marți, 25 august 2020

S - A ADEVERIT ! ITALIA SI -A VACCINAT PRIMII VOLUNTARI PENTRU CORONAVIRUS !


                                                                                          Dragii mei, 


Scriam in 26 februarie 2020,un articol cu titlul de mai jos:

miercuri, 26 februarie 2020


ITALIA ! IN ITALIA SE VA INTAMPLA CEVA PENTRU PRIMA DATĂ !


                              25 Februarie 2020,ora 23,10 !
                              Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:
               "Italia !
                În Italia au pentru prima dată...!"
Iar glasul nu mai continua.
Prieteni dragi,sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului, ca sa aiba pentru prima data,medicamentul care omoara VIRUSUL ucigas.
Vom vedea impreuna dragii mei, ce se va intampla in ITALIA pentru prima data.
                         Cu dragoste,Maria.

Si iata dragilor, chiar asa s -a intamplat precum scriam in articol:
Acum 5 ore - Italia a dat luni startul testelor pe voluntari umani a unui potenţial vaccin împotriva COVID-19, alăturându-se astfel eforturilor globale de a ...
Acum 4 ore - Italia a început testarea unui vaccin împotriva noului tip de coronavirus, iar 90 de voluntari au făcut luni, 24 august, primele injecții, informează.

Libertatea > Ştiri > Știri Externe Italia testează propriul vaccin anti-COVID: “Nu vrem să fim sclavii altor țări” De Mihai Toma, Luni, 24 august 2020, 19:45. Ultimul update Luni, 24 august 2020, 20:22 Italia a început testarea unui vaccin împotriva noului tip de coronavirus, iar 90 de voluntari au făcut luni, 24 august, primele injecții, informează La Repubblica.
Citeşte întreaga ştire: Italia testează propriul vaccin anti-COVID: “Nu vrem să fim sclavii altor țări”
Italia a inventat vaccinul anti-coronavirus! Din 24 august începe testarea pe om !
La Repubblica scrie despre vaccinul de coronavirus făcut de italieni și care v intra în teste pe oameni chiar de luna aceasta. Italia a inventat vaccinul anti-coronavirus și din 24 august începe testarea pe om.
„Primele doze de vaccin realizat complet în Italia au ajuns la Institutul Spallanzani din Roma și urmează acum faza de experimentare pe om, inițiativa este finanțată de Regiunea Lazio cu o investiție de 5 milioane de euro împreună cu Ministerul Cercetării”, anunță guvernatorul din Lazio Nicola Zingaretti într-o postare pe Facebook. Începând cu 24 august, „vaccinul va fi administrat la 90 de voluntari”, explică consilierul pentru sănătate din Regiunea Lazio, Alessio D’Amato, scrie repubblica.it.
De vineri dimineață telefoanele sună non-stop la centrala Institutului Național de Boli Infecțioase Lazzaro Spallanzani. Operatorii invită publicul să se programeze prin e-mail la dirsan@inmi.it.
Institutul va fi responsabil pentru contactarea persoanelor interesate. De fapt, sunt căutați voluntari sănătoși, „de ambele sexe și cu vârste cuprinse între 18 și 55 de ani, sau între 65 și 85 de ani, înscriși în serviciul național de sănătate”. Pentru a participa la studiu, este esențial „să nu fi participat la alte experimente clinice în ultimul an” și să nu fi fost infectat cu COVID-19.
Angajamentul voluntarului este să se supună unei prime consultații pentru evaluarea stării de sănătate și, în cazul eligibilității, „la alte opt consultații în următoarele șapte luni”. Durata fiecărei consultații este de aproximativ 30 de minute, iar în ziua vaccinării va fi necesar să rămână sub observație timp de patru ore la Institutul Spallanzani.
„Pentru angajament este prevăzută o indemnizație adecvată legislației în vigoare”, specifică membri de la Institutul de Boli Infecțioase. Răspunsurile la cele mai frecvente întrebări vor fi publicate în curând pe site-ul web al Institutului Spallanzani din Roma, în beneficiul celor care aspiră să participe la experimentare.

22 de comentarii:

  1. Nu va vaccinati!Vaccinurile contin nanocipuri si otrava sau alti virusi pt a slabi sistemul imunitar!Prin vaccinuri Oculta Mondiala vrea sa domine si sa diminueze populatia Pamantului!

    RăspundețiȘtergere
  2. Băii frate ..asta nu știe ca Ruși sunt primi cred ca trebuie multe vitamine pentru reținut media.

    RăspundețiȘtergere
  3. China a fost prima si Rusia a doua

    RăspundețiȘtergere
  4. A scris unul pe aici de o explozie.
    https://www.romaniatv.net/explozie-in-busteni-un-service-auto-este-cuprins-de-flacari-si-mai-multe-masini-sunt-prinse-in-interior-video_534404.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Accident înfiorător în Gorj între un autocar şi o maşină. Mai mulţi mineri ai CE Oltenia, răniţi
    https://www.romaniatv.net/accident-dragutesti-gorj-autocar-masina-mineri-ce-oltenia-raniti_534378.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ma mira acest fapt, se vede macaronarii cat sunt de "destepti"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12:42 oricum sper că nu ești chiar atât de bătut în cap să compari macaronarii cu mămăligarii la capitolul deșteptăciune. Că sunt deștepți doar dacă te uiți că în timp ce macaronarii se dau cu lamborghini sau Ferrari mămăligarii se dau într-o amărâtă de căruță dacia. Hai să terminăm cu naționalismul de milogi mândri că macaronarii ne bat la toate capitolele. Hai marș înapoi în grotă că vi s-a ars mămăliga alde wc-eu în fundul curții.

      Ștergere
    2. 21.05, foarte urat ca vorbesti asa de români! Nu esti si tu român?

      Ștergere
    3. E urat sa spui macaronari si mamaligari, foarte urat, crestinilor!

      Ștergere
  7. Eu cred foarte mult în vaccinul ăla rusesc. Nu sunt membru al niciunui partid, chiar dacă nimeni nu crede asta. Nici nu împart lucrurile în ruși, americani sau chinezi. Dacă au lucrat la acel vaccin și există, aș vrea să-l văd pe ăla căruia tatăl i-a murit, iar maică-sa îi e în spital, și nu îl ia. Suntem oameni serioși sau vorbim numai prăpăstii?

    Sunt sigur că o țară, o putere, o națiune ca Rusia nu vine pe piață cu un vaccin din ăsta... Acum să vedem și cât costă. Depinde și cu ce vine pe piață. Costă 2 lei sau 2.000 de lei? Testul la noi în țară costă 90 de euro, iar în Germania costă 27 de euro. (...) Treaba cu rușii va accelera și treaba cu China și Statele Unite. E o treabă morală și socială, nu doar comercială sau politică. Dar nu se va fabrica peste noapte și n-o să-i blestem eu pe ruși că vor vrea să dea întâi națiunii lor vaccinul”, a explicat Ion Țiriac

    Ar fi culmea sa cumparam vaccinul de la rusi. Voi ce părere aveți?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Testul în Austria e gratuit.

      Ștergere
    2. Oricum, degeaba se face vaccinul din moment ce sunt zeci de tulpini de Sars-Cov2, care mai de care mai vieulente...

      Ștergere
  8. Dumnezeu va face procesul de transformare prin calamitate naturală, prin dezastru de proporții uriașe, să fie lovită țara-continent de un astru mare, ca să poată să asculte de Cuvântul lui Dumnezeu. Schimbarea de viață radicală a Pământului și a locuitorilor după Pământ este la ușa voastră. Cel ce nu-l vede, nu-l simte, trebuie să plece să moară, să meargă la foc, să nu mai fie o piedică, pentru cei ce văd Lumina, Adevărul, Iubirea...

    RăspundețiȘtergere
  9. Virusologii nostri, si probabil nu numai ei(apropo, unii cu pregatire de bazar) , au practicat aceste lucruri neortodoxe inaintea italienilor, cu ani in urma. A pomenit cineva despre felul cum s-au jucat mizriile astea cu vietile noaatre? Nu! ROMANIA , STAT MAFIOT CRIMINAL. SI NU ESTE DE AZI, ESTE DE 30 DE ANI. Revolutia nu a fost revolutie pornita din vreo dorinta. Apopulatuei, a fost lovitura de stat pusa, sistematic, la cale de catre Iliescu. Se afla in dizgratiile Ceausestilor, pentru motive intemeiate.
    Prostii, au crezut ca li s-a schimbat regimul, ca vor fi liberi sa traiasca in demnitate. Plasa! Unii o duc mumt mai rau ca pe vremea comunismului. Nimeni nu zice ca era un regim de pastrat, dar nuci ibteres pentru bunastarea tuturor cetatenilir nu a existat. A fost dorinta criminalului de a-si salva pielea, urmata de dorintele nestavilite ale altor dezaxati de a se imbogati fara sa depuna vreun efort. Dupa ei au tras prostituate, si alte lepadaturi pe care le-au propulsat in anunite functii nemeritate si tot astfel le-a imbogatit , fara ca aceste scursuri sa stie a face ceva util in viata lor.
    O sa traiti ,,bine,,. Si de acum inainte!

    RăspundețiȘtergere
  10. Gigantul farmaceutic britanic AstraZeneca a început testele pe pacienți pentru un tratament cu anticorpi, în paralel cu studiile pentru un vaccin contra COVID-19. Este vorba de un medicament bazat pe o combinație de anticorpi, despre care experții spun că poate preveni infectarea, dar și eradicarea infecției. În această etapă, expertii vor să vadă dacă acest coctail de anticorpi va fi tolerat de 48 de pacienți din Marea Britanie și Statele Unite și dacă nu prezintă riscuri pentru sănătatea acestora. Dacă rezultatul va fi pozitiv, testele vor lua amploare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu aceste vaccinuri vor prospera unii sau altii. Oricum, degeaba se face vaccinul din moment ce exista fffff multe tulpini din acest virus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e,vaccinarea se face degeaba,au spus acum la tv,nemtii au testat populatia unui orasel si au aflat ca 70% din cei care au avut boala nu au anticorpi,deci,vaccinurile sint inutile

      Ștergere
  12. un medic italian a dat pe fata intr-un video cat de nocive sunt testele si vaccinurile-el spune ca cei care conduc lumea vor sa ne aduca la stadiul de legume-frica ,dezinformare ,reducere la tacere,sclavie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cati oameni au ramas nenorociti pe viata de la un vaccin de-a lungul timpului...

      Ștergere
    2. Tot degeaba si termoscaneaza! Era stare de urgenta si nu era obligativitatea purtarii mastii (sau botnitei, cum vreti sa-i ziceti) si nici nu era obligativitatea termoscanarii!
      Termoscanarea este irelevanta. Daca sunt asimptomatici sau au luat virusul de cateva zile, chipurile, nu vor avea temperatura. In schimb, cine are abces dentar, tensiune arteriala mare, insolatie, gravidele etc., acestia au temperatura mai mare, dar nu pentru ca au legatura cu virusul!
      Termoscanarea nu face altceva decat sa iradieze si sa marcheze izotopic cu semnul fiarei intreaga populatie! Informati-va!

      https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://blacktopics.files.wordpress.com/2020/05/marcarea-izotopica-1.pdf&ved=2ahUKEwjI_avLk7vrAhX0AxAIHWQwD-QQFjAAegQIBRAB&usg=AOvVaw2s9aJDGGNDXQTxMNFteG5C

      Ștergere