău Innapoi mai ești, ești același anonim cu Burculet! 😂

      Ștergere
  5. Arsenie Boca a prezis un mare cutremur care va avea loc în România: "marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui"
    Părintele Arsenie Boca a făcut mai multe profeții, iar în unele dintre ele a vorbit despre cutremurele care vor face ravagii în România. Două dintre seisme au avut loc deja în țară, însă acum este așteptat un al treilea cutremur major.

    RăspundețiȘtergere