vineri, 28 august 2020

SA NE RUGAM MAICII DOMNULUI,IMPARATEASA CERULUI !

                                 
                            Icoana Maicii Domnului „Potirul nesecat” | Doxologia.

                                                  28 August 2020,ora 3,52 !

                                       Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,aud un glas care spunea asa:
             "Sa ne rugam Maicii Domnului,Împarateasa Cerului !"
Clipa in care dragii mei, O vad pe Maica Lui Dumnezeu ca atunci cand Arhanghelul Gavriil I-a vestit ca va naste Fiu dumnezeiesc:
Buna Vestire 2017 | Mâine Este Ziua Cucului. Tradiții și Superstiții |  Ştiri | Libertatea | Libertatea.
După doar cateva secunde,Maica Domnului apare cu Pruncutul IISUS in Ieslea minunata,apoi, cu Pruncutul in brate,dar pe bratul stang.
Ieslea lui Iisus Hristos se va întoarce la Betleem după 2000 de aniIcoana Maica Domnului Injunghiata.
Totul se perinda in faţa ochilor mei inchisi,asa precum am da filele unei carti,doar ca, atat MAICA LUI DUMNEZEU cat si Pruncul Iisus,erau vii ,in carne si oase.
Si după alte cateva secunde dragilor, Il vad pe Iisus rastignit si pe Maica Domnului plangand cu lacrimi siroaie, langa picioarele pironite a Fiului Său si Mantuitorului nostru.
Imagini pentru poze cu rastignirea lui iisus hristos | Pictures of jesus  christ, Our father who art in heaven, Jesus pictures.
Acum ,Maica Lui Dumnezeu era tare trista,plangea si se tanguia vazand patimirile Fiului Său mult prea iubit.
In doar cateva secunde dragilor, s-a perindat prin faţa ochilor mei inchisi, Viata Maicii Lui Dumnezeu si a Lui Iisus Hristos.
Imi doream ca sa nu se mai termine niciodata ,aceasta MARE TAINA si MARE MINUNE! 
Dragilor, sa ne rugam Maicii Lui Dumnezeu care este grabnic ajutătoare si rugatoare la Fiul Său pentru noi robii Săi.
Sa ne rugam si sa cerem iertare pentru toate cate am gresit cu voie sau fara de voie, si sa ne ajute ca fiecare dintre noi sa ne mantuim.
                                Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Fericita esti Maria ca te-a invrednicit Domnul cu darul de a vedea si auzi taine ale cerului si ale lui Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant. Nimic din lumea aceasta nu valoreaza ca darul venit si primit de la Dumnezeu. Putini oameni de pe pamant s-au invrednicit de asemenea daruri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce fericire sa fi ales sa poți visa amenenea minunatii !
    Bravo Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa va rugati ce?! Sa vina si sa-l voteze pe Dragnea, ca este ales si sfant? Sa vina sa va strângă gunoaiele de pe ape? Sa vina sa va scape de demonii trufiei de popor ales? Va duceti singuri crucea de popor! Altfel nu va mantuiti. Mantuire cu vorbe? N-o sa vedeti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai o obsesie cu Dragnea,te macina si nu e bine, stai linistita,lasa-ne in pace,nu avem nevoie de astfel de comentarii!

      Ștergere
    2. 11.52 eu cred ca nu avem nevoie de una ca tine.Cand pleci de pe blog sa-l iei si pe dragnea cu tine, sa va duceti pe pustii.

      Ștergere
  4. https://playtech.ro/stiri/extraterestru-gigant-depistat-in-antarctica-cu-google-earth-cum-arata-creatura-de-20-metri-inaltime-182881

    RăspundețiȘtergere