duminică, 30 august 2020

UN CUTREMUR INDEPENDENT, CARE VA VENI ASUPRA OAMENILOR ?

         Draga cititorule ! 
Pe acest Blog esti musafir! 
Te rog sa dai dovada ca ai cei 7 ani de-acasa! 
De nu,Comentariile tale vor fi sterse!
Nu te obliga nimeni sa stai pe acest Blog si nici sa crezi in ceea ce vei citi aici ,pe Blogul Dumnezeu Exista-Marturii! Cine simte si vrea,va crede! Cine nu, e alegerea sa !
Nu uita ca,tot ce vei grai de rău pe cineva sau vei aduce cuvinte hulitoare Lui Dumnezeu,Maicii Domnului si Sfintilor Săi,se va intoarce la tine inzecit !
                         30 August 2020,ora 15,50 !

                                     Dragii mei,

Cu siguranta va intrebati de ce am scris acele randuri de mai sus. Mi-am dorit ca sa le scriu,ca nimeni sa nu poata spune ca nu a stiut.In continuare primesc de la fricosii anonimi,cuvinte jignitoare la adresa mea,dar mai ales,ceea ce ma doare foarte tare, primesc cuvinte de hula adresate MAICII LUI DUMNEZEU,chiar si LUI IISUS HRISTOS si SFINTILOR SĂI !
Nu voi intra in detalii! Am considerat ca este necesar,ca sa adaug aceasta clarificare.
Acum voi trece la subiectul articolului.
Deci,in aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva foarte ingrijorator.
Glasul spunea asa:
               "Un Cutremur!
Dar un alt glas intreaba:
                Cum adica un Cutremur ?
Si i se raspunde cu promptitudine:
              Da,un Cutremur independent ! 
            Trebuia sa vina asupra oamenilor !"
Iar ceea ce tocmai auzisem,am vazut si scris intr-un mare dreptunghi gri inchis,un dreptunghi ce plutea in aer,deasupra Pămantului.
Prieteni dragi, Dumnezeu inca ne mai iubeste si ne mai da inca o sansa ca sa ne indreptam.
După cum vedem in Mesaj,Cutremurul asupra oamenilor (poate fi ceva mai extins)a fost amanat.Se spune ca trebuia sa vina asupra oamenilor.Se mai spune ca e un Cutremur independent(natural),nu se spune de vreunul provocat.
Sa ne gandim de 70 de ori cate 7,pana cand sa scoatem din gura noastra o vorba de hulă asupra Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului si Sfintilor Săi,pana cand sa jignim si sa urâm pe Aproapele nostru. Oare de ce nu putem sa fim mai buni,mai respectuosi,mai iubitori,mai altruisti? E mai greu nu-i asa?Sa vorbim urât si sa jignim e mai usor;oricine poate sa faca asta.Adica,o poate face si un analfabet, si un drogat,si un betiv,si un altul bolnav(a)psihic,etc etc.Dar ca sa spunem o vorba de Duh si sa cinstim pe Dumnezeu si pe Maica Domnului cu Sfintii Săi, unora li se pare imposibil.Si-atunci,le este foarte usor ca sa-si verse veninul si rautatea si cuvintele oribile aici pe Blog si pe oriunde intalnesc CUVANTUL DOMNULUI.
Acesti frati ai nostri intru Hristos,nu au pe Dumnezeu in inima si-n sufletul lor,deoarece ,diavolul a pus stapanire pe ei.Intuneric si smoala au in inima si-n sufletul lor;ură si cuvinte care miros urat, miros a pucioasa.
Sa ne rugam si pentru ei,pentru sufletul lor, pentru ca PREA SFANTA TREIME si MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA cu SFINTII Săi,sa-i aduca la Credinta cea adevarata,la iubirea intru toate cele sfinte si la iubirea faţă de Aproapele.
In ceea ce priveste acest posibil Cutremur,eu nu stiu unde si cand anume va fi.Dar stiu ca de vom avea Credinta macar cat un graunte de mustar,cu adevarat vom putea muta si muntii din loc.
Iata:
Sfânta Evanghelie după Matei
1
2
3
4
5
6
7
8
9
17
Capitolul 17
1.Şi după şase zile, Iisus a luat cu Sine pe Petru şi pe Iacov şi pe Ioan, fratele lui, şi i-a dus într-un munte înalt, de o parte.
2.Şi S-a schimbat la faţă, înaintea lor, şi a strălucit faţa Lui ca soarele, iar veşmintele Lui s-au făcut albe ca lumina.
3.Şi iată, Moise şi Ilie s-au arătat lor, vorbind cu El.
4.Şi, răspunzând, Petru a zis lui Iisus: Doamne, bine este să fim noi aici; dacă voieşti, voi face aici trei colibe: Ţie una, şi lui Moise una, şi lui Ilie una.
5.Vorbind el încă, iată un nor luminos i-a umbrit pe ei, şi iată glas din nor zicând: "Acesta este Fiul Meu Cel iubit, în Care am binevoit; pe Acesta ascultaţi-L".
6.Şi, auzind, ucenicii au căzut cu faţa la pământ şi s-au spăimântat foarte.
7.Şi Iisus S-a apropiat de ei, şi, atingându-i, le-a zis: Sculaţi-vă şi nu vă temeţi.
8.Şi, ridicându-şi ochii, nu au văzut pe nimeni, decât numai pe Iisus singur.
9.Şi pe când se coborau din munte, Iisus le-a poruncit, zicând: Nimănui să nu spuneţi ceea ce aţi văzut, până când Fiul Omului Se va scula din morţi.
10.Şi ucenicii L-au întrebat, zicând: Pentru ce dar zic cărturarii că trebuie să vină mai întâi Ilie?
11.Iar El, răspunzând, a zis: Ilie într-adevăr va veni şi va aşeza la loc toate.
12.Eu însă vă spun vouă că Ilie a şi venit, dar ei nu l-au cunoscut, ci au făcut cu el câte au voit; aşa şi Fiul Omului va pătimi de la ei.
13.Atunci au înţeles ucenicii că Iisus le-a vorbit despre Ioan Botezătorul.
14.Şi mergând ei spre mulţime, s-a apropiat de El un om, căzându-I în genunchi,
15.Şi zicând: Doamne, miluieşte pe fiul meu că este lunatic şi pătimeşte rău, căci adesea cade în foc şi adesea în apă.
16.Şi l-am dus la ucenicii Tăi şi n-au putut să-l vindece.
17.Iar Iisus, răspunzând, a zis: O, neam necredincios şi îndărătnic, până când voi fi cu voi? Până când vă voi suferi pe voi? Aduceţi-l aici la Mine.
18.Şi Iisus l-a certat şi demonul a ieşit din el şi copilul s-a vindecat din ceasul acela.
19.Atunci, apropiindu-se ucenicii de Iisus, I-au zis de o parte: De ce noi n-am putut să-l scoatem?
20.Iar Iisus le-a răspuns: Pentru puţina voastră credinţă. Căci adevărat grăiesc vouă: Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă.
21.Dar acest neam de demoni nu iese decât numai cu rugăciune şi cu post.
22.Pe când străbăteau Galileea, Iisus le-a spus: Fiul Omului va să fie dat în mâinile oamenilor.
23.Şi-L vor omorî, dar a treia zi va învia. Şi ei s-au întristat foarte!
24.Venind ei în Capernaum, s-au apropiat de Petru cei ce strâng darea (pentru Templu) şi i-au zis: Învăţătorul vostru nu plăteşte darea?
25.Ba, da! - a zis el. Dar intrând în casă, Iisus i-a luat înainte, zicând: Ce ţi se pare, Simone? Regii pământului de la cine iau dări sau bir? De la fiii lor sau de la străini?
26.El I-a zis: De la străini. Iisus i-a zis: Aşadar, fiii sunt scutiţi.
27.Ci ca să nu-i smintim pe ei, mergând la mare, aruncă undiţa şi peştele care va ieşi întâi, ia-l, şi, deschizându-i gura, vei găsi un statir (un ban de argint). Ia-l şi dă-l lor pentru Mine şi pentru tine.

15 comentarii:

  1. Eu nu ii inteleg pe cei cararora nu le place ceva (la TV sau un blog), de ce isi mai pierd timpul si intra sa jigneasca. Nu pot sa se exprime fara jigniri, injurii, rautati?

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este de același lucru sufăr enorm de mult ,de această răutate doamna Maria am zic si o mai spun ca nu a fost răutate asa mare ca acum.
    Ce sa mai spunem ce care conduc numai răutăți,in loc sa spuna :haideți fratilor sa facem ceva bine pentru România,și pentru acest popor.
    Cat priveste injuriile si jignirile la adresa dv.ma doare cel mai mult,în loc să vă mulțumească si sa tina cont de tot ce spuneti si sa fim cu mai mare credința și pocainta,pentru ca vremurile doamna Maria vor fi si mai grele.
    Sa avem credința și Răbdare cu mult drag si toata stima doamna Maria va pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu este vorba despre a placea sau nu ceva de pe acest blog sau la TV. Este vorba despre cat Adevar se spune in tara asta. Atat de multa minciuna la un popor atat de mic?!
    Cititi Radu Cinamar " Viitor cu cap de mort" si o sa aflati cine " zburda" prin Romania si ne impiedica sa fim un popor. Populatie suntem deja. Daca voi credeti ca va puteti bate cu maleficul ce a cuprins Romania si toata lumea cu trei vorbe, trei lulele si cateva citate din sfintii nostri, inseamna ca nu aveti habar in ce razboi traim!
    Ar fi trebuit sa nu mai fie niciun roman pe internet la stat degeaba! Ca sa-i putem invinge si respinge afara din tara noastra. Doar asa am fi avut ca popor suficienta Lumina incat sa respingem maleficul, sa-l trimitem acolo de unde a venit. Pentru ca ati ales sa nu faceti nimic, la Dumnezeu asta inseamna alegerea maleficului. Ati ales, culegeti vorbele pe care le meritati! Era in joc destinul urmasilor vostri...Sclavi va place sa traiti, va fortati si copiii sa fie sclavi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai baiatule ai luato pe aratura. Ce război visezi? Unde vezi război? Nu va fi nici un război. Nu atrage a rau ca se va revarsa asupra ta...

      Ștergere
  4. Pare a fi o discutie asupra oamenilor ,nu o miscare tectonica.
    Poate COVID-ul ,incalzirea globala,seceta, revolta ,razboi ,interpretat in spiritul Bibliei.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumiri ție îți aduc, draga Maria, pentru toată osteneala care o depui aici, pentru noi! Aici găsesc dragostea fata de Dumnezeu și Sfânta Treime, de Sfânta Fecioara Maria care se roagă neîncetat pt.noi.
    Omule, ești creație divina! Măcar atât bun simt sa ai fata de Dumnezeu! Când ne vom întoarce la El, toți vom fi la fel, fără diplome, funcții etc., doar faptele de aici contează!
    Doamne ajuta-i să-și vadă păcatele și iarta-I!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Unknown30 august 2020, 21:18
      Multumesc din toata inima si aici voi fi mereu,pentru a scrie Cuvantul Lui Dumnezeu ! Cu drag !

      Ștergere
  6. Nu este bine deloc ca sa scrie de rau. O rugăciune din suflet cât de mică arfi este liniștea sufletească. PREA SFANTA TREIME MILUIESTENE PE NOI PĂCĂTOȘI SI NE LUMINEAZA MINTEA.AMIN!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Se așteaptă căderea dolarului care va adânci și mai mult criza mondiala

    RăspundețiȘtergere
  8. 20,25 Si Cinemar a dus razboiul in carte la nivelul cuvintului,ca etape ale tuturor razboielor ,se gasesc si aici pe Blog,intre Bine si Rau,Adevar care e singular si Minciuni care sint muulte-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai aveti un mesaj scris acum trei zile care pune cutremurul si pandemia cu un rol similar sau scop-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria, nu trebuie sa fiti suparata pe cei ce hulesc Numele lui Dumnezeu. Sunt parte din Marele Plan. Cu cat este mai mare lumina unei persoane, ea va atrage aceeasi cantitate de intuneric (hulitori). Va multumim pentru lumina pe care o radiati noua si pentru misiunea curata!
    Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va intareasca sa ne puteti tine si in contimuare la curent cu voia Domnului!

    RăspundețiȘtergere
  11. În ziua de 30 August 2020, la ora 08:44:22 (ora locală a României), s-a produs în CRISANA, ARAD un cutremur cu magnitudinea ml 2.2, la adâncimea de 3km.

    RăspundețiȘtergere
  12. Avertismentul lui Fauci despre pandemia de coronavirus. "Foarte mulţi vor muri. Numărul morţilor va fi uriaş". Nici acum dupa aproape 850.000 de morți cârcotașii nu au înțeles ce este cu pandemia si ca nu se termina dintr-o data. Aceasta va mai dura-craciun

    RăspundețiȘtergere