miercuri, 26 august 2020

ULTIMATUM !!! IISUS HRISTOS NE AVERTIZEAZA ,ÎNSPAIMANTAT EL ÎNSUŞI DE CEEA CE URMEAZA !

ULTIMATUM !!! IISUS HRISTOS NE AVERTIZEAZA ,ÎNSPAIMANTAT EL ÎNSUŞI DE CEEA CE URMEAZA !


                                          17 August 2018,ora 8,50 !

                                       Dragii mei, 

Astazi dimineata treaza fiind la aceasta ora,mai stateam in pat cu ochii deschisi fiind.
Vedeam cu ochii deschisi, o lumina alba stralucitoare mare cat palma unui adult. Lumina se misca pe loc , pulsa incontinuu.
Si pentru ca sa vad mai bine ce era cu acea lumina, inchid ochii si astfel vad ca sub plafonul camerei mele este CHIAR Duhul Cel Prea Sfant sub Chip de Porumbel alb.
DUHUL SFANT dadea din Aripile Sale,moment in care, aud un glas extrem de rugator care-mi graieste asa:

                  "Maria ,te rugam ,avem nevoie de Rugaciunile tale, pentru ceea ce va veni în lume."
Fireste ca imediat  asa cu ochii inchisi cum priveam la DUHUL CEL PREA SFANT de deasupra patului meu, asa precum ar fi sub plafon,am inceput sa ma rog cu glasul sufletului meu, asa:

             "Doamne Dumnezeule Tatal Ceresc ,Atoatetiitor si Atoatefacator,IISUSE HRISTOASE Mantuitorul nostru al tuturor si Duhule Prea Sfinte ,Te rog, Te implor ...(şi nu am mai apucat sa zic ceva,deoarece ceva uimitor se petrecea ).
Vad SFANTA ICOANA din camera mea, cu IISUS HRISTOS , Icoana ce are o vechime de circa 200 ani, in care MANTUITORUL face un efort imens,Îşi desprinde Mâna Sa dreapta,o intinde spre în faţă,adica ,înspre mine,in timp ce CHIPUL LUI IISUS inviaza si El, ochii-I sunt mari si uimiti,iar gura MANTUITORULUI ramasese intredeschisa de uimire,de inspaimantare,de ceea ce vedea ca vine dinspre Apus peste Poporul Său iubit,ăeste omenire.              

Imagini pentru IISUS.
Cu aproximatie,asa arata IISUS HRISTOS la CHIP si la Trup,ca in Iconita de mai sus.
IISUS HRISTOS fratilor, întinde toate degetele de la MANA SA dreapta,ca atunci cand sunt amortite, apoi,inchide inauntrul palmei Sale degetul mare,si-mi arata in mod  expres cele patru degete ale SALE, care au ramas deschise si intinse spre mine.
Imagini pentru ICOANE VECHI  CU IISUS.

Asa uimit si cu Chipul transfigurat de spaima , de durere pentru Poporul Sau, IISUS HRISTOS cu privirea uimita ,cu ochii mari in orbite priveste inspre Apus,dar Mana Sa dreapta cu cele 4 degete o intinde spre mine, si-mi arata ca au mai ramas doar 4  !
Ce inseamna acest 4 dragilor, ca va fi 4 zile, 4 ore sau 4 sapt,etc, nu va fi bine deloc pentru omenire.
Daca INSUSI FIUL LUI DUMNEZEU ,IISUS HRISTOS S-a cutremurat,S-a inspaimantat de ziceai ca-I ies ochii din orbite,si-mi intinde MANA SA cu semnul 4,cu acele 4 degete,inseamna ca DUMNEZEU si-a pierdut rabdarea cu noi FIII SĂI, si ca L-am supărat,L-am maniat foarte.
DUMNEZEU ingaduie Raului sa se instaleze peste Omenire,si-i va pierde pe cei care L-au hulit,pe cei care si-au batjocorit si asuprit Aproapele si pe fratele său.
In doar cateva secunde,circa 5 -7 secunde,totul dispare,iar eu raman cu lacrimi pe obraji, cu lacrimi in inima si-n suflet,si ma rog necontenit pentru intreaga OMENIRE,pentru ca BUNUL DUMNEZEU sa nu ne lase din MANA SA cea ATOTPUTERNICA si ATOTTIITOARE, si sa ne mai dea inca o sansa,ca sa ne putem intoarce la El cu capul plecat,cu inima infranta si smerita,cu sufletul plin de umilinta.
Asa trebuie sa facem cu totii,pentru linistea sufletului nostru,pentru iertarea pacatelor noastre,si nu in ultimul rand ,pentru mantuirea sufletului nostru. Amin.
                                        Cu dragoste,Maria.

44 de comentarii:

  1. Cine stie doamna Maria ce ne mai pregătește Oculta Mondiala care este condusă de adepții lui Satan.
    Traiesc odată cu dv.acele sentimente de dragoste fata de Dumnezeu și Mântuitorul Sufletelor Noastre este greu,este asa cum scrie și în cărțile sfinte:o vreme două vremi si jumatate de vreme.
    Suntem in jumătatea de vreme di 2020
    acesti 5 ani se vor întâmpla multe pentru ca poporul sa fie MANTUIT.
    Sa avem credința și rugăciune permanentă către Dumnezeu și Maica Domnului.
    Cu drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o noapte binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.41 dar oculta din capul tau ce ne pregateste? Numai bazaconii ai in cap.

      Ștergere
  2. Erdogan: "Turcia îşi va apăra interesele referitoare la gazele din Marea Mediterană cu orice preţ"
    Inca un pas din războiul care a început___
    https://www.romaniatv.net/erdogan-turcia-isi-va-apara-interesele-referitoare-la-gazele-din-marea-mediterana-cu-orice-pret_534556.html

    Erdogan a atras atenţia Greciei să nu facă vreo "eroare" care să ducă la "ruinarea" sa.

    "Turcia va lua ceea ce îi revine de drept în Marea Neagră, Marea Egee şi Marea Mediterană (...) Nu vom face absolut nicio concesie în legătură cu ceea ce ne aparţine", a spus preşedintele turc. Acesta a subliniat faptul că nu se va da în lături de la a face "tot ce este necesar"____

    RăspundețiȘtergere
  3. Sau 4 trâmbițe sau 4 peceți...

    RăspundețiȘtergere
  4. Urmariti nasul TV si filmele din ultimele emisiu ni pentru informarea voastra ca sa vedeti unde doresc altii sa ajungem noi, oamenii modesti ai planetei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.40 si nasul de unde stie, e cumva Dumnezeu? Nu vezi ca nu te duce mintea?

      Ștergere
  5. IISUS HRISTOS nu poate fi uimit de ce se va intampla cu omenirea pentru ca EL a dat liber celui rau sa -si ia partea-avem destula spaima de la covid-D-NA MARIA ar fi bine sa-i menajati pe cardiaci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.58 asa este, Dumnezeu poate opri orice. Cum adica e inspaimantat? Numai traznai pe blogul asta.

      Ștergere
  6. Asta-i preot?

    https://www.youtube.com/watch?v=T9143RT8MvY

    RăspundețiȘtergere
  7. Mssgrwb,"unde-mi esti??Și de ce,de ce" nu-mi dai un semn???(contul acela nu-l pot recupera)Cu drag,N.Stiu ca esti aici.😂😘.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult.Am inteles!!!Iti doresc tot binele din lume!!!

      Ștergere
    2. Ce inseamna N ???

      Ștergere
    3. Despre ce cont e vorba ??? De pe Forpedia ???

      Ștergere
    4. Anonim 27 august 2020, 17:37

      Anonimule, nu tu esti adevaratul Mssgrwb !!!

      Cine este N ???
      Are vreo legatura cu Forpedia ???

      Ștergere
    5. nati.adrian@yahoo.com

      Ștergere
    6. 23.34.Ti-am dat raspunsul la 00.08!!!De ziua ta ti-am scris in data de 24 tot aici.Nu puteam sa uit ziua unui prieten drag.Inceputul era 24.08.67!!!(Sa visezi frumos!!!).

      Ștergere
    7. Abia acum am vazut ...

      http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2020/08/apa-ramanem-fara-de-apa-apa-este-insusi.html?showComment=1598301344619#c7016642004833864334

      Iti multumescu pentru urari !!!
      Tu ce mai faci ? Adresa aia de e-mail mai este valabila ??? Ti-am trimis ceva acolo ...

      Ștergere
    8. Nati, fa-ti un cont pe Fb !!!

      Ștergere
    9. 12.01,de azi e valabila adresa aia.

      Ștergere
  8. Locotenentul -colonel sub acoperire Si 'ziarist' Turcescu candideaza pentru presedinte al Consiliului Judetean Dimbovita.

    RăspundețiȘtergere
  9. 2018+4=2022 posibil un virus ucigas pe bune,nu mascarada asta,sau razboi atomic .Oculta daca ,,moare" ne ia cu ea :/

    RăspundețiȘtergere
  10. Fiti siguri ca mai pregateste ceva oculta mondiala,nu se lasa asa usor,ca daca cu pandemia nu le-a iesit,pun ceva la cale...

    RăspundețiȘtergere
  11. La anumite perioade de timp, Dumnezeu trimite oamenilor molime, catastrofe, razboaie si tot felul de boli, ca oamenii sa se corecteze si sa nu uite de legile divine. Dar, oamenii au memoria scurta si uita corectiile venite de-a lungul timpului de la Dumnezeu, ba unii mai si contesta exista Lui, si se comporta de parca nu ar exista Tatal ceresc, atoate creatorul si atoate stapanitorul. Faptele oamenilor atrag pedepsele divine care vin spre corectare si epre trezirea constiintei noastre. Doamne iarta-ne ca suntem nevrednici inaintea Ta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe Domnul Isus nu-l surprinde nimic.

    RăspundețiȘtergere
  13. In lumea in care propaganda minciunii domina ,Adevarul este urit si umbla cu capul spart.

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna Maria eu stiu de la bunica mea ca se va instaora guvernul mondial...cu voia lui Dumnezeu...ala sau poate sa fie chiar si o femeie care va conduce guvernul mondial este anticristul...cand va iesi pentru prima data sa vorbesca lumii intregi va avea ceva verde pe el sau va reprezenta un logo cu ceva verde...nu stiu sigur precis...trei ani jumate va conduce lumea si va fi prapad....multi isi vor pierde sufletul caci vor crede in minciunile lui....un lucru stiu precis ca zicea nu va vaccinati oameni buni caci prin vaccin va va lua sufletul.....cu Dumnezeu inainte...amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si prin termoscanare la fel se intampla.
      Vedeti "marcarea izotopica":
      https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://blacktopics.files.wordpress.com/2020/05/marcarea-izotopica-1.pdf&ved=2ahUKEwjo0ua36b3rAhWok4sKHcNkCr0QFjAAegQIBRAB&usg=AOvVaw2s9aJDGGNDXQTxMNFteG5C

      Ștergere
  15. Este degeaba termoscanarea! Era stare de urgenta si nu era obligativitatea purtarii mastii (sau botnitei, cum vreti sa-i ziceti) si nici nu era obligativitatea termoscanarii!
    Termoscanarea este irelevanta. Daca sunt asimptomatici sau au luat virusul de cateva zile, chipurile, nu vor avea temperatura. In schimb, cine are abces dentar, tensiune arteriala mare, insolatie, gravidele etc., acestia au temperatura mai mare, dar nu pentru ca au legatura cu virusul!
    Termoscanarea nu face altceva decat sa iradieze si sa marcheze izotopic cu semnul fiarei intreaga populatie! Informati-va!

    https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://blacktopics.files.wordpress.com/2020/05/marcarea-izotopica-1.pdf&ved=2ahUKEwjI_avLk7vrAhX0AxAIHWQwD-QQFjAAegQIBRAB&usg=AOvVaw2s9aJDGGNDXQTxMNFteG5C

    RăspundețiȘtergere
  16. Se implinesc 29 de ani de la Plocamarea independentei Republicii Moldova,cel de al doilea stat romanesc de peste Prut, facut din jumatate din teritoriile rapite Romaniei de Rusia sovietica in urma pactului Germano-Rus Ribbentrop-Molotov din 1939-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Franta si Anglia au aminat cu un an alegerile locale din cauza coronavirusului.
    Iohannis spune ca in Romania ele trebuie tinute in septembrie, pentru ca altfel'' am avea lipsa de credibilitate''.
    Chiar daca Romanii si Covidul vor Boicota ''credibilitatea'' cum a Boicotat Iohannis Referendumul pentru Familia Crestina???

    RăspundețiȘtergere
  18. Arheologii au descoperit in Moldova linga Piatra Neamt-fost Craciuna' lui Stefan cel Mare, un sat neolitic de 6 500 de ani cu unelte,vase si statuiete ale Culturii Cucuteni[ cultura care se intinde din Transilvania pina la Nipru]-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. Cu o 1500 de cazuri noi de covid anuntate astazi Romania se afla pe locul 10 in lume.
    Doctorul Virgil Musta spunea ieri ca daca mai creste Pandemia,doctorii trebue sa aleaga pe cine sa trateze.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Potoleste-te Craciune! Nu-i mai speria pe cei slabi de inima. Este inadmisibil ca spitalele sa nu mai poata trata bolnavi atata vreme cat 50% dintre cei depistati sunt asimptomatici. Apoi 70-80 % dintre pozitivi aleg sa stea acasa. In acest moment, in spitale sunt 7.288 de bolnavi si 492 la ATI (stirioficiale.ro).

      Ștergere
    2. In multe spitale nu se fac internari, nu se trateaza bolnavii care au alte afectiuni pentru ca sunt asa-zis 'suport covid' si sunt lasati sa moara oameni pe capete.

      Ștergere
  20. La SIBIU din aproape 1300 cazuri de Covid sint pina in 20 august 75 de morti ,dar la 170 de cadre medicale doar o sistenta a murit,procent cu circa 10 ori mai mic .
    Concluzia ar cam fi ca in spitale se fac deja tratamente si ingrijiri favorizate.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. 26 august 23:12- nu, nu sunt preot ci o persoana care a asistat si personal a vazut minuni pe viu

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.romaniatv.net/carmen-harra-prevede-o-noua-revolutie-in-romania-ce-se-intampla-pana-la-sfarsitul-anului-pericolu_534679.html

    RăspundețiȘtergere
  23. https://www.melidava.ro/articole/post/covid-19-negativat-in-cateva-zile-de-propolis?fbclid=IwAR21LzRcbkXYX3kJ7qq0szScb_JhHC-ly6YiCQXvbwF9eZ-Rurkj4Ux1578

    RăspundețiȘtergere
  24. Tare ma tem ca peste patru ani, adica in 2024, va incepe WW3...
    Sfinte Ioan Botezatorule roaga-te bunului DUMNEZEU pt noi pacatosii !!!!

    RăspundețiȘtergere